Guest sicc Posted November 5, 2004 Report Share Posted November 5, 2004 ...::5 XI 2004::... bet-at-home Diyarbakirspor - Galatasaray 2 1,60 Belchatow - Garbania S Jaworzno 1 1,40 :DD Stawka: 8,25 Mozliwa wygrana: 18,48 Saldo: -8,25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sicc Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 ...::06.XI.2004::... Profesjonal Chelsea - Everton 1 1,46 :DD Cr. Place - Arsenal 2 1,48 Manch. Utd - Manch.C. 10 1,09 :DD Newcastle - Fulham 1 1,58 Monaco - Ajaccio 1 1,36 Zabrze - Wisla K. 02 1,04 :DD Stawka: 5pln Mozliwa wygrana: 23,65 pln Saldo: -13,25 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sicc Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 Komentarze, zarowno te negatywne jak i pozytywne BARDZO MILE WIDZIANE!!!!! pozdrawiam, sicc Link to comment Share on other sites More sharing options...
obst_ziuziu Posted November 6, 2004 Report Share Posted November 6, 2004 siemanko widze ze tez na Arsenalu sie zawiodles cos teraz w kryzysie jest i chyba niewarto stawiac na nich za taka niska stawke...lepiej moznabylo dac na Chelsea grala u sibie i podobny kurs... jutro ManUtd musi derby wygrac mozna stawiac..Sevila tez dobry pewniaczek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sicc Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 siemanko widze ze tez na Arsenalu sie zawiodles cos teraz w kryzysie jest i chyba niewarto stawiac na nich za taka niska stawke...lepiej moznabylo dac na Chelsea grala u sibie i podobny kurs... jutro ManUtd musi derby wygrac mozna stawiac..Sevila tez dobry pewniaczek Witam! Tak Arsenal dal ciala, moja wina nie bylem w temacie jesli chodzi o lige eng a za takie bledy sie placi (i to doslownie ) No coz gra sie dalej ..... A co do MU to pamietaj ze to sa derby a tam jest roznie Pozdrawiam i bardzo dziekuje za komentarz, mam nadzieje ze nie ostatni Sicc Link to comment Share on other sites More sharing options...
obst_ziuziu Posted November 7, 2004 Report Share Posted November 7, 2004 A co do MU to pamietaj ze to sa derby a tam jest roznie Wydaje mi sie ze niebdzie nic innego niz 1....teraz po wpadce Mu na bank odrobi chociaz 2 pkt,wiesz jak niebedzie mial 3 miejsca w lidze to niezagra nawet w LidzeMistrzow musial by wygrac ja w tym sezonie wiec...pozdro RESPECT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts