Tomasz Napisano 25 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Październik 2004 Podsumowanie typow tego miesiaca jak narazie : Typy oddane : 14 Typy Trafione : 12 Typy Nietrafione : 2 Skuteczność : 86 % Stan Konta : + 453 zł coraz lepiej :mrgreen: widzialem tutaj jakis koment ktregos moda zeby nie robic analiz w topicu ..a to czemy ?? do dzzialu gdzie robia analizy w pilce nozjnej to malo osob zaglada . sorka ale musze to uzgodnic z administratorem zeby sie to troche zmienilo bo tych tematow w nasze kupony jest naprawdo duzo i sa bardzo czesto ogladane . to na tyle ... BPL wchodz na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Napisano 26 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2004 Arsenal - Southampton 1.22 West Bromwich - Chelsea 1.13 02 Algeciras - Sevilla 1.07 02 Stawka : 200 zł Ewk : 260 zł ( z groszami ale nie licze ) Stan Konta : + 253 zł ( 200 zł w grze ) Nie wydaje mi sie zeby byla opcja nie wejscia tego kuponu . Jesli nie chcecie zebym podawal analiz spoko .. beda suche typy po ktorychkazdy powie : oo jaaaa takis jest mondy a nie robisz analiz . ale ok niech bedzie na waszymm . Po tym weekendzie przestane grac tym systemem wroce do starego dobre i sprawdzonego sposobu .. dubelki po kursach 1.3 - 1.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Napisano 31 Październik 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2004 Arsenal - Southampton 1.22 :evil: West Bromwich - Chelsea 1.13 02 :mrgreen: Algeciras - Sevilla 1.07 02 :mrgreen: Robie sobie przerwe bo jestem ostanio w zlej formie... Stan Konta : + 253 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Napisano 5 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2004 Den Bosch - PSV Eindhoven 1.40 :mrgreen: Gornik Zabrdze - Wisla Krakow 1.43 :mrgreen: Korona Kielce - Radomiak 1.2 :mrgreen: Stawka : 50 zł Ewk : 108 zł Stan Konta : + 203 zł ( 50 zł w grze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Napisano 10 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2004 PSV Eindhoven - Tilburg Willem II 1.31 :mrgreen: Ferencvaros - Pecs 1.3 Juventus - Fiorentina 1.38 :mrgreen: La Louviere - Truidense 1.65 :mrgreen: Stawka : 30 zł Ewk : 105 Stan Konta : + 281 zł ( 30 zł w grze ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Napisano 12 Listopad 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2004 PSV - Trillburg Willem II 1.31 :mrgreen: Bettis Sevilla - FC Barcelona 02 1.21 :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: BARCA SUX Stawka : 50 zł EWK : 71 zł Stan Konta : +231 zł ( 50 zł w grze ) wiem wiem ale akurat brakuje mi 20 zł zeby kupic sobie fajnego amora do roweru dlatego gram takie male kuursy barce mozna zagrac bez podporki .. zagralem tak zeby bylo bardzo asekuracyjnie PRZEPRASZAM ALE PRZESTAJE GRAC NA DLUZSZY OKRES CZASU 2-4 TYGODNIE . ALE BEDE TU ZAGLADAL PAPAPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi