Nester Napisano 9 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2004 Witam wszystkich !! W tym topicu będe zamieszczal swoje typy i kupony jakie będe grał. Moją ulubioną ligą jest Serie A oraz klub w niej grający: INTER :mrgreen: Gre rozpoczynam od kapitału: 500zł. Typy i stawki pochodzić będą z Expekt. Zobaczymy ile zdołam ugrać i czy wogóle coś ugram Sobie i inyym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
re-ligio Napisano 9 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2004 Witam głowa do góry kasiora będzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2004 Zapodam już dziś pare typów na weken godnych uwagi, ponieważ nie wiem czy będe miał czas jutro.Są to typy przemyślane. No więc zaczynamy: Chievo-Inter 2=>1.67 Inter to spotkanie wygra. Po przyjściu Manciniego Nerazzurri grają zarówno skutecznie jak i pięknie dla oka. Chievo wyprzedało swoich najlepszych zawwodników a przede wszystkim straciło trenera Del Nerriego. Inter zagra w swoim optymalnym ustawieniu z genialnym Adriano w ataku. W zeszłym sezonie Inter pokonał na wyjeżdzie Chievo 2:0. Dla mnie jest to pewny mecz. Palermo-Siena 1=>1.65 Palermo po awansie do Serie A pozyskalo kilkunastu niezlych zawodnikow natomiast Siena za bardzo nie szalała na rynku transferowym (pozyskała Rasiaka ). Na stadionie będzie komplet widzów oraz specyficzny prezes Palermo Maurizio Zamparini, który nie lubi przegrywać :mrgreen: Niepewny jest udział w meczu Flo i Chiesy wiec mozliwe ze barwach Sieny zadebiutuje Rasiak Widzialem 2 sparingi Palermo i musze przyznac ze naprawde graja niezle. W mini turnieju Birra Moretti wygrali z Interem 2:1 oraz zremisowali z Juventusem 0:0 (przegrali po karnych) lecz szczegolnie w tym drugim meczu spisali sie wysmienicie. Sądze że Palermo da radę wygrać. Parma-Mesina 1=>1.55 Parma spotka się z beniaminkeim Serie A. O Mesinie za wiele powiedzieć nie mogę, kadre tej drużyny też nie wygląda imponująco. Parma zachowała swoich najlepszych zawodników z Freyem, Gilardino, Bonerą na czele lecz straciła trenera Prandelliego oraz na rzecz Romy Ferrariego. Parma powinna spokojnie poradzić sobie z Mesiną. Odra-Legia 2=>1.75 Legia wyrażnie się rozkręciła. Zwycięstwa nad drużynami z Krakowa:Cracovia i Wisła wplyneło pozytywnie na podopiecznych trenera Kubickiego. Legii zawsze Odra "leżała". Do składu Legii wrócą Choto oraz Karwan co znacznie wzmocni kadrę. Wisła P-Polonia 1=>1.70 Wisła Płock ma nóz na gardle.Mają kase niezłych zawodniow ale coś im nie idzie. Mecz z Polonia będzie kluczowy dla nich jak chcą odegrać jakąśrolę w tym sezonie w lidze. Wisła musi wygrać to spotkanie więc derby Mazowsza padną ich lupm Barcelona-Sevilla 1=>1.50 Tu dużo nie trzeba pisać Do składu Barcy wraca Ronaldinho co jeszcze bardziej wzmocni już silny skład Barcelony. Goście zagrają bez dwóch podstawowych zawodników:Dario Silvy i Makukuli. Dla mnie pewne zwycięstwo Barcy. Villarreal-Real Sociedad 1=>1.80 Aż dziwi mnie tak wysoki kurs na gospodarzy. Villarreal ma znakomitych zawodników więc będzie to spacerek :mrgreen: Oglądałem ich pierwszy mecz w sezonie z Valencią i grali wspaniale. Valencia miała farta że nie przegrała. Wreszcie Riquelme pokazuje swój nieprzeciętny talent. W tamtym meczu bombardował bramkę Canizaresa i tylko genialne parady Hiszpana i słupki uchroniły Valencie od straty bramek. Co do Sociedadu to od tamtego sezonu praktycznie nic ie grają. Tak samo jest w tym sezonie. Dla mnie bardzoooooo pewny mecz. Newcastel-Blackburn 1=>1.72 Nowym trenerem Srok został ..... trener Blackburn ktory pomoże odnieść im pierwsze zwycięstwo w sezonie właśnie przeciwko swojemu bylemu klubowi. Poza tym Newcastel dysponuje wspaniała kadra czego nie mozna powiedziec o Blacburn. Inne mecz które warto zagrać i które powinny wejść: Liverpool - West Bromwich 1=>1.36 Portsmouth - Crystal Palace 1=>1.70 Tottenham - Norwich 1=>1.57 Den Haag-Ajax 2=>1.45 Sakaryspor-Besiktas 2=>1.55 Pogoń-Wisła 2=>1.45 Mainz-Leverkusen 2=>1.95 Monaco-Strasburg 1=>1.35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Wrzesień 2004 Pierwszy kupon na jutro ale i nie ostatni :mrgreen: : System Trixie AC Chievo Verona - FC Internazionale 2 Newcastle - Blackburn 1 Barcelona - Sevilla 1 Stawka:80zł (20zł na kupon) Możliwa wygrana:245.40zł Sobie i innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Wrzesień 2004 Moj drugi kupon z opoznieniem bo forum cos nie chodzilo: System trixie Wisła Płock - Polonia Warszawa 1 Liverpool - West Bromwich 1 Monaco - Strasbourg 1 Stawka:60zl (15zl na kupon) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2004 AC Chievo Verona - FC Internazionale 2 2:2 :shock: Newcastle - Blackburn 1 3:0 Barcelona - Sevilla 1 2:0 Przynajmniej 50zl wpadlo za ten kupon :mrgreen: Wisła Płock - Polonia Warszawa 1 4:1 Liverpool - West Bromwich 1 3:0 Monaco - Strasbourg 1 3:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2004 Cos na dzis: System Trixie Tottenham - Norwich 1 Palermo - AC Siena 1 Villarreal - Real Sociedad Stawka:80zl (20zl na kupon) Sobie i innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2004 System Trixie: Moeskroen - Beveren 1 Sakaryaspor - Besiktas 2 Parma AC - Messina 1 Stawka:60zl (15zl na kupon) Sobie i innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2004 Moeskroen - Beveren 1 Sakaryaspor - Besiktas 2 Parma AC - Messina 1 :shock: 47zl zwrocilo mi sie z tego Tottenham - Norwich 1 :shock: Palermo - AC Siena 1 Villarreal - Real Sociedad :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Wrzesień 2004 Opisow nie chce mi sie juz zamiesczac bo malo osob odwiedza ten temat :mrgreen: To mecze na jutor starannie przemyslane: Celtic FC - FC Barcelona 2=>2.15 FC Internationale - Werder Bremen 1=>1.65 Paris Saint-Germain FC - Chelsea FC 2=>2.20 FC Porto - PFC CSKA Moskva 1=>1.60 Valencia CF - RSC Anderlecht 1=>1.35 Arsenal FC - PSV Eindhoven 1=>over 2.5 goals To by bylo na tyle.Jeszcze sie przespie z myslami i jutro zapodam kupon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 14 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2004 System Trixie: FC Internationale - Werder Bremen 1 FC Porto - PFC CSKA Moskva 1 Paris Saint-Germain FC - Chelsea FC 2 Sobie i innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2004 FC Internationale - Werder Bremen 1 FC Porto - PFC CSKA Moskva 1 :oops: :shock: :evil: co za dziwki Paris Saint-Germain FC - Chelsea FC 90% kasy ktora postawilem zwrocilo mi sie ale porto mnie bardzo zdenerwowalo.Taki skald a nie dali ruskim rady. Dzis jest nowy dzien i nowe spotkania do typowania.Zaraz cos stworze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2004 Typy na dzis: Liverpool FC - AS Monaco FC 1 Monaco zagra bardzo oslabione wiec Liverpool powinien sobie poradzic RC Deportivo La Coruńa - Olympiacos CFP x2 Zle sie dzieje w ekipie z Hiszpanii.W druzynie panuje nie mila atmosfera, ze pilkarze urzadzaja sobie solo na treningach W ostatniej kolejce przegrali z osasuna 1:3 wiec dobrze przed tym meczem im to nie wrozy. Warto zagrac x2 bo jest niezly kursik. AFC Ajax - Juventus 2 Juventus po letnich zakupach w tym kupieniu z Ajaxu Ibrahimovica powinien poradzic sobie z kiepsko spisujacym sie ostatnio Ajaxsem. Fenerbahçe SK - AC Sparta Praha 1:arrow: Turecki zespol powinien wygrac latwo to potkanie.Przy tak wspanialej fanatycznej publicznosci i z paroma gwiazdami w skladzie powinni dac rade. HIK - Řlstykke 1:arrow: Hik to rewelacja dunskiej 1 ligi.Sa wiceliderami tabeli i bardzo dobrze graja u siebie.Natomias goscie znajduja sie na samym dole tabeli i ich gra zbytnio nie porywa.interesujacy tez jest kurs na ten mecz:1.75 ktory z kazda chwila spada. a o to moj kupon na dzis: system Trixie: Ajax - Juventus 2 Fenerbahçe SK - AC Sparta Praha HIK - Řlstykke Dzis gram lightowo bo czekam na jutrzejsze mecze w p.uefa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3NDRYU Napisano 15 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2004 depor wygra !!! a moje typy to : maccabi-bayern ---> 2(wiadomo czemu:P) ajax-juve-2 leverkusen-madrid-2x liverpool-monaco-1 lyon-manU-2x roma-dynamo-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal87 Napisano 15 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2004 za deportivo przemawia statystyka....olimpiakos ma tragiczny bilans wyjazdow - od kilku sezonow nie potrafia wygrac na boisku przeciwnika w europejskich pucharow (bilans bramek 0-18 :shock: )........... z drugiej strony forma deportivo nie zachwyca (patrz osasuna, wew. spięcia ) jak dla mnie remis, no ale wszystko moze sie zdarzyc...osobiscie nie stawialem tego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Wrzesień 2004 Ajax - Juventus 2 Fenerbahçe SK - AC Sparta Praha 1 HIK - Řlstykke 1:p: Sporo kasy wpadlo za meczyki :mrgreen: Wszystkie dzisiejsze typy moje weszly. Jutro czas na Puchar Uefa :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nester Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2004 Moj kupon na dzis choc jeszcze dwa inne puscilem: System Trixie: Odd Grenland - Feyenoord 2 Middlesbrough FC - FC Baník Ostrava 1 Hammarby - Villarreal CF 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi