Guest acuma Posted November 17, 2004 Report Share Posted November 17, 2004 No wiec na jutro mam cos takiego Jyvaskyla-Jokerit - 2 2.66 Lahti-Tappara -2 2.66 Linkoping-Timra -1 2.76 Frolunda-Malmo -1 1.80 MoDo-Mora -1 2.41 Djurgarden-Lulea-1 2.61 Piszcie swoje opinie na ten temat A na 19.XI mam Wodzislaw-pogon -1x legia-plock -1 zabrze-katowice-1 lubin-łeczna-1 // Nie zakładaj nowych tematów w stylu "macie coś na 18" a potem drugiego ze swoimi typami. Posprawdzaj sobie kupony innych userow oni na pewno maja jakies typy na dzien kolejny a nie zakladasz dwa tematy co jest naruszeniem regulaminu. Nie wlepie ci ostrzezenia bo jestes nowy jak narazie ale radze na przyszlosc czytaj regulamin. // mod. Mck2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest acuma Posted November 18, 2004 Report Share Posted November 18, 2004 macie kupon niedowiarki Link to comment Share on other sites More sharing options...
cinaz Posted November 19, 2004 Report Share Posted November 19, 2004 To się nazywa kursik i wygrana. Moje szczere GRATULACJE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts