Bubek Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Chciałbym zaprosić wszystkich do udziału w podawania typów oraz analiz w HOKEJU zajmuje sie tym od paru LAT i mam nadzieje że ten Nowy temt nam pomożą w dobrych typach: KAC - Graz 8-10-2004 19:15 Stawiam na KAC ponieważ stoi on wyżej od Graza w tabeli i ciekawosstką jest żę spotkania pomiędzy tymi drużynami na lodowisku w KaC ZAWSZE kończyły się pomyśnie dla GOSPODARZY dlatego jak dla mnie 1!! Typ : 1 Kurs : 1.8 Stawka : 10/10 STS Innsbruck - Vienna 8-10-2004 19:15 Mecz 1 zespołu w tabeli z przedostatnimi GOŚMI Innsbruk fantastycznie w tym sezonie Zero porażki na własnym LODOWISKU to świadtczy o dobrej formie zespołu poza tym w ubiegłym sezonie zespoły te rozegrały ze sobą 5 mecz z czego 4 mecze wygrali gospodarze przegrywając zaledwie 1!! Typ : 1 Kurs : 1.9 Stawka : 10/10 STS Bern - Langnau 8-10-2004 19:45 Stawiam na Bern ponieważ jest to BRAMKOSZCZELNA drużyna a w szczególnośći w 1 tercja jak dla mnie powinna sobie poradzić bezproblemowo w 1 tercji!! Typ : 1(na 1 tercje) Kurs : 1.94 Stawka : 10/10 profesjonal Kassel - ERC Ingolstadt 8-10-2004 19:30 Stawiam na GOści ponieważ wygrali swoje poprzednie spotkanie z dobra drużyną u siebie w domu czego nie można powiedzieć o GOSPODarzach którzy w poprzedniej kolejce przegrali z beniaminkiem aż 3:1 jak dla mnie tu 2 lecz trzeba pamiętać żę grają na wyjeździe!! Typ : 2 Kurs : 2.1 Stawka : 7/10 profesjonal Za 10 złoty na te mecze możemy wygrać około 130zł!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość angus Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Witam, dopiero zaczynam obstawiac i postanowilem skorzystac z twoich typowan. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Ciekawe typy, jesli znasz sie na hokeju (nie tylko ogladanie tabeli bo to kazdy potrafi) to podawaj typy czesciej i argumentacje, na razie typy dosc ciekawe. Agnus zmien sygnature Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marchewa Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Pozwole sobie dorzucic moje typy na dzisiaj : KAC - Graz 1 komentarz zbedny Vsetin - Pardubice 2 1.90 :mrgreen: 1:6 Pardubice mistrz sezonu zasadniczego z tamtego roku. Poczatek sezonu nie udany lecz z meczu na mecz jest coraz lepiej . Ostatnie 3 mecze wygrane a wiec forma zwyzkuje . Teraz poprostu musza wygrywac wszystko po kolei a zwlaszcza z takimi slabiutkim druzynami jaka jest Vsetin . Co prawda statystyki h2h nie wygladaja za kolorowo , ale mysle ze w pardubicach kryzys zazegnany i ten mecz wygraja a i kurs jest godny uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KyNiO Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Ja też postawię na te typy 8) i dodał bym jeszcze Lok. Jaroslaw - Spartak.M na Jaroslaw kurs 1.40 w STS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marchewa Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Odradzam lige rosyjska !! Bardzo duzo niespodzianek , nieraz sie przejechalem na druzynach grajacych u siebie po kursie 1,2-1,5 ; a moze to nie niespodzianki w ruskiej wszystko jest mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Odradzam lige rosyjska !! Bardzo duzo niespodzianek , nieraz sie przejechalem na druzynach grajacych u siebie po kursie 1,2-1,5 ; a moze to nie niespodzianki w ruskiej wszystko jest mozliwe Popieram, Rosji nie warto stawiac ale nie tylko hokeja, w pilce jest to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marchewa Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Przekonalem sie bolesnie w ostatni poniedzialek :evil: St.Petersburg - Amkar Perm (bodajze ) 0-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość froger Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Jestem tu nowy i zagram te typki co podal Bubek dorzucilem se jeszcze 1 na jokerit co mysliscie o jokerit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 8 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Powiem ci że nie myśle dobrze o Jokerit raczej powinien wygrać lecz jego mecze jak dotychczas były proste gdy już trafił na lepszego przeciwnika Karpat czy Assat nie było tak dobrze więc odradziłbym ten mecz z tego powodu a po drugie Gospodarzą nigdy się dobrze nie grało z TĄ drużyną więc wynik tego spotkania może być różny ale nie wykluczam wcale 1!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość froger Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Za pozno juz postawilem Zobaczymy co z tego bedzie :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marchewa Napisano 8 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Jokerit - Tappara : Statystyki h2h : przez ostatnich 6 lat na 28 meczy jokerit wygral 14 razy , przegral 10 , byly 4 remisy w ostatnim sezonie wygral tylko raz, 2 razy przegral i raz byl remis Tappara w tym sezonie nie zachwyca zwlaszcza w meczach na wyjezdzie lecz moga sie pokusic o sprawienie niespodzianki w dzisiejszym meczu , zwlaszcza ze jokerit ma prawo byc zmeczony po wspanialym poczatku sezonu. Nie mowie ze jokerit nie wygra ale wole nie ryzykowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 10 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2004 Przepraszam za taką długą nieobecność!! Jutro powróce z moim analizami !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 11 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2004 Jak obiecałem to jestem oferty dziś na hokeja sa ubogie więc dziś wybrałem mecz Djugarden-Mora!! Stawiam na More ponieważ dlaczego by nie miała wygrać skoro w ostatnich spotkaniach spisywał się bardzo dobrze czego nie pokazuje nadal Djugarden.Weź na przykład mecz Oby dwóch drużyn z Farjestatem vice liderem ligi Mora przegrała na wyjeździe 5-4 a Gospodarze w ostatnim meczu ligowym zmieżyli się z tą drużyną i przegrali u siebie aż 1-3. Ja stawiam na Mora i brak formy gospodarzy jak dla mnie 2!! Można spróbować kurs warty ryzyka!!A poprzednie spotkanie zakończyło się zwycięstwem 4-2 gospodarzy kiedy Mora była bez formy!!! A zwycięstwa z jakimi drużynami odnosili goście mówią za siebie!! TYP:2 KURS(EXPEKT):5.75 WARTE rYZYKA!!! Co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość krzys_nowak Napisano 11 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2004 ja bym mimo wszystko postawił na Djurngarden u siebie 3 razy wygrali raz przegrali 14-8 w bramkach, Mora na wyjezdzie dokladnie na odwrót tzn raz wygrali 3 razy przegrali w bramkach 9-14 dodatkowo atut swojego boiska przemawia za Djurngarden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 12 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2004 Mój typ na dziś!! Hannover - Eisbären 12-10-2004 19:30 Mecz 9 GOSPODARZY i 6 GOŚCI. Gospodarze nie wygrali 2 swoich ostatnich spotkań i nadal są w poszukiwaniu formy czego nie można powiedzieć o GOŚCIACH którzy wygrali swoje dwa poprzednie spotkania. Statystyki pomiędzy tymi drużynami są podobne lecz gdy mierzyli sie ze soba w tamtym sezonie w każdym meczu zwycięsko wychodził Eisbaren mam nadzije że tym razem też tak pozostanie i Goście wygrają to spotkanie!! Typ : 2 Kurs : 2.1 Stawka : 10/10 STS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 13 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2004 Wczoraj weszło myśle nad dzisiejszym dniem prosze więcej osób o podawanie swoich typów i analiz TUTAJ!!! Z góry dzięki odezwe się gdzieś za pół godziny z TYPKAMI jak coś to piszcie sms'a na numer 697860110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 13 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2004 Mora - Modo 13-10-2004 18:55 Stawiam na MOra ponieważ dlaczego miała by nie wygrać po 1 atut własnego lodowiska i moca gra u siebie!! MODO nadal bez formy przegrał swoje ostatnie spotkanie u siebie ze słabym Södertälje SK!!Mora walczy z każdym przeciwnikiem jak równy z równym potwierdza to remis na wyjeździe z DUJGARDENEM jak dla mnie 1!! Typ : 1 Kurs : 2.85 Stawka : 10/10 Expekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_pajak Napisano 13 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2004 Hmm... jako ze ten mecz jest dopiero jutro, to jak dzisiaj wygram na Szwecji ( postawilem 200zl na stawke 1.7) to jutro zagram ten typ. Chocby dlatego, ze juz raz wtopilem na MoDo, wczoraj postawilem i przegrali z ostatnimi Södertälje. A Mora 4:4 z ekipa Czerkawskiego to naprawde nie zly wynik no i malo brakowalo a bym dobrze wytypowal, bo stawialem na More. Coz, grali dobrze a wiec trzeba im dac szanse na zwyciestwo z druzyna albo bez formy, albo charakteru, dlatego rowniez zdecydowanie 1. Tym bardziej ze stawka jest kuszaca, 2.30 w STS. Aha, zapomnialem dodac, ze Mora w tym sezonie w meczach u siebie wygrala 2 z 3, przy czym ten trzeci zremisowala dosc dawno, bo zaraz na poczatku sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 14 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2004 Kolejny typ: Assat - Blues 14-10-2004 17:25 Assta cięzki mecz!! Mecz 4 Assatu i ostatniego Bluesa!! Kurs jest tak wielki ponieważ GOŚCIE nie dali wygrać ze sobą w tamtym sezonie ani jednego spotkania!! Dlatego też spotkanie bardzo interesujaće.Assat w ostatnich 5 meczach bez porażki dlatego więc powinnien sobie poradzić a Blues patrzać na 5 spotkań w tył to tylko 1 skromne zwycięstwo ze słabo spisuującym się w tym sezonie HIFK'iem Dlatego też myśle że w tym roku zwyciężom GOSPODARZE!!! Typ : 1 Kurs : 2.15 Stawka : 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 14 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2004 Typy na lige Szwedzką: Farjestads - HV 71 14-10-2004 19:0 Dla mnie w tym meczu każdy inny wynik będzie niespodzianką zdecydowanym faworytem są Gospodrze i myśle że tak pozostanie!! Typ : 1 Kurs : 1.65 Stawka : 10/10 STS Typ dodany : 14.10.2004, 13:48 Bubek w tej lidze : 3/4, + 15 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Swe. Elitserien -------------------------------------------------------------------------------- Lulea - Djugarden 14-10-2004 19:0 Na rozegranych 5 dotychczasowych spotkań pomiędzy tymi drużynami na lodowisku Luleli 4 razy wygrali Gospodarze i raz przegrali. Lulea w tym sezonie wygrała 3 mecze u siebie przegrywajac jeden za to Djugrden nie wygrał żadnegona wyjeździe!! Dlatego statystykia za lulea i ja też!!! Typ : 1 Kurs : 2.1 Stawka : 10/10 STS Typ dodany : 14.10.2004, 16:39 Bubek w tej lidze : 3/4, + 15 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Swe. Elitserien -------------------------------------------------------------------------------- Timra - Linkoepings 14-10-2004 19:0 Mecz 4 w tabeli GOSPODARZY i 2 GOSCI mecz wyrównany jak wiele innych w dzisiejszych ofertach więc ja daje wielkie szanse GOSPODARZĄ w tym sezonie nie przegrali jeszcze na własnym lodowisku!! Za to Goście na wyjeździe 1 wygrali i 2 przegrali mam nadzieje że również przegrają i powiekszą swój bilans przgranych meczy na wyjeździe !!! Typ : 1 Kurs : 2 Stawka : 10/10 Expekt Typ dodany : 14.10.2004, 16:45 Bubek w tej lidze : 3/4, + 15 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Swe. Elitserien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 14 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2004 Typy na lige Szwedzką: Farjestads - HV 71 14-10-2004 19:0 Dla mnie w tym meczu każdy inny wynik będzie niespodzianką zdecydowanym faworytem są Gospodrze i myśle że tak pozostanie!! Typ : 1 Kurs : 1.65 Stawka : 10/10 STS Typ dodany : 14.10.2004, 13:48 Bubek w tej lidze : 3/4, + 15 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Swe. Elitserien -------------------------------------------------------------------------------- Lulea - Djugarden 14-10-2004 19:0 Na rozegranych 5 dotychczasowych spotkań pomiędzy tymi drużynami na lodowisku Luleli 4 razy wygrali Gospodarze i raz przegrali. Lulea w tym sezonie wygrała 3 mecze u siebie przegrywajac jeden za to Djugrden nie wygrał żadnegona wyjeździe!! Dlatego statystykia za lulea i ja też!!! Typ : 1 Kurs : 2.1 Stawka : 10/10 STS Typ dodany : 14.10.2004, 16:39 Bubek w tej lidze : 3/4, + 15 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Swe. Elitserien -------------------------------------------------------------------------------- Timra - Linkoepings 14-10-2004 19:0 Mecz 4 w tabeli GOSPODARZY i 2 GOSCI mecz wyrównany jak wiele innych w dzisiejszych ofertach więc ja daje wielkie szanse GOSPODARZĄ w tym sezonie nie przegrali jeszcze na własnym lodowisku!! Za to Goście na wyjeździe 1 wygrali i 2 przegrali mam nadzieje że również przegrają i powiekszą swój bilans przgranych meczy na wyjeździe !!! Typ : 1 Kurs : 2 Stawka : 10/10 Expekt Typ dodany : 14.10.2004, 16:45 Bubek w tej lidze : 3/4, + 15 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Swe. Elitserien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubek Napisano 15 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2004 Nuernberg - Iserlohn 15-10-2004 19:30 Każdy inny wynik będzie niespodzianką ponieważ Na 5 rozegranych spotkań pomiędzy tymi drużynami 4 wygrała Nuremberga. Gospodarze w tym sezonie nie szczycą formą u siebie na lodowisku może czas zacząc z takim słabym przeciwnikiem!!(2 zwycięstwa i 2 porażki). Goście również nie pasjunują formą na wyjazdach(3 zwycięstwa 5 porażek) Nuremberga w ostatnich meczach straciła cenne punkty i musi je nadrobić najlepiej ze słabymi drużynami czyli Iserlohn!! Typ : 1 Kurs : 1.45 Stawka : 10/10 STS Typ dodany : 15.10.2004, 08:14 Bubek w tej lidze : 7/9, + 29.85 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Ger. DEL -------------------------------------------------------------------------------- Jaroslaw - Ufa 15-10-2004 16:30 Nie przewiduje tu innego wyniku!! Kązdy inny wynik niż zwycięstwo Gospodarzy będzie niespodzianką lecz trzeba pamiętać że w lidze Ruskiej często zdarzają się tego typu przypadki!! Typ : 1 Kurs : 1.5 Stawka : 10/10 STS Typ dodany : 15.10.2004, 08:17 Bubek w tej lidze : 2/2, + 13.5 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Rus. Superliga -------------------------------------------------------------------------------- Ingolstadt - Frankfurt 15-10-2004 19:30 Stawiam na Gospoadzy ponieważ sobą dobrą drużyną u siebie czego nie można powiedzieć o gościach którzy na 5 spotkań na wyjeździe nie wygrali żadnego pozatym wszystkie spotkania rozegrane pomiędzy tymi drużynaami konczyły się zwycięstwem GOSPODARZY dlatego dla mnie 1!!! Typ : 1 Kurs : 1.75 Stawka : 10/10 STS Typ dodany : 15.10.2004, 08:20 Bubek w tej lidze : 0/0, 0 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Allsvenskan Norra -------------------------------------------------------------------------------- Augsburg - Koelner 15-10-2004 19:30 Typuje na Kolner poniewąz jest drugi w tabeli i wygrał 3 na 4 spotkania na wyjeździe czego nie można powiedzieć o Gosćiach którzy wygrali zaledwie u siebie 2 spotkania na 4 rozegrane!!Dla mnie Kolenelr powinnien sobie poradzić!!! Więc 2 na Kolner!! Typ : 2 Kurs : 1.85 Stawka : 10/10 STS Typ dodany : 15.10.2004, 08:24 Bubek w tej lidze : 7/9, + 29.85 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Ger. DEL -------------------------------------------------------------------------------- Kassel - Krefeld 15-10-2004 19:30 Kassel w dotychczasowych spotkaniach pomiędzy tymi drużynami spisywał się dobrze szczególnie u siebie więc dobra gra u siebie powinna mu ulatwić zadanie więc jak dla mnie 1!!! Typ : 1 Kurs : 1.8 Stawka : 10/10 STS Typ dodany : 15.10.2004, 08:26 Bubek w tej lidze : 7/9, + 29.85 j. Dodaj komentarz (0) Rozgrywki : Ger. DEL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi