rafaltoja Napisano 24 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2005 a ja bez żadnych przeketów zagrałem za swoja cala kase oto moje Typy na dzis prosze o komentarz...bede bardzo wdzieczny Stawka:3zł SEVILLA-PANATHINAIKOS 1 8) MIDDLESBROUGH-GRAZER 1 8) BARCELONA-CSKA M x2 (Euroliga) 8) (Barcelona została rozniesiona) 70-91 AKO : 3.6 Spoko bedzie jutro za co pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoja Napisano 25 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2005 Stawka : 5zł SPARTA-TOP OSS 1 8) NANCY-LAVAL 1 :oops: AKO:2,3zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoja Napisano 26 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Luty 2005 Deportivo-Real Madryt 1x 8) Lyon - Saint Etienne 1 8) Numancia-Barcelona 2 :oops: Heusden Zolder-Roeselare x 8) AKO:9.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoja Napisano 27 Luty 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Luty 2005 a to moje typy na dziś : NEWCASTLE-BOLTON x2 :oops: LAZIO-PARMA x :oops: VALENCIA-BETIS x2 :oops: WILLEM II-ALKMAAR 1x :oops: AKO:13.1 POLECAM TE TYPY NA DZIŚ 8) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoja Napisano 5 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2005 po dłużeszej przerwie znów powracdam dzis postawnowilem puścic 2 kupony 1KUPON Hartepool-Wrexham 1 Falkir-Patrick 1 Betis-Getafe 1 Den Bosch-Feyenoord 2 Sampdoria-Chievo 1 Osasuna-Barcelona 2 Groningien-PSV 2 Yeolil-Leyton 1 Vitesse-Willem II 1x AKO:36.07 2KUPON: Crystal Palace-ManU 2 Norwich-Chelsea 2 Derby-Plymouth 1 istres-Bordeaux x Monaco-Metz 1 AKO:12.64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaltoja Napisano 5 Marzec 2005 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Marzec 2005 jeszcze podam typy mojego brata ktory postanowił zagrać systemem : System 5z8 Stawka:1zł Wartość Kuponu : 56zł Minimalna Wygrana : ok.300zł a Borussia Monchengladbach - Vfl Wolfsburg x a Oldham Athletic - Port Vale x a Rotherham United - Gillingham x a Genclerbirligi Ankara - Ankaragucu SK x a Leicester City - Nottingham Forest x a Queens Park Rangers - Reading Town x a Bayern Munich - Werden Bremen SV x a Arsenal-Prtsmouth x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi