Mistrzoo Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 witam....bede tu przedstawiał swoje typy...i prosze o komentowanie ich...bede z tego wyciagał wnioski i....do roboty :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistrzoo Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 OTO MOJE TYPY NA DZIS SOUTHAMPTON - MAN.CITY 0 (3.20) :DD NORWICH - PORTSMOUTH 0 (3.00) :DD EVERTON - TOTTENHAM 2 (3.00) :DD BLACKBURN - ASTON VILLA 0 (3.00) :DD BRIGHTON - SHEFFIELD UTD 0 (3.10) :DD WEST HAM - WOLVERHAMPTON 1 (2.00) :DD CREWE - WATFORD 1 (2.55) :DD STAWKA 2zł Kurs 1.366 EWK 2.458.77zł :shock: :DD :shock: :DD MOJ REKORD :DD :DD :DD !! !! :DD :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistrzoo Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 DRUGI KUPONIK NA DZIS WERDER - BAYERN 2 (2.70) :DD FREIBURG - MAINZ 2 (3.60) :DD HANSA - HANNOVER 2 (3.20) :DD KAISERSLAUTERN - HERTHA 2 (3.20) :DD STAWKA 5zł KURS 89.6 EWK 447,89zł :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistrzoo Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 Z OBYDWOMA KUPONAMI JEST TAK SAMO...BEDE GRAŁ NA PEWNO NA TE MECZE TYLKO MUSZE PRZEMYSLEC TYPY :DD POZDRO 4 ALL :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 nie pisz dużą lub pogrubioną czcionką i CZYTAJ regulamin, następny post napisany dużą czcionką = ostrzeżenie Jeżeli już podajesz typy, to podawaj to co obstawiasz a nie same mecze....pamietaj,ze mozesz edytowac posty - zebys nie pisal tego samego pod spodem. no i to tyle na początek...pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal88 Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 mistrzoo na twoim miejscu nieobstawialbym 2 ostatnich meczow w drugim kuponie zapamietaj zelazna zasade nie obstawia sie tych meczy o ktorych sie nic nie wie!!!<<>>pozdro :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistrzoo Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 MICHAł88 dzieki za sugestie...w tym kuponie miałem zamiar postawic na same 2 i jak sie okazało jesli postawiłbym na ST>MRREN to niezle bym sie naciął bo wygrało QUEEN OF SOUTH :DD dzieki tobie wygrałem zamiast niczego 447 zł :DD jeszcze raz dzieki :DD POZDRO :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistrzoo Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 moj bilans weekendu : kupony trafione/nietrafione 2/0 wygrane 2,458,77+447,89-7zł= :DD =>>>>>>2899,66zł<<<<<<= :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisi Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 Może zaczniesz podawać typy przed rozpoczęciem się meczów ? Ty natomiast podałeś mecze które będziesz obstawiał bez typów (1x2) i po tym jak już te zdarzenia się odbyły wpisałeś typy :? . Po odbytych się już meczach nie trudno jest wejść na livescore i podać wyniki. Dlatego coś czuje, że ten wygrane to jest bardziej historyjka z rodzaju "fantasy", niż prawda. Jeśli rzeczywiście jesteś takim dobrym typerem to podaj mecze, które obstawiasz przed rozpoczęciem się spotkań, a nie po ich zakończeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal88 Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 ciesze sie ze moje rady sie na cos przydaly i gratuluje wygranych !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistrzoo Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 KISI..... ...o ja cie prosze ale ja podawałem tylko mecze nad ktorymi sie zastanawiam a nie juz obstawione...wyniki pisałem dopiero gdy wiedziałem ze wygrałem...i nie posadzaj mnie o jakies kopiowanie wyników z livescore'a bo nie jestem oszustem tylko prwdziwym maniakiem bukmacherskim i troche w tym siedze i wiem cos o obstawianiu i prosze cie zebys nastepnym razem nie robił mi takich zarzutów....z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisi Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 Więc mam prośbę napisz następnym razem swoje typy przed rozpoczęciem spotkań, a nie po ich zakończeniu. Wtedy rzeczywiście przekonamy się czego warte są Twoje typy i nikt Cię nie będzie posądzał o oszustwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistrzoo Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 postaram sie specjalnie dla Ciebie :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisi Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 Będę Ci bardzo wdzięczny, bo wiesz od ja też chciałbym od czasu do czasu pomnożyć 2 zeta do stanu 2.458.77zł, tak łatwo szybko i przyjemnie, za pomocą jednego kuponiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mistrzoo Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 przyznam ze to był mały fuks ale juz kilka razy miałem ze z 2 mecze dzieliły mnie od 2000zł...a liga Angielska i Niemiecka jest o tyle smieszn ze bardzo czesto wygrywają goscie lub jest duzo remisów...przykład moj typy :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 Jesteś zyłom złota. Jezeli juz od czasu do czasu jestes blisko 2 tys zloty to od dzisiaj gram na twoje typy za 100 zl , zbije dziekie tobie majatek.....żałosne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagodek Napisano 2 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 zgadzam sie z kisi ,to co zrobiłes to zwykłe oszustwo ,pewie połowa forumowiczów tak mysli i niemiej pretensji do nas ze tak myslimy :mrgreen: ja ci nieuwierze dopoki niezobacze ze twoje typy beda podawane przed rozpoczeciem meczy lub zeskanujesz kupony i je nam tu umiescisz ,jesli niemasz skanera to ktos z przyjaciół napewno ma ... :mrgreen: jesli bedzie inaczej Cie przeprosze za posadzanie o oszustwo wiec udowodnij wszystim niedowiarkom to... pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slon Napisano 3 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2004 mistroo!!!!!co ty zes tu wymyslił :shock: :shock: kogo ty chcesz oszukac :shock: :shock: samego siebie chyba !! widac ze jestes tu poczatkujacy i chciałes zapenerowac swoimi umiejetnosciami typowania ale kto ci w t uwierzy ze wygrałes 2800zł??zeskanuj ten kupon i pokaz go na forum towtedy bedziesz dopiero goscx....a jesli nie to jestes po prostu nikim...jenym wielkim zerem!!i na twoim miejscu wstyd by mi było pokazywac tu takie oszczerstwa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagodek Napisano 3 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2004 czekamy na Twoje typy i cos sie doczekac niemozemy czyzby moze juz sie niepokazesz pod tym nickiem na tym forum ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koperek Napisano 3 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2004 Poda typy ale o 22 jak wszystkie mecze sie skoncza;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi