Guest bgatyAnieKUMATY Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Wczoraj na pucharze Uefa wygralem za 2zl dokladnie 302zl, dzis przegralem 42zl i tak pozostalo mi 260zl. Wiec z takim budzetem rozpoczynam zabawe z bukmacherka na tym forum. POZDRAWIAM bAnK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bgatyAnieKUMATY Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Jak wczesniej napisalem moj budzet wynosi 260zl. Wczesniej podawalem tu moje typy grane w roznych systemach, lecz zawieszam te gry i od dzis bede podawal typy z roznych dyscyplin. Bede puszczal rozne kupony systemowe, akumulowane, czasmi rozpisowe. Coz, zyczcie mi powodzenia, bo jesli mi bedzie szlo dobrze, to i wy bedziecie mogli grac moje typy... POZDRAWIAM bAnK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest bgatyAnieKUMATY Posted November 3, 2004 Report Share Posted November 3, 2004 Juz jutro rano podam moje kupony. Gram w Profesjonalu. Napisalem to wszystko w trzech postach, poniewaz chcialem edytowac tamte wiadomosci, zeby nie bylo tych typow. POZDRAWIAM bAnK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts