Gość acuma Napisano 17 Listopad 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2004 No wiec na jutro mam cos takiego Jyvaskyla-Jokerit - 2 2.66 Lahti-Tappara -2 2.66 Linkoping-Timra -1 2.76 Frolunda-Malmo -1 1.80 MoDo-Mora -1 2.41 Djurgarden-Lulea-1 2.61 Piszcie swoje opinie na ten temat A na 19.XI mam Wodzislaw-pogon -1x legia-plock -1 zabrze-katowice-1 lubin-łeczna-1 // Nie zakładaj nowych tematów w stylu "macie coś na 18" a potem drugiego ze swoimi typami. Posprawdzaj sobie kupony innych userow oni na pewno maja jakies typy na dzien kolejny a nie zakladasz dwa tematy co jest naruszeniem regulaminu. Nie wlepie ci ostrzezenia bo jestes nowy jak narazie ale radze na przyszlosc czytaj regulamin. // mod. Mck2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość acuma Napisano 18 Listopad 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2004 macie kupon niedowiarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 19 Listopad 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Listopad 2004 To się nazywa kursik i wygrana. Moje szczere GRATULACJE :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi