stypy Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 Dziś niedziela i typy się tak ułożyły,że dziś wygrywają głównie goście a kursy z porfa są:Kupon 1 St.Et. - Lyon 2 GOOLLL w 90 minucie nie ma to tamto Udinese - Juventus 2 0:1 Kalmar - Malmoe 2 1:0 K.Vary - Pardubice 2 Katowice - Amica 02 Bergano - Lazio 02 AIK - Orebro 1 Akurat liga włoska była szczęśliwa ale znów ta posrana liga Szwedzka zawiodła,wyczuć tych skandynawów jest naprawde trudno wiecznie trafiam na niespodzianki w tej głupiej lidze.Byłem pewien,że AIK sobie poradzi i nawet te ciotki wygrywały ale za kare niech spadną do drugiel ligi szmaciaże a Malmoe no cuż nie pierwszy raz przegrywają mecz z drużyną dla ,której to spotkanie nie ma żadnego znaczenia w przeciwieństwie do nich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slon Posted October 3, 2004 Report Share Posted October 3, 2004 witam...uwazam ze sa to bardzo ciekawe typy,ale czy nie uwazasz ze sa one zbyt ryzykowne??najbradziej nie jestem pewien Juve i Lazio poniewaz Juve ostatnimi czasu nie pokazuje zbyt dobrej gry a wiadomo ze nigdy im sie nie grało zbyt łatwo swiadcza o tym ostatnie ich wyniki 1:0 i 0:0 wiec z tego wynika ze Juve czeka ciezka przeprawa ..a co do Lazio to po prostu przeczucie :DD Pozdro i zapraszam na moje forum :DD Link to comment Share on other sites More sharing options...
stypy Posted October 4, 2004 Author Report Share Posted October 4, 2004 Kilka słów o lidze szwedzkiej,eh heh ufff, jakoś często mnie tak liga zawodzi ale nie umiem tak sobie tego darować i zawsze na przkur losowi gram ją nadal i tak na dzisiaj: IFK - Djurgarden 1 IFK musi to wygrać po prostu musi i już innego rozwiązanie nie może być. Elfsborg - Halmstad 1X 1.67 No i Halmstad niby też musi ale nie gra u siebie a zawdonicy z Elfsborg rzadko u siebie przegrywają i będą chcieli się zrewanżować za przegraną 3:0 + Stabaek - Lillestroem 1X 1.35 Shelbourne - Derry 1 1.45 Cr.Palace - Fulham poniżej 2.5 gola 1.7 I takie ładne AKO z STS wychodzi 10.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stypy Posted October 4, 2004 Author Report Share Posted October 4, 2004 IFK - Djurgarden 1 2:0 Elfsborg - Halmstad 1X 1.67 1:1 + Stabaek - Lillestroem 1X 1:1 Shelbourne - Derry 1 0:1 Cr.Palace - Fulham poniżej 2.5 gola 1.7 narazie 1:0 I takie ładne AKO z STS wychodzi 10.00 No i zaraz mnie coś trafi,jak to jest możliwe na Derry kurs 6.2 szlak mnie zaraz trafi ,to niepierwszy mecz w historii moichj zakładów,który kończy się tak pier**** wynikiem. Rzygam.A h** jutro się odbije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stypy Posted October 5, 2004 Author Report Share Posted October 5, 2004 Dobra starczy już tych głupich wpadek na razie skuteczność typów jest na poziomie 3 z 4 ale kupony narazie nie siadają więc dziś pora to odmienić. Kupon nr3 Pdobeskidzie - Sk.Gracze 1 Bełchatów - Groclin 1X Świt - Pogoń 2 Vaduz - Winter. 1 Pardubice - Trinec 1 Sparta - Vstein 1 Massu - Calleri 1 AKO STS 19.78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
obst_pizmak Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 Co do meczu BEŁCHATÓW - GROCLIN to prędzej bym postawił na X2 bo GROCLIN jest na fali w 1 lidze a GKS w .......... 2 :? Ale życze powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
stypy Posted October 5, 2004 Author Report Share Posted October 5, 2004 Dobra starczy już tych głupich wpadek na razie skuteczność typów jest na poziomie 3 z 4 ale kupony narazie nie siadają więc dziś pora to odmienić. Kupon nr3 Pdobeskidzie - Sk.Gracze 1 Bełchatów - Groclin 1X Świt - Pogoń 2 Vaduz - Winter. 1 Pardubice - Trinec 1 Sparta - Vstein 1 Massu - Calleri 1 AKO STS 19.78 No cóż też się tak zastanawiałem nad typem na GKS ale to nic więcej PP nie tykam ale to też nic Massu drugi turniej z rzędu odpierd*** takie gówno,że się płakać chce,gość chyba postanowił wzbogacić się na bukach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts