Gość Waciak Napisano 15 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2005 Wysek ale możesz mi na gg przesyłać jaki grasz kuponik :mrgreen: Chetnie bym skorzystał.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 16 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 Propozycje na dziś : Newcastle - Olympiakos 1 (1,65) 4-0 Liverpool - Blackburn 1 (1,50) 0-0 nigdy pucharów wiecej ;( Gent - Lokeren 1 (1,70) 0-1 nigdy pucharów wiecej ;( St.Etienne - Ajaccio 1 (1,70) 3-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 Newcastle - Olympiakos 1 (1,65 dziś pisałeś mi że UEFA jest nie pewne po tym jak chciałem grać CSKA-Partizan - 1 a sam zagrałeś Newcastle - no nie wiem który typ jest pewniejszy :mrgreen: Mam nadzieje że ci to wejdzie. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 16 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2005 Dzięki i wzajemnie postaram się byc w tej 3jce i Tobie tez tego życzę........oczywiście zaraz za mną Pozdrawiam kolegę typera Ps. Liverpool nie żle pojechał po bandzie zawalił wszystkim kupony :oops: Cosik mi się zdaje, że weekend będzie podobny. Słaba wygrana Chelsea i remisik Liverpoolu swiadczy o tym, ze drużynki oszczędzają się przed nastepnymi rozgrywkami w LM. Radzę odpuscić typowanie na te dwa zespoły, pewniejszy jest Manch. Utd. któremu tylko pozostała gra o puchar i lepsze miejsce w lidze. Jeszcze raz pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Bywa tak ja już myśle o weekendzie macie jakieś propozycje ?? Oto na dziś pare meczyków w miare pewnych : Groningen - PSV 2 (1,45) 0-1 Auxerre - Lille 1 (2,00) 0-0 ;( Parma - Sevilla (il.g) 1 (1,60) 1-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 17 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Wysek dałem kuponik na cały weekend więc może coś sobie wybierzesz :mrgreen: Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mastif Napisano 17 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Bywa tak ja już myśle o weekendzie macie jakieś propozycje ?? Oto na dziś pare meczyków w miare pewnych : Groningen - PSV 2 (1,45) Auxerre - Lille 1 (2,00) Parma - Sevilla (il.g) 1 (1,60) jak chcesz to skorzystaj skorzystaj z 3 linka w moim podpisie i bo widze ze postawiles parme a dzis o 20.45 leci na zywo z tej strony bedziesz mogl se go zapodac pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 Wysek dałem kuponik na cały weekend więc może coś sobie wybierzesz :mrgreen: Pozdro. Mastif , Waciak Oto typy na sobote : Nottingham - Wigan 2 (2,05) =< Gillingham - Ipswich 2 (2,15) =< Strasbourg - Lyon 2 (2,15) =<< bardzo ciekawy kurs jak na ten mecz .. 0-1 La Coruna - Barcelona 2 (2,25) =<< nie będą odpuszczać nawet na troche ... 0-1 Waalwijk - Feyenoord 2 (1,80) 2-4 Alkmaar - Vitesse 1 (1,60) walczą i mistrzostwo .. 3-0 Bayern - Rostock 1 (1,25) mały kurs ... 3-1 Hertha - Bielefeld 1 (1,55) 3-0 Leverkusen - K'Lautern 1 (1,65) 2-0 i tyle to moje propozycje na weeked zmontuje z tych meczy jakieś kupony pisać sugestie i jeszcze jakieś inne meczyki które umknęly mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 17 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 No pisać sugestie panowie do wyżej wymienionych meczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 17 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Marzec 2005 mecze jak najbardziej tylko niewiem czy warto Lyon ryzykować, wiadomo jaki potrafia szopki odstawiac wysyka wygrana a potem przegrana, ja bym tego meczu nie ryzykował choć kurs jest zachęcający Bayern, Alkmaar powinno wejść z palcem w du... Feyenoord Hertha Leverkusen --> dla mnie 80% ze będzie 1 20% ze 1x Barca jest nieobliczalna i moze byc pogrom albo remisik, przegrana raczej nie wchodzi w grę co do Wigan powinni dać rade Ipswich raczej też ---> wkoncu w walce o awans liczy sie każdy punkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 18 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Marzec 2005 Zgadzam się z Krzyśkiem.Ładnie wyglądają te typki.Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 19 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Czekam na pary w F1 po dzisiejszych kwalifikacjach napewno będą .. Postawie na Montoye , Culthard , Barichello , Alonso , Fisichelle zobaczymy z kim będą w parze a także Schumi Niestety Dominator coś nie zabradzo jeździ po Malaysie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 19 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Oto propozycje na F1 : Alonso F. - Schumacher M. 1 (1,60) Raikkonen K. - Montoya J.P. 1 (1,60) pech kimiego opone przebił ;( Fisichella G. - Barrichello R. 1 (1,65) rozjebał sie pierwszy drugi zjechał Schumacher R. - Coulthard D. 1 (1,55) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 19 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Siemka widzę typki z Formuły..niestety ja się na niej nie znam Przeglądam rózne posty i zauważyłem, że nie ma typów na Chelsea i Liverpool Pozdr i samych wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 19 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 Czyżby skuteczność wracała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 19 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Marzec 2005 No jeśli Ci wróci skuteczność :mrgreen: to poproszę o rady z typkami :mrgreen: Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 20 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 To sam spojrz na wczorańsze typy i sobie odpoiwedz , mecz Bayern troche kursy zanizył ale To dziś można zagrać : Valerenga - Trondheim (5m.) 1 (1,45) 5-3 Polonia - Wisla K. 2 (1,40) 1-3 Villarreal - Steaua (0:0) 1 (1,40) 2-0 PSG - Auxerre x2 (1,49) 1-0 Bilbao - Levante 1 (1,65) 3-1 Ajax - PSV 2 (2,45) 0-4 Mainz - Schalke 2 (1,85) 2-1 :shock: Bayern na mistrza !! Stuttgart - Freiburg 1 (1,27) 1-0 Koeln - Essen 1 (1,35) 0-0 mecz sprzedany ;( Rangers - Motherwell 1 (1,22) 3-1 Galatasaray - Ankaraspor 1 (1,25) 4-2 Inter - Fiorentina 1 (1,40) 3-2 Udinese - Lecce 1 (1,65) 2-1 Sampdoria - Atalanta 1 (1,45) 1-2 >> tutaj ludzi nawtapiało ;( Pisać sugestie do tych meczy 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyanm Napisano 20 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Moim skromnym zdaniem troche za dużo meczy obstawiłeś i nie jestem pewny czy wejdzie Schalke i PSV. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 20 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Jeśli bys czytał to byś wiedział że to są propozycje a nie kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damyanm Napisano 20 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Ok przyznaje sie moj blad ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 20 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Z tych propozycji najbardziej nie podoba mi Schalke i PSV, jedno z tych spotkań zakończy się remisem, reszta cool Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 20 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Bardzo mi się podobają te typy.Można z nich sklecić 3 porządne kupony i pojechać za większą kasę!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 20 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Ty się dziwisz, że nie stawiałem na PSV, ale ja się dziwię, że proponowałeś Schalke Millwall nie zawalił ale inne tak Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 20 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Marzec 2005 Panowie staty weekendowe : Piłka nożna : 23 typy , 17 celnych , 5 nietrafionych . :DD -- całkiem dobrze F1 : 4 typy , 2 celne , 2 nietrafione --- niebardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 21 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 Propozycje na dziś i jutro bo wiecej nic ciekawego nie ma : Troyes - Reims 1 (1,70) 2-0 no Zwolle - Eindhoven 1 (1,35) 3-4 to jest urok 2 ligii wygrywać 3-1 przegrać tyle to chyle czoła ;( Sporting L. - FC Porto 2 (2,60) 0-2 ;( no cóż pierwszą opcją było 1 ale jakoś sentyment do Porto ale nie grałem tego więc sie zbytnio nie przejmuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrea Napisano 21 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 Jak byś miał to za ile byś grał...te pewniaki? Cosik mi nie idzie w lidze....mam pecha do dobrych dni przeciwników Dzieki za zwrócenie uwagi za Ipswich (2 a nie 1) Pozdr dla jednego z lepszych i wytrwalszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 21 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 jakbym miał 10zł to bym to za tyle zagrał i thx za pozdrowionka tak spręż sie w lidze i jedziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wysek Napisano 21 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 Czechy - Finlandia 1 1.30 4-3:D Rumunia - Holandia 2 2.20 0-2 Francja - Szwajcaria 1 1.35 0-0 ten mecz mnie tak wkurwił nie gram Francuzów nigdy ;( Wlochy - Szkocja 1 1.25 2-0 Boliwia - Argentyna 2 1,75 1-2 Chorwacja - Islandia 1 1,30 3-1 Bulgaria - Szwecja 2 2,60 0-3 co wy na te mecze powiecie ??? pisać do soboty dużo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 21 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 Wysek ładnie kombinujesz coś jak ja ale dlaczego pominąłeś Szwecję?? Dziwi mnie to bardzo. Tam jak nie 2 to x2 przy kursie 1,37 (superaśno) wejdzie jak nic. Pomyśl sobie brachu i zajżyj tutaj: http://obstawianie.com/tematy_2236,300.htm Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 21 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Marzec 2005 No sobota wygląda bardzo interesująco jeśli chodzi o granie.Mam nadzieję,że kursy się utrzymają na tym poziomie bo są kuszące.Etrusc ma rację trza grać Szwecję.Poza tym Wysek Twoje typy jak najbardziej trafne!!Że tak powiem w pyteczkę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi