Gość bgatyAnieKUMATY Napisano 3 Listopad 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2004 Wczoraj na pucharze Uefa wygralem za 2zl dokladnie 302zl, dzis przegralem 42zl i tak pozostalo mi 260zl. Wiec z takim budzetem rozpoczynam zabawe z bukmacherka na tym forum. POZDRAWIAM bAnK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bgatyAnieKUMATY Napisano 3 Listopad 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2004 Jak wczesniej napisalem moj budzet wynosi 260zl. Wczesniej podawalem tu moje typy grane w roznych systemach, lecz zawieszam te gry i od dzis bede podawal typy z roznych dyscyplin. Bede puszczal rozne kupony systemowe, akumulowane, czasmi rozpisowe. Coz, zyczcie mi powodzenia, bo jesli mi bedzie szlo dobrze, to i wy bedziecie mogli grac moje typy... POZDRAWIAM bAnK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bgatyAnieKUMATY Napisano 3 Listopad 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2004 Juz jutro rano podam moje kupony. Gram w Profesjonalu. Napisalem to wszystko w trzech postach, poniewaz chcialem edytowac tamte wiadomosci, zeby nie bylo tych typow. POZDRAWIAM bAnK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi