Gość maniekxx Napisano 9 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2004 Potrzebowalem na chalóweczki kase ok. 40 zł i pusciłem taki kuponik za 3 blachy a co tam wszystko sie moze zdarzyć :twisted: Nie gram za długo około roku ale nie za czesto tak kolo 3 razy na miesiąc czasami lepiej jak sie cos wygra (moja narazie najwieksza wygrana to 340 złoty ale w sumie i tak jestem do tyłu :| ) I niestety chyba jestem złym typerem :| OTO MECZE : Anglia - Walia 1 :twisted: Szwecja - Węgry 1 :twisted: Albania - Dania x2 :twisted: Macedonia - Holandia 2 :evil: Austria - Polska x2 (liczyłem na remis ale cos mnie tkneło zeby z dwójką ) :twisted: Finlandia - Armenia 1 :twisted: Cypr - Wyspy owcze 1 :evil: Turcja - Kazachstan 1 :twisted: Francja - Irlandia 1 :evil: I niestety te trzy mecze zje ły moje halówki dlatego znalazłem takie forum zebyscie mi pomogli typować bo w poniedziałek to juz musze cos wygrać bo we wtorek mam zawody na chali a nie mam chalówek POMOCY !!! P.S Moj stan konta to teraz ok 100 zł a myslałem najpierw o total 3 ale teraz to zwykłe jakies musze se kupić no ale firmowe POMÓŻCIE !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniekxx Napisano 16 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2004 No dobra teraz czas na rozpis w STS 8) Kurde juz sam nie wiem co zle robie ze od paru miesiecy tylko trace kase czasami najwiekszą stawkę jaką mam to 1.30 i nie wchodzi teraz sprobuje rozpisiku Prosiłbym o jakies rady co do meczy moze jakies lepsze OTO ONE : Birmingham - Manch.Utd. 2 Betis - Real M. 2 Arsenal - Aston Villa 1T Espanyol - Barcelona 2 Manch.City - Chelsea 2 Juventus - Messina 1T Austria W. - Mattersburg 1T Odra - Wisla x2T St.Liege - Westerlo 1 Co wy na to ?? ?? ?? ?? ?? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarecki Napisano 16 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2004 Betis nie przegra !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_tomek1234 Napisano 16 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2004 Dokładnie Betis dziś nie przegra, a i Juventus nie jest taki pewny dzisiaj. Chociaż wszystko sie może zdarzyć jak głosi tekst pewnej piosenki :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawa Napisano 16 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2004 Birmingham - Manch.Utd. 2 pewniak Betis - Real M. 2 wywal Arsenal - Aston Villa 1T pewniak Espanyol - Barcelona 2 derby Barcelony, tutaj wszystko moze sie zdarzyc proponowal bym x2 Manch.City - Chelsea 2 powinni ograc MC, ale osobiscie bym nie ryzykowal x2 Juventus - Messina 1T z tego co wiem atak Juve oslabiony trezegue kontuzja, ale mysle, ze OK Austria W. - Mattersburg 1T nie lubie Austrii W. z wiadomych wzgledow, przegra Odra - Wisla x2T ciezko sie gra Wisle na goracym boisku Odry, ale powinni sobie poradzic jest OK x2 St.Liege - Westerlo 1 spox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniekxx Napisano 18 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Październik 2004 Hehe Gawa nie uwierzysz ale taki kupon pósciłem chociaz nie widziałem twojego postu bo juz siedziałem w STSIE co do realu to mieliscie racje ale niestety manutd i chelsea i nie wiem jak reszta bo sie wku***iłem i nie patrzyłem jak inne ale chyba tylko te dwa i znowu do tyłu jestem :evil: Zobaczymy w sobote :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniekxx Napisano 5 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2004 Ohohhoh dawno tu niebyłem ale grałem cały czas ale i tak do tyłu jestem chociaz nie duzo (chociaz dzisiaj nie wszedł mi mój super obmyslany prawidłowo kupon ;( ) Zobacz cie ile mi do szczescia brakowało ;( : Juventus - Lazio 1.40 :mrgreen: Chelsea - Newcastle 1.45 :mrgreen: Alkmar - Den hag 1.30 :mrgreen: Stuttgart - Bochum 1.45 :mrgreen: Albacete - Valencia 2.10 :mrgreen: Inverness - Rangers 1.25 :evil: ( najmniejsza stawka do hu** !!! ;( :evil: ) Stawka : 100 zł Kurs ogólny : 10.04 Zakładan wygrana : 903 zł !!! I jak tu sie nie pochlastać ???? Ale w nastepny weekend albo na LM sie odbije zobaczyta :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_ziuziu Napisano 6 Grudzień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2004 Inverness - Rangers 1.25 Jakbys wiecej pobuszowal na forum bys wiedzial ze rangersi grali bez 9 podstawowych zawodnikow...odrbisz na Lm yasne pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi