exander22 Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 SysTemy Stworzone przez Przez Braci M.M. Daglas W LA. [ Sa to 3 systemy wsopoldzialajace ze sobą na trzech etapach ] 1) Poczatek - w ciagu Tygodnia dzieki *1 Systemowi wygrywamy "X" Kwote ktorej czesc bedzie potrzebna w 2 Systemie 2) Srodek - w ciagu nastepnego tygodnia wygrywamy "XX" kwote ktorej koncowka odegral glowna role w ostatnim systemie 3) Ostatni Etap - koncowa kwota z *2 Systemu pozwoli nam rozegrac ostateczna faze w ostatnim Etapie i wten sposob wzbogacamy sie o 5 misiecznych pensji najnizeszj placy krajowej . I to wszystko w 3 Tygodnie bez wysilku bez zmeczenia jedynie mozemy sie podenerwowac Systemy mozna sobie rozdzielic na np. 4 Tygodnie kazdy system jak pisze wyzej odgrywa wazna role w nastepnym Systemie chodzi o zaporzyczanie pewnej kwoty by mudz rozruszac kolejny system. Systemy sa idelane do wyciagniecia 3000tys. zł w 3 Tygodnie Tu nie ma zadnej sciemy system nie jest 100% bo nigdy nie bedzie takiego sysTemu jego skutecznosc wacha sie w granicach 85%-90% to jest dużo. Zaczynasz gre od marnych 10zł a konczysz na 3000 tys. Systemy sprawdzane juz w Polsce przez 100 osob kazdy wyszedł na swoje najnizsza kwota wyciagnieta po 4 Tygodniach to 2283.60zł Nie zastanawiaj sie dlugo cena tego systemu to nie 80zł i nie 50zł ale jedyne 30zł to nie jest dużo a mozna zyskac duzo wiecej :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laha Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2005 exander moze bys dał komus ten system i niech on przedstawi opinie (jesli będą pozytywne to chyba to kupie) jak bys był miły i dac mi do przetestowania ten system to : zakamar@o2.pl Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 Na tej samej zasadzie co Laha, kota w worku nie kupuje Dziubla1@o2.pl Tylko jakbys wyslal to powiedz bo jeszcze sie gdzies zgubi ten mail na o2 Pozdrooffki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exander22 Napisano 5 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 Jak bym mogl go wam dac to bym dał uwierzcie mi , ale nie moge to nie odemnie zalezy siła wyzsza ja tylko mam taka prace Ja sam go testuje i narazie jest dobrze a co bedzie dalej to nie wiem. 30 zł to nie duzo a to nie jest zaden kant jakies pytania to na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktor Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 ja tylko mam taka prace Skoro ten system przynosi 3 tys. PLNów w 3 tyg a w najgorszym przypadku w m-c., to po co jeszcze pracujesz. Rzuć to i wtedy będziesz mógł się podzielić tym systemem z innymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 Dlatego ze to oszustwo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 5 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2005 dla mnie to kolejna ściema ostrzegam ,ze obserwuje temat - jeszcze raz jakiś link do innej strony /forum - a bedzie ban; zanim zaczniesz cokolwiek polecać, to może najpierw zadbaj o naukę języka polskiego mudz było juz tyle roznych systemow grania u buków, w totolotka itd. i za kazdym razem to jest jedna wielka ściema, więc z tego wnioskuje - że tutaj nie ma nic nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retoox Napisano 16 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2005 Sam bawie sie progresjami i roznymi systemami od okolo 5 lat i wszytkim odradzam kupowanie "niezawodnych systemow" itp rzeczy. Jest wiele stron gdzie mozna poczytac o setkach jesli nie tysiacach progresji i nezawodnych metodach na ogranie buków, ale tak naprawde wszytko sprowadza sie do dwoch rzeczy: - odpowiedniego doboru zdarzen - rozsadnego inwestowania własnego kapitału. Wszytkim zainteresowanym oferta expandera odradzam zakup tego systemu. Lepiej poszukac na necie, bo za darmo znajdziecie to samo. Jezeli jednak nieidzie wam i ciagle jestescie do tyłu i nic niepomaga to chyba najrozsadniej bedzie usiasc i zastanowic sie czy ta zabawa jest dla was opłacalna. Pozdrawiam retoox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macromia Napisano 28 Październik 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2005 Oczywiście kolejne oszustwo bo tak to trzeba nazwać. Ten system w niczym nie pomoże, a wszystko co w nim będzie jest pewnie opublikowane w necie, więc absolutnie odradzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość muniek82 Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 Kolejny oszust naciągacz. Każde oszustwo wygląda tak samo. W tym wypadku w 100% się sprawdza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 kupiłeś produkt? że twierdzisz, że oszustwo? PS. Wiem że to gowno te systemy ale tak bez podstaw oskarżać i to w 1 poście. Jeśli system kupiłeś to je zamieść tutaj i sprawa się sama rozwiąże:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 kupiłeś produkt? że twierdzisz, że oszustwo?quote] nie kupiłem a twierdzę że to oszustwo dlaczego ? bo mam mózg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 nie kupiłem a twierdzę że to oszustwo dlaczego ? bo mam mózg sugerujesz, że ci co kupili nie mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 trafnie to ująłeś Potwierdzam dla niekumatych - Ci co kupili nie mają mózgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semco Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 Z tego co tu przeczytałem to Weteran nie twierdzi że inni nie mają mózgu. Tylko nie kupuje kota w worku. Ja Gram na bukach od 2 lat i to z różnymi skutkami. Przez ten cały czas wykupowałem różne tak zwane super systemy czy 100% pewniaki na sms, także abonamenty z pewniakami. I uwierzcie mi że to wszystko to jedna wielka ściema . Dlatego że w ten sposób traciłem więcej pieniędzy na te pierdoły niż straciłem na wtopionych spotkaniach. Moja rada: Poświęć sam trochę czasu na analizy spotkań i wtedy typuj . Nie czekaj aż ci ktoś podsunie typ. Pytanie: Jeżeli miałbym 100%-wy system czy bym go sprzedał ? Musiał bym być idiotą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 Semco-Niekoniecznie, sprzedajac system cos tracisz? Moim zdaniem nie, a idiotow ktorzy sie nabieraja na takie systemy uwierz mi ale jest baaaardzo duzo i mozliwe ze mialbys wiekszy zysk ze sprzedazy niz z gry, a druga sprawa kto Ci zabrania jednoczesnie i grac i sprzedawac? Sprzedajesz, masz kase na gre, grasz, kase zwiekszasz i grasz coraz grubiej(ofkorz jesli system jest naprawde 100% bo jesli nie to wiadomo ze nie mozesz coraz grubiej bo z kazdym trafionym typem zwiekszasz szanse porazki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semco Napisano 6 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2005 Może i masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macromia Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2005 Semco-Niekoniecznie, sprzedajac system cos tracisz? Moim zdaniem nie, a idiotow ktorzy sie nabieraja na takie systemy uwierz mi ale jest baaaardzo duzo i mozliwe ze mialbys wiekszy zysk ze sprzedazy niz z gry, a druga sprawa kto Ci zabrania jednoczesnie i grac i sprzedawac? Sprzedajesz, masz kase na gre, grasz, kase zwiekszasz i grasz coraz grubiej(ofkorz jesli system jest naprawde 100% bo jesli nie to wiadomo ze nie mozesz coraz grubiej bo z kazdym trafionym typem zwiekszasz szanse porazki ) Nie do końca się zgadzam, bo gdybyś miał sprzedawać system 100% i na dodatek on rzeczywiście by działał, to prędzej czy później ludzie za dużo by wygrywali i buki jakoś by ten system musieli zneutralizować, więc jeśli zachował byś system tylko dla siebie nie byłoby tego problemu i czerpałbyś spokojnie kasę z bukmacherki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenix Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2005 Semco-Niekoniecznie, sprzedajac system cos tracisz? Moim zdaniem nie, a idiotow ktorzy sie nabieraja na takie systemy uwierz mi ale jest baaaardzo duzo i mozliwe ze mialbys wiekszy zysk ze sprzedazy niz z gry, a druga sprawa kto Ci zabrania jednoczesnie i grac i sprzedawac? Sprzedajesz, masz kase na gre, grasz, kase zwiekszasz i grasz coraz grubiej(ofkorz jesli system jest naprawde 100% bo jesli nie to wiadomo ze nie mozesz coraz grubiej bo z kazdym trafionym typem zwiekszasz szanse porazki ) Dziubla, litości, bo do mediamarkt cię nie wpuszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2005 Fenix dziwne ze jako Weteran pisales mi bardzo podobna rzecz jak ja napisalem a teraz mowisz ze to idiotyzm Fenix zmiennym jest widac I tak uwazam ze nie napisalem takiego calkowitego idiotyzmu, chociaz z Macromia tez sie zgadzam ze w koncu by buki rozpracowaly i zablokowaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2005 Bo widzisz Dziubla, w życiu wszystko jest proste. Żeby wygrywać u buka musi być buk Jak buk zacznie przynosić straty :) co jest niemożliwe, to zamknie interes. Jak zamknie interes to nie będziesz mógł ogrywać buka bo nie będzie buka. Załóżmy, że mam system do ogrania buka ( a mam ) i niech ten system przynosi mi 100% zysku. Wtedy wolę postawić 1x w tygodniu za np. 5000 złotych i wygrć 5000 zł niż sprzedać system za 50 zł 100 osobom. Jak wiesz dlaczego to nie czytaj dalej. Jak nie wiesz to : pula osób kupujących system jest ograniczona, co więcej ilość osób korzystających z systemu zaczyna rosnąć. w 2 tygodniu jest ich 200, w 10 jest ich 1000. Wększość odpali systemik znajomym, ci z kolei znajomym znajomych i skończę tak jak B. Gates - z 90% nielegalnych kopii. Jak wiesz co zrobi buk - nie czytaj dalej. Jak nie wiesz to : Buk ma w d... moje systemy, ponieważ na każdym oferowanym zakładzie zarabia 10%, dlatego z systemem nie zrobi nic. Po prostu, tak pobawi się kursem aby wyjść na swoje. Niestety kosztem mojego systemu, który nie będzie dawał 100% zysku lecz 10%. Jak wiesz ile stracę - nie czytaj dalej - jak nie wiesz to : Grając 1x w tygodniu po 5000 zł przez 1 rok ( z urlopem ) wygrałbym 250 000 zł trzymając system w ukryciu. Sprzedając system po 100 zł musiałbym go sprzedać 2500 osobom, a wtedy miała by go cała Europa. ps. czytaj co piszę uważniej, najwięcej konkretów znajdziesz między wierszami Kasa na kolejny etap grania musi pochodzić z wygranej a nie ze sprzedaży czy oszczędności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2005 Dobra Fenix, wszystko rozumiem, tylko kiedys pisales co innego a teraz jak ja pisze cos podobnego do tego co Ty kiedys to mi mowisz ze idiota jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr__1986 Napisano 7 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Grudzień 2005 jesli moge sie wtracic to nie ma czegos takiego jak niezawodny system i nigdy nie bedzie, jedynym pewnym systemem moze byc granie singli za duuuuza kase czyli np. kurs 1.9 za 100 lub 1000zl i wtedy masz zwyciestwo murowane, a to ze jacys bracia wymysalaja jakis system i stwierdzili ze on nie dziala najlepiej to jak go zaczna sprzedawac to wtedy beda na plus (i wtedy zadziala ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafałek Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2005 przecież istnieje system 100%. nazywa się progresją!!! (na wszelaki kurs, wysoki niski) chociażbyś musiał brać kredyt na milon zł i zastawic mieszkanie, kiedyś w końcu trafisz kupon zwróci ci się i do tego zarobisz swoje? więc w czym problem? na progresji nie da się stracić wiec jest systemem 100% a nawet 1000%. :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2005 przecież istnieje system 100%. nazywa się progresją!!! (na wszelaki kurs, wysoki niski) chociażbyś musiał brać kredyt na milon zł i zastawic mieszkanie, kiedyś w końcu trafisz kupon zwróci ci się i do tego zarobisz swoje? więc w czym problem? na progresji nie da się stracić wiec jest systemem 100% a nawet 1000%. :cwaniak: potrafisz udowodnić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafałek Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2005 mam nadzieje że wszyscy wyczuli ironię tu chyba nie ma co udowadniać. progresja jest systemem 100000% ponieważ nie ma drużyny, która nie przegra, nie wygra, nie zremisuje etc. obstawiamy progresją dany wynik az w końcu w padnie, chociazby miała to być passa 150 meczowa. my co prawda będziemy musieli wtedy postawic około 2 (zakładając że zaczynamy od 2 zł) do potegi 150ej, czyli co njamniej całe NBP.... jeśli chodzi o czystą teoretykę w progresji zawsze jest sie na czysto po jej zakończeniu wiec jest systemem niezawodnym, barierą jest wiadomo co... :cwaniak1: :cwaniak1: :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_runner1000 Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2005 a jednak nie 100% bo co jak druzyna wycofie sie z rozgrywek? to juz na nia nie postawisz wiec przegrasz :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar666 Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2005 a jak wybuchnie wojna i zawieszą rozgrywki? ... mozna powiedziec ze jest systemem 99% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macromia Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2005 Ale surebet jest systemem 100% i nikt nie zaprzeczy !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran Napisano 8 Grudzień 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2005 Ale surebet jest systemem 100% i nikt nie zaprzeczy !!!!!!!!!!!!!!! Surek w tenisie. Kurs 1,5 i 3,0 + krecz. W niektórych buków osiągniesz 1 kupon przegrany a drugi zwrot i d.. blada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi