Gość Pawciosss Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2004 Powrót lig i trza coś wygrać :DD Prawdopodobnie jutro postawię takie 3 kuponiki (chyba ,że mnie naprawdę przekonacie ,że to jest strzał w ślepo 8) ) 1 KUPON Wisła - Amica 1 Chelsea - Tottenham 1 Sevilla - Levante 1 Den Bosch - Ajax 2 Hibernian - Celtic 2 2 KUPON Łęczna - Legia 2 Bologna - Milan 2 Messina - Roma 2 Atletico - Barca 2 3 KUPON Academica - Benfica 2 Trelleborg - Goteborg 2 Orgryte - Halmstad 2 heh jeszcze stawek nie mam ustalonych. Prosze o opinie Pozdrawiam Pawciosss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisi Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2004 Ogólnie myślę, że masz dobre typy, ale najwięcej zastrzeżeń miałbym do meczu Messina - Roma (2). Po tym co ostatnio prezentują piłkarze ze stolicy, raczej nie przekonuje, że są oni w dobrej formie. Kompromitująca gra w meczu z Dynamem w pierwszej połowie nie wróży niczego dobrego. Na dodatek w drużynie panuje nerwowa atmosfera, trener Voeller grozi odejściem... Ponadto pauzować za czerwoną kartkę będzie Cassano. A zespół Messiny udanie rozpoczął sezon, zdobywając punkt na trudnym terenie w Parmie. Pokazało to, że ta drużyna nie będzie jedynie dostarczycielem punktów. Moim zdaniem nie warto stawiać tego meczu, ale zrobisz jak zechcesz, przecież to Twoja kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawciosss Napisano 18 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Wrzesień 2004 Ogólnie myślę, że masz dobre typy, ale najwięcej zastrzeżeń miałbym do meczu Messina - Roma (2). Po tym co ostatnio prezentują piłkarze ze stolicy, raczej nie przekonuje, że są oni w dobrej formie. Kompromitująca gra w meczu z Dynamem w pierwszej połowie nie wróży niczego dobrego. Na dodatek w drużynie panuje nerwowa atmosfera, trener Voeller grozi odejściem... Ponadto pauzować za czerwoną kartkę będzie Cassano. A zespół Messiny udanie rozpoczął sezon, zdobywając punkt na trudnym terenie w Parmie. Pokazało to, że ta drużyna nie będzie jedynie dostarczycielem punktów. Moim zdaniem nie warto stawiać tego meczu, ale zrobisz jak zechcesz, przecież to Twoja kasa no właśnie się zastanawiałem nad tym meczem najbardziej. To co ostatnio oni prezentują jest zastanawiające. Nie wiadomo czy jutro nie polecą następne czerwone kartki. Dlatego dla mnie meczem zastępczym jest Alania - CSKA 2 ,choć z ruskami różnie jest :? No i jeszcze jeden zastępca - Odd Grenland - Rosenborg 2 ,choć tu też ciekawa sytuacja bo z Ros. różnie jest na wyjazdach ,skłonny do remisów... w najgorszej sytuacji oleję te mecze w końcu chodzi o dobro kuponu :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi