cinaz Napisano 23 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2004 Postanowiłem publicznie pochwalić się swoim typami, na "dobry" początek zamieszczam pierwszy kuponik na czwartkowe wybrane przeze mnie mecze ligi szwedzkiej: STS Kupon [1] 2z3 609. Elfsborg - IFK 2 2.25 :evil: 610. Kamar - Helsinborg 1 2.4 :DD 611. Orebro - Malmoe FF 2 1.95 :DD Stawka = 3 Wygrana = 39 IFk jak i Malmoe to liderzy ligi szwedzkiej, żadna z tych drużyn myśląc o tytule mistrza Szwedzi nie może pozwolić sobie na stratę punktów, IFK na 6 ostatnich spotkań wygrało 6, Malmoe nie jest w takiej formie ale gra ze słabszą drużyną, natomiast Kamar i Helsinborg prezentują ostatnio zbliżoną formą lecz za zwycięstwem Kamaru przemawia atut własnego boiska i chęć grania w pucharze UEFA. Nie poszło, a szkoda.... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2004 Wczoraj zagrałem coś takiego i ... miałem "czutke" ale nie do końca :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Wrzesień 2004 STS Kupon [3] 420. CSKA Moskwa - PSG 1 2.1 :DD Ruscy u siebie byli zawsze u siebie mocni i nie pozwolą sobie na stratę punktów, natomiast PSG w tym sezonie gra słabo, strzela mało bramek i przegra w Moskwie. 422. Barcelona - Szachar 1 1,25 :DD no comment 424. Chelsea - FC Porto 1 1,45 :DD Ten mecz będzie b. ciekawy, nie dawne "dziecko" obecnego trenera będzie chciało pokazać się z jak najlepszej strony, lecz Chelsea będzie kontynuować będzie dobrą passę i pokaże się zrównie dobrej strony jak w I meczu LM 427. Rosenborg - Arsenal 2 1,6 Mocny Arsenal potrafi grać w LM lepiej na wyjazdach nich u siebie w domu, norwegowie nie powinni stawiać im dużego oporu. Arsenal wygra pewnie 465. Lecce - Livorno 1 1,7 :DD Lecce musi wygrać by awansować, a Livorno nie gra ostatnio za dobrze na wyjazdach 469. Chievo - Torino 1 1,8 j.w AKO=18,63 Życzę wygranych Dzisiaj próbuje dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2004 STS Kupon [4] 637. Dyn. Tibilisi - Wisła X2 1.13 :evil: :evil: :evil: 638. G'Birligi - Aigaleo 1 1,6 :evil: 646. Sigma O. - Saragossa X2 1,36 :DD 648. Besiktas - Bodo Glimt 1 1,3 :DD 651. Lille - Shelbourne 1 1,25 :DD 655. Auxerre - Alborg 1 1,25 :DD 656. Beveren - Lewski 1X 1,25 :DD 662. Bochum - St. Liege X2 1,97 :DD 663. Feyenoord - Odd 1 1,25 :DD 671. Rangers - Maritimo 1 1,5 :DD 672. Udinese - Panionios 1 1,35 :DD Puszczam takiego długiego tasiemca... trzymam kciuki Dziekuje Ci Wislo!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 1 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2004 STS Kupon [5] 810. 19:00 Arka - Polkowice 1 1,75 :evil: Arka jest na fali u siebie jeszcze w tym sezonie nie przegrała, podtrzymają zwycięską passę, chociaż zwycięstwo będzie znikome 1:0. 811. 19:00 Belchatow - ŁKS 1 1.40 :DD GKS lider II ligi, jeśli chce utrzymać się na fotelu lidera musi wygrać. 826. 20:00 Nijmegen - Roosendaal 1 1.75 :DD Roosendaal na 6 meczów zdobył zaledwie 4 pkt zaliczając 4 porażki w tym dwie na wyjeździe tracąc 7 bramek, natomiast Nijmegen musi wygrać i to jest najlepsza okazja żeby podreperować konto punktowe tj. 7pkt na 6 meczów (2 zwycięstwa u siebie). W ostatnim meczu pomiędzy drużynami 22.09.04 Nijmegen pokonało Roosendaal 4:0. 836. 20:45 Cork - Shamrock X 3.2 :evil: Shamrock zaliczyło już 9 porażek na wyjeździe w tym sezonie i 6 ostatnich meczów bez zwycięstwa, natomiast Cork w ostatmi meczu męczyło się z ostatnim Dublin City. Ostatmi mecz pomiędzy tymi drużynami 11.09.04 zakończył się remisem i tak też będzie tym razem. Mało bramek 0:0 lub 1:1. AKO: 13,72 Teraz muszę wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 2 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Październik 2004 Z uwagi na fakt, iz do tej pory na kuponie miełem przeważnie po jednym pudle zaczynam grać singielki i podwójne typy. Na 32 dwa mecze trafiłem 24 czy jest to 75% skuteczność. Przez weekned nie gram ale od nowego tygodnia gram i wygrywam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 4 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Październik 2004 Rozpoczynam tydzień... zagram jeszcze starym stylem czyli nie singielki i dubelki: STS Kupon [6] 1811. Sporting L. - Leiria 1 1,4 :evil: Jeśli Sporting chce się liczyć w lidze to musi wygrać to spotkanie i napewno to uczyni 1814. IFK Goeteborg - Djurgarden 1 1,75 :DD Grają dwie drużyny zajmujące wysokie miejsca w tabel ligi szwedzkiej, IFK walczy o tytuł, natomiast Djurgarden to udział w pucharze UEFA, na 6 rozegranych ostatnio spotkań zdobyły odpowiednio 15 i 13 punktów na 18 możliwych. Za zwycięstwem IFK przemawia fakt, iż Djurgarden zanotowało tylko dwa wyjazdowe zwycięstwa, 6 remisów i 3 porażki, natomaist IFK u siebie gra: 7 zwycięstw, 2 remisy i 2 przegrane. Ponadto w tym sezonie Djurgarden przegrało z IFK u siebie 1:2, abyło to 18 maja. 1815. Landskrona - Hammarby 1X 1,38 :DD Landskrona walczy o utrzymanie w lidze, ostatnio ma dwa mecze wygrane pod rząd, natomiast Hammabry prezentuje nierówną formę notując w sezonie 4 wygrane wyjazdowe, 2 remisy i 5 porażek. AKO: 3,381 Dziś wygrywam :evil: żeby nie Sporting to bym przytulił trochę grosza, a tak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 5 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Październik 2004 STS Kupon [7] 181. Braga - Nacional 1 1.85 :DD :DD :DD Braga zanotowała ostatnio remis z Benificą na wyjeździe, zajmuje miejsce w środku tabeli podobnie jak Nacional, który w tym sezonie już dwa razy przegrał na wyjeździe. Braga na dwa mecze u siebie zdobyła 4 punkty strzelając wprawdzie 2 bramki. W dzisiejszym meczu typuje zwycięstwo gospodarzy w minimalnym stosunku. Jak do tej pory miałem pecha, ale naszczęście zła passa zakończona... WYGRAŁEM !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 6 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2004 STS Kupon [8] 313. Płock (1) - LKS (2) 1.40 1 :DD 309. Gornik (1) - Katowice (1) 1.60 1 :DD 311. Leczna (1) - Polonia (1) 1.59 X2 :DD 314. Lech (1) - Arka (2) 1.40 1 :DD 312. Ostrowiec (2) - Nowe Miasto (3) 1.30 1 :evil: AKO: 6,48 Jak to jeden meczyk może popsuć taki fajny kuponik... ajt ajt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano 6 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2004 A moze jakies uzasadnienie do meczu Gornika z Polonia? Leczna mozna powiedziec, ze jest na fali, wygrali z Gornikiem Z., doszedl Kucharski, wreszcie zagrali dobry mecz i odbili sie od dna. Polonia za to ulegla po slabym meczu Koronie a potem w lidze tlyko remis z Lubinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 6 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2004 A więc tak: wygranie jednego meczu (chwała im za pokonanie Górnika) jak mówi przysłowie ".... wiosny nie czyni". Ciężko nazwać falą zdobycie w sześciu ostatnich meczach 3 punktów w tym 5 porażek z rzędu. Pozyskanie Kucharskiego (ocena w Przeglądzie Sportowym - 6) nie jestem wzmocnieniem gwarantującym sukces, zawodnik musi wdrożyć się w taktykę drużyny, zgrać z nia itp. Jedynym plusem jaki może przemówić za Łęczną to dwójka młodych obiecujących napastników, chociaż w tym sezonie w lidze strzelali rzadko tj. 4 bramki, natomiast bramkarz z Łęcznej kapitulował 12 razy . Co do Polonii to fakt, iż w tym sezonie zanotowała już 3 wyjazdowe porażki strzelając przy tym tylko 1 bramkę, a tracąc 9. Jednakże w ostatnim sezonie Polonia dwukrotnie pokonała Łęczną i za wszelką cenę będą chcieli nie przegrać, a napewno przerwać trwająca od 28 sierpnia serię bez zwycięstwa. Patrząc ze statytycznego punktu wszystko może się zdarzyć, jednak ja wyżej oceniam szansę Polonii, jednocześnie grając dość bezpiecznie X2. POZDRO 4 Ewelina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 7 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2004 Przyznaję się do błędu... a mianowicie obstawienie wygranej KSZO Ostrowiec z Drwęca Nowe Miasto Lubawskie to z mojej strony nieporozumienie. Chyba mi coś padło na oczy KSZO w lidze niczym pozytywnym niezaskakuje, gra słabo, strzela mało bramek i zajmuje niską lokatę w tabeli. Szkoda tylko tego kuponu i małego wyczucia w obstawianiu tego meczu... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 8 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Eliminacje MŚ Europy to bardzo ciekawa pozycja dla wszystkich miłośników obstawiania. Przy typowaniu, moim zdaniem nie ma sensu opierać się o niedawno rozegrane Mistrzostwa Europy, ponieważ wiele reprezentacji prowadzonych jest przez nowych selekcjonerów, w drużynach nastąpiły zmiany kadrowe. Jednakże niektóre uznane „marki” zawsze grają na wysokim, przynoszącym zwycięstwo poziomie. Poniżej zamieszczam wybrane przez mnie mecze: STS Kupon [9] 750. Anglia - Walia 1,35 1 :DD Faworyt „grupy polskiej” nie może pozwolić sobie na stratę punktów z Walijczykami. Dla selekcjonera Svena Gorana Ericssona wszystkie mecze w eliminacjach to meczez o posadę. Po powrocie do kadry W. Rooneya napewno znaczenie zwiększyła się siła mapadu Anglików. Również blok defensywny został wzmocniony L. Ferdinandem. Mając obstawiać konkretny wynik tego spotkania typuję oczywiście zwycięstwo Anglików 3:1. 754. Czechy - Rumunia 1,7 1 :DD Czesi po ostatnim bardzo dobrym występie w ME, napewno awansują do kolejnych finałów ME. Rumuni będą chcieli urwać punkt naszym sąsiadom ale 3 punkty zostaną w Czechach. 756. Szwecja - Węgry 1,45 1 :DD Szwecja gra ładny ofensywny futbol, Węgrom w tym spotkaniu pozostanie bronienie dostępu do własnej bramki i nadzieja na stracenie jak najmniejszej liczby bramek. Szwedzi pokonają ich gładko i pewniej - 2:0. AKO: 3,32 Kupon [10] 753. Białoruś - Mołdawia 1,5 1 :DD 760. Ukraina - Grecja 1,29 1X :DD 769. Macedonia - Holandia 1,3 2 771. Słowenia - Włochy 1,16 X2 761. Azerbejdzan - Irlandia Płn. 1,36 :DD 751. Finlandia - Armenia 1,3 1 :DD 773. Argentyna - Urugwaj 1,4 1 :DD 767. Chorwacja - Bułgaria 1,83 X2 :DD AKO: 13,21 Kupon [11] Over/Under 2.5 2 z 3 898. Austria - Polska 1,9 2 :DD 901. Chorwacja - Bułgaria 1,85 2 :DD 895. Izrael - Szwajcaria 1,85 1 AKO: 3,51 / 3,42 / 3,51 Kupon [12] 1055. Mława - Radomiak 1,55 X2 :DD 1060. Ostrowiec - Swit 3,25 2 1059. Arka - Korona 3,1 X 1058. Piast - Jagiellonia 2,06 X2 :DD AKO: 34,64 Troche wysoki kurs ale mam czucie co do tych meczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 8 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2004 Rosną szanse Świtu w meczu z KSZO: Wczoraj w późnych godzinach wieczornych nastąpiły duże zmiany personalne w Stasiaku/KSZO Ostrowiec Św. Od prowadzenia drużyny odsunięci zostali trenerzy Petr Němec i Mariusz Łaski, a z funkcji prezesa odszedł Sławomir Krawiec. http://90minut.pl/news.php?id=194609 POZDRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 10 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2004 Reasumując sobotnie zakłądy to wlazły mi kupony nr [9] i [11] więc nie jest źle, teraz czekam na wyniki II ligi na której zamierzam coś nie coś zarobić :DD :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 11 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2004 Słowem komentarza do moich sobotnio-niedzielnych typów muszę napisać, że sport to bardzo nieprzewidywalne „zjawisko”. Buki zacierają ręce po megasensacyjnym remisi Portugalczyków z Lichtensteinem, który zdobył pierwszy od ośmiu lat punkt w meczu eliminacyjnym. W moim przypadku „wtopiłem” na meczu Włochów i Holendrów. Oba te mecze powinny zakończyć się zwycięstwem faworytów ale niestety... Zanim jednak wytypuje mecze, które „zagram” w środę wezmę pod uwagę to co wydażyło się w weekend. Inną sprawą jest moje typowanie II ligi polskiej, które zakończyło się nie powodzeniem ale tym się nie zrażam, bo na przykład obstawiałem remis w meczy Arki z Kolporterem, a Areczka zrobiła mi niespodziankę i wygrała 4:2. Przegrany kupon smuci mnie (mogłem zagrać na 1X), a cieszy zwycięstwo klubu z Trójmiasta. Co do meczu środowych to zastanawiam się przede wszystkim czy obstawiać mecz Polski w Walią. Boję się, że mogę popaść w zbyt huraoptymizm i obstawić zwycięstwo Polaków, które moim zdaniem nie jest wcale takie pewne. Polska w sobotę pokonała Austrię ale styl gry nie był najlepszy. I wcale nie chcę potwierdzać powiedzenia, że Polak to takie stworzenie co ciągle narzeka nawet gdy jest dobrze... Ogólnie jednak dobrze, że wygrali. Statystyka: Typowane mecze: 59 Trafione mecze: 44 Skuteczność: 80% Kuponów wysłanych: 12 Kuponów wygranych: 4 Skuteczność: 33% Podsumowując moje typowanie, bardziej wymierne zyski przynosi granie kuponów zwanych singielkami i ewentualnie dubelkami niż długie tasiemce (zazwyczaj wypadał mi jeden mecz lub dwa ajt ajt) , jak również granie 2 z 3 itp. Ten tydzień grał właśnie będę takimi systemami ewentualnie zamieszczał będę propozycje grania. Dzięki Pedroz za wskazówki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 11 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2004 STS Kupon [13] (oby był szczęśliwy...) Na dzisiejszy dzień gram tylko jednego singielka: 7. Empoli - Albinoleffe 1,85 1 :DD Lider Serie B podejmie beniaminka ligi, które altualnie zajmuje wysokie 4 miejsce w tabeli. Empoli na 3 mecze u siebie wygrało 2, zremisowała 1 (6-2 w bramkach), natomiast Albinoleffe ma identyczny stosunek w meczach wyjazdowych. Empoli w trzech ostatnich meczach wygrywało z przeciwnikami, natomiast Albinoleffe w dwóch ostatnich meczach remisowało. Aspirujące na grę w Serie A Empoli musi wygrać ten mecz, zaś po bardzo dobrym początku ligi beniaminek zasmakuje po raz pierwszy przegraną w starciu z bardziej doświadczoną drużyną. No i wygrana skromna bo 1:0 ale bukmacherów okradłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 12 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2004 Na dzisiejszy dzień trzy propozycje w STS'ie (eliminacje do ME do 21 lat): 94. Dania - Turcja 1,8 1 1:1 Dania - lider grupy w 2 mechach zanotował 2 zwycięstwa (bramki 5-3). W ostatnim sobotnim meczu Dania odniosła wyjazdowe zwycięstwo z Albanią, tracąc bramkę w 90 minucie meczu. Turcja natomiast zajmuje 5 pozycję, gromadząc w 3 meczach 4 punkty (bramki 2-2). Jeśli Turcja chce utrzymać kontakt z czołówką musi zdobyć punkty na wyjeździe, jednak gospodarze podtrzymają zwycięską passę. 92. Islandia - Szwecja 1,8 2 3:1 :shock: Młodzieżówka szwedzka zajmuje 2 pozycję, w 3 meczach gromadząc 6 punktów (bramki 3-3). W ostatnim meczu wygrali z bardzo słabymi Węgrami 2-1. Islandia zajmuje 3 pozycję, gromadząc w 3 meczach 4 punkty (3-3). Islandia w ostatnim meczu pokonała Maltę zapewniając sobie zwycięstwo w 92 minucie. Niespodzianka 87. Mołdawia - Szkocja 2,6 1 0:0 Mołdawianie zajmują dopiero 5 pozycję - 3 mecze, 3 punkty, bramki 3-4. Szkoci ostatnie 6 pozycję w grupie - 2 mecze, 1 punkt, bramki 1-3. Mołdawia w sobotę pokonała na wyjeżdzie Biołoruś 3:2, chociaż przegrywali w I połowie 2:1. Szkocja w ostatnim pojedynku u siebie przegrała z Norwegią 0:2. Mołdawia będzie chciała podreperować swoją zdobycz punktową i może sprawić niespodziankę pokonują bardziej utytułowanych Szkotów. Wczorajsze moje propozycje to totalna klapa, obiecuje poprawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 13 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2004 STS Kupon [14] 260. Walia - Polska 1,35 X2 :DD Polacy są „na fali”!! Osobiście liczę na 3 punkty ale asekuracyjnie obstawiam również remis. 263. Paragwaj - Peru 1,5 1 Aktualnie trzecia drużyna Ameryki Południowej (wyżej w tabeli jest tylko Brazylia i Argentyna) zmierzy się z przedostatnią drużyną, która w sobotę zaliczyła porażkę wyjazdową z bardzo słabą Boliwią. Paragwaj chcąc znaleść się w najlepszej czwórce eliminacji nie może pozwolić sobie na stratę punktów. 264. Brazylia - Kolumbia 1,3 1 Brazylia od zawsze walcząca z Argentyną o prymat w Ameryce południowej musi pokonać Kolumbijczyków. W 9 spotkaniach Brazylia zgromiadziła 19 punktów (straciła 8 punktów) W ostatnim meczu w bardzo ładnym stylu pokonała na wyjeździe Wenezuelę w stosunku 2:5 prowadząc już 0:5. AKO: 2,632 Kupon [15] 265. Chile - Argentyna 1,15 X2 :DD 271. USA - Panama 1,25 1 :DD 255. Litwa - Hiszpania 1,3 2 261. Włochy - Białoruś 1,22 1 :DD 258. Cypr - Francja 1,25 2 :DD 250. Dania - Turcja 1,16 1X :DD AKO: 3,251 Kupon [16] 247. Ukraina - Gruzja 1,45 1 :DD 254. Islandia - Szwecja 1,6 2 :DD 316. Azerbejdzan - Anglia 1,65 2 (over 2,5) 249. Norwegia - Słowenia 1,8 1 :DD AKO: 6,890 Kupon [17] Niespodzianka 256. Holandia - Finlandia X 5,0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 14 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2004 STS Kupon [18] 447. Wenezula - Ekwador 1,29 1X :DD 448. Derry - Drogheda 1,36 1X :DD 449. Norrkoeping (2) - Djurgarden (1) 1,9 :DD AKO: 3,33 Wygrana jest moja :DD :DD :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 15 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2004 STS Kupon [19] 580. Lyon - Caen 1,4 1 :DD 590. De Graafschap - Alkmaar 1,23 X2 :DD 603. Duisburg - Unterhaching 1,8 1 :DD AKO: 3,09 :DD :DD :DD Kupon [20] 600. Waterford - Cork 2,3 1 579. FC Brussels - Anderlecht 1,5 2 :DD AKO: 3,45 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 15 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2004 Dorzuciłem jeszcze kupon na sobotę Kupon [21] 781. Austria W. - Mattersburg 1,3 1 :DD 731. Fulham - Liverpool 1,25 X2 :DD 732. West Brom. - Norwich 1,21 1X :DD 810. Bordeaux - Istres 1,45 1 819. La Coruna - Gatefe 1,4 1 :DD 912. Juventus - Messina 1,3 1 :DD AKO: 5,188 Było jak zwykle bardzo blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 18 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Październik 2004 STATYSTYKA Ilość kuponów : 21 Ilość wygranych kuponów: 8 Skuteczność: 38,10% Ilość zakładów: 92 Ilość trafionych zakładów: 67 Skuteczność: 72,8% Średni kurs zakładów: 1,63 Średni kurs trafionych zakładów: 1,51 Średni kurs nietrafionych zakładów: 1,95 Najwyższy kurs trafiony: 2,4 Najniższy kurs trafiony: 1,15 Najwyższy kurs nietrafiony: 5 Najniższy kurs nietrafiony: 1,13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 18 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Październik 2004 STS Kupon [22] 1461. Malmoe FF - Landskrona 1,45 1 : Walczące w Allsvenskan Malmoe FF po ostatniej przegranej 1:0 na wyjeździe z Kalmar FF, musi odbudować swoje konto punktowe jeśli chce siegną po tytuł Mistrza Szwecji. Landskrona na 6 ostatniej meczy zdobył 8 punktów (2 zwycięstwa, 2 remisy, 2 przegrane). W ostatnim meczu zremisowało 0:0 z słabym Hammarby. 1462. Orebro - Trelleborg 1,6 1 :DD Trelleborg zdobył 1 punkt na 5 ostatnio rozegranych meczy. We wrześniu w 4 przegranych meczach straciło 14 bramek, strzelając tylko 2 bramki. Aktualnie prezentują najsłabszą formę z całej ligi nie odnosząc zwycięstwa od lipca. 1454. Portsmouth - Tottenham 1,4 X2 Trzynasty w tabeli Portsmouth podejmie dziewiąta drużynę Premiership. Tottenham w tym sezonie strzela i traci bardzo mało bramek (5-3) odnotowując przy tym ostatnio bardzo dobre wyniki na wyjazdach: zwycięstwo z Evertonem (1:0) i Oldham, remis z Chelsea, nie przegrało w lidze na wyjeżdzie. Natomiast Portmouth może poszczyciś się: 2 zwycięstwa, 1 remis i porażka u siebie (w bramkach 11-11). Ostatnie zwycięstwo ligowe zanotowali 11.09.2004r. pokonując, aktualnie najsłabsze w lidze Crystal Palace. AKO: 3,248 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 19 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Październik 2004 STS Kupon [23] 93. Fenerbahce – Lyon 1,34 1X 94. Juventus – Bayern 1,74 X2 99. Sparta – Manch. Utd. 1,78 1X :DD AKO: 4,05 Kupon [24] 92. Ajax – Maccabi 1,4 1 :DD 96. Liverpool – La Coruna 1,15 1X :DD 97. Monaco – Olympiakos 1,55 1 :DD 98. Leverkusen – Roma 2,25 1 :DD 163. Dynamo K. 1,7 1 (strzeli) AKO: 9,54 Wczorajsze trzy mecze połozyły mi jak widać powyżej dwa kupony, nie moc strzelecka Dynama Kijów w meczu z Realem, w którym wreszcie pokazał się Owen, i porażka lidera ligi tureckiej i wygrana lidera Seria A nad monachijczykami. Szkoda tych dwóch kuponów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 20 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2004 STS Kupon [25] 297. Osters (2) – Djurgarden 1,13 X2 :DD Szwedzki pierwszoligowiec, który tydzień temu pokonał inny drugoligowy klub 1:0 (w pucharze Szwecji) w tym tygodniu również pokusi się o zwyciestwo. Osters zanotowało 3 zwycięstwa pod rząd zajmuje aktualnie 7 pozycję w drugiej lidze. Nie mające już szans na mistrza Szwecji Djurgarden będzie na pewno chciało wystąpić w pucharze UEFA. 259. Kujawiak – Bełchatów 1,35 X2 :DD Lider II ligi zmierzy się z wiceliderem, a więc na szczycie. Wydaje się, że Bełchatów jest w lepszej formie, Kujawiak stracił ostatnio punkty na wyjeździe ze Szczakowiankom i na pewno będzie chciał odrobić stracone punkty. Bełchatów strzela dużo bramek (23) i napewno przetestuje dobrą obronę Kujawiaka (8 straconych bramek). 263. Panathinakos – Arsenal 1,75 2 Absolutny pewniak Arsenal. Grecy nie powinni stanowić dla kanonierów trudnej przeprawy. Do składu koniczynek powraca Olisadebe, ma zagrać ale nie przez cały mecz. Arsenal nauczony poprzednim meczem w Trondhaim powinien zapewnić sobie większą przewagę bramkową w pojedynku z Panathinakosem, aby spokojnie kontrolować przebieg meczu. Arsenal wygra pewnie. 260. Anderlecht – Brema 1,39 1X Foletowi z Brukseli czekają na swoje pierwsze punkty w LM. To ostatnia szansa, żeby "zamieszać" w tabeli grupy G. Muszą odnieść zwycięstwo. Czwarta drużyna Bundesligi straci punkty w Brukseli. AKO: 3,71 Kupon [26] 325. Milan – Barcelona 1,9 2 (over 2,5) 330. Valencia – Inter 1,9 2 (over 2,5) :DD 324. Chelsea – CSKA 1,8 1 (under 2,5) :DD AKO: 6,49 Arsenal po prostu mnie wku Jak można było zremisować, Sorki Pedroz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 21 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Październik 2004 STS Kupon [27] 398. Feyenoord - Hearts 1,35 1 :DD 404. Saragossa - Utrecht 1,5 1 :DD 405. Bilbao - Parma 1,8 1 :DD AKO: 3,645 Kupon [28] 394. Aachen - Lille 1,9 2 401. Schalke - Basel 1,55 1 402. Auxerre - Grazer AK 1,45 1 AKO: 4,24 Kupon [29] 395. Aigaleo - M’Borough 1,25 X2 :DD 407. Benfica - Heerenveen 2,26 X2 400. Panionios - Newcastle 1,19 X2 :DD AKO: 3,36 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 22 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Październik 2004 STS Kupon [30] 559. Boavista - Estroil 1,5 1 519. Arka - Jaworzno 1,14 1X :DD 552. Ahlen - Burghausen 1,31 1X :DD 555. 1860 Monachium - Karlsruher 1,7 1 AKO: 3,77 Zasugerowałem się typami Lucyfera i wtopiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 23 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2004 STS Kupon [31] 649. Chelsea - Blackburn 1,3 1 :DD 651. Tottenham - Bolton 1,65 X2 :DD 652. Liverpool - Charlton 1,5 1 :DD AKO: 3,21 Kupon [32] 733. Istres - Lyon 1,7 2 737. St.Etienne - Bordeaux 1,37 X2 :DD 735. PSG - Ajaccio 1,5 1 :DD AKO: 3,49 Drugi raz Istres położyło mi kupon, ostatnia drużyna ligi francuskiej urywa punkty liderowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinaz Napisano 25 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2004 Ostatnie typowanie wyników ligi szwedzkiej, a dokładnie meczu Malmoe FF - Landskrona, które przypomnę zakończyło się sensacyjnym zwycięstwem Landskrony 0:1, zawaliło wiele kuponów (nie tylko mi) sprawia , że dzisiejsze typy będą „ostrożne” i poprzedzone małą analizą. Kupon [33] 1422. Sundsvall - Djurgarden 1,43 X2 :DD Pojedynek pomiędzy dwoma ligowymi średniakami, powinen teoretycznie zakończyć się zwycięstwem Djurgarden, który znajduje się w dobrej formie, 3 zwycięstwa z rzędu strzelając przeciwnikom 6 bramek, tracąc 3 bramki. Natomiast Sundsvall przystapi do tego meczu podbudowane ostatnim zwycięstwem 2:1 z IFK, jednak było to jedyny przebysk formy od początku września. Sundsvall zdobyło w 6 ostatnich spotkaniach 7 z 18 mozliwych punktów tracąc 7 bramek, strzelając 6. Obstawiam remis ze wskazaniem na Djurgarden. 1420. Helsinborg - Halmstad 1,28 X2 :DD Aktualny lider ligi szwedzkiej - Halmstad nie może przegrać dzisiejszego meczu, chociaż niekoniecznie wywalczy 3 punkty. W ostatnich 6 spotkaniach zdobyło 11 z 18 możliwy punktów, notując w meczach wyjazdowych następujące wyniki: 1:1 z Elfsborg, 0:4 z Trelleborg i 2:0 Orgryte. Strata punktów przez Halmstad oznaczać może dla nich utratę pozycji lidera. Helsinborg 8 pozycja w lidze gra nierówno, zdobywa mało bramek, w 6 ostatnich spotkaniach zdobyło tylko 5 bramek i tylo samo ich straciło. 1419. Elfsborg - Hammarby 2,3 1 Szósta drużyna ligi Hammarby w dzisiejszym meczu będzie miało problem ze zdobyciem punktu z lepiej grającym Elfsborgiem, który na 6 ostatnich spotkań zdobył 9 z 18 punktów w tym remis z Halmstad i zwycięstwo z IFK. Hammarby natomiast ugrało tylko 5 z 18 punktów strzelając tylko 5 bramek, tracąc 7. Hammarby ostatnie zwycięstwo w lidze odniosło 19 września, przegrywając m.in. z IFK 0:2, Malmoe FF 4:3, Orgryte 0:1 oraz remisując z AIK 1:1, Landskrona 0:0. AKO: 4,20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi