Guest Latawiec Posted September 4, 2004 Report Share Posted September 4, 2004 W tym "temacie" mam zamiar podawac pojedyncze typy, a za pierwszorzedny cel stawiam sobie dorobic sie niezlej kasy zaczynajac od 10zl. $$$ kupon 1 $$$ Chesterfield - Milton Keyns 1 (1.85) STS Wybralem ten mecz z posrod ubogiej w tym tygodniu listy kursowej. uwazam ze kurs jest calkiem niezly zwazywszy na to ze Chesterfield jest w czubie tabeli ,a Milton Keyns trzyma sie szarego konca. Chesterfield w szesciu rozegranych dotychczas meczach zdobylo 13 pkt. z czego 9 pkt. na wlasnym boisku strzelajac 6 ,a tracac 2 bramki u siebie. Milton Keyns natomiast w szesciu meczach zdobylo tylko 4 pkt. i to na wlasnym boisku. Na wyjazdach idzie im za to fatalnie w trzech meczach nie zdobyli pkt. i stracili 8 bramek strzelajac tylko 3. Tak wiec statystyki i gra obu zespolow przemawia za druzyna Chesterfield! AKO:1.66 (1,85x0,9) STAWKA:3 EWK:4.99 POWODZENIA! WYNIK NA ZYWO: Chesterfield 2-2 Milton Keynes Dons Tcham NToya - '31 Aaron Downes - '48 '61 - Izale McLeod '88 - Wade Small Niestety wtopa a bylo tak blisko nastepnym razem sie poprawie mam juz kilka typow na oku pozdro!! STAN KONTA: 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Latawiec Posted September 5, 2004 Report Share Posted September 5, 2004 Po wczorajszym niepowodzeniu postanowilem po wnikliwej analizie wystawic jeszcze jeden mecz $$$ kupon 2 $$$ Cordoba - Pontevedra 1 (1,95)PROF Pomimo ze obie druzyny doznaly w pierwszej kolejce porazki (kazda 1-0) stawiam na Cordobe. Jest ona faworytem tego spotkania grala w zeszlym sezonie w Segunda Division natomias Pontevedra jest beniaminkiem. Za Cordoba przemawia takze atut wlasnego boiska ( w zeszlym sezonie w 21 meczach zdobyla 28 pkt. strzelajac i tracac odpowiednio 22-20 bramek)(tylko w 5 meczach nie strzelila bramki) Na temat Pontevedra niestety nie wiem nic procz tego ze jest beniaminkiem Segunda Division . Stawiam jednak na atut wlasnego boiska i ogranie w lidze. AKO:1,75 (1,95x0,9) STAWKA:3 EWK:5,26 POWODZENIA! WYNIK NA ZYWO: Cordoba 0-0 Pontevedra Drugi typ i drugi remis moze zaczne obstawiac remisy hahaha. Ale tak na serio gra obu druzyn przelozyla sie na wynik poprostu nic nie graly i nic nie ugraly niczym liga polska. Mam nadzieje ze bedzie lepiej. Do nastepnebo , oby trafnego typu. STAN KONTA: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Latawiec Posted September 7, 2004 Report Share Posted September 7, 2004 Dwa remisy z rzedu , teraz musi byc lepiej. Zastanawialem sie ponad tydzien nad tymi typami ,analizowalem je z kazdej strony i mam nadzieje ze wyjdzie mi to na dobre. $$$ KUPON 3$$$ Tottenham - Norwich 1 (1,60)STS Tottenham moim zdaniem jedna z druzyn, ktora bedzie walczyla o europejskie puchary. Po pierwsze atut wlasnego boiska (w dwuch meczach 4 pkt.). Po drugie silna kadra i jeden z najlepszych trenerow na swieci. Po trzecie wysokie aspiracje i chec pokazania swojej sily w lidze. Po czwarte podtrzymanie possy meczy bez porazki. Norwich jak dla mnie najslabsza druzyna w lidze nadal bez zwycieztwa. Slaby kadrowo sklad i brak ogrania w Premier League. Uwzam takze ze jest to zespol ktory mentalnie nastawiony jest na to ze bedzie walczyl od samego poczatku o utrzymanie. AKO:1,44(1,60x0,9) STAWKA:5 EWK:7,20 WYNIK NA ZYWO: Tottenham 0-0 Norwich STAN KONTA:-1 POWODZENIA!!! JUTRO NASTEPNY TYP W SUMIE BEDA CZTERY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Latawiec Posted September 8, 2004 Report Share Posted September 8, 2004 Ile razy kazdy mowil mam pewniaka, a tak naprawde to pewnikow nie ma sa tylko faworyci, ktorzy czasem sprawiaja niespodzianki. Ja stawiam na nastapnego faworyta, oby trafnie. $$$ KUPON 4$$$ Toulouse - Ajaccio 1 (1,80)STS :mrgreen: Jestem pelen podziwu dla druzyny z Toulusy. To nie ta sama druzyna ktora walczyla w zeszlym sezonie o utrzymanie. Z przecietnym skladem wojoja lige. W dotychczasowych 4 meczach nie zaznali goryczy porazki. U siebie zdobyli juz 4 pkt. w dwuch meczach, a na pochwale zasluguje zwycieztwo nad PSG. Graja efektownie i efektywnie co przeklada sie na wyniki. Ajaccio to najslabsza druzyna ligi i bez watpienia bedzie ponownie walczyla o utrzymanie. W dotychczasowych 4 meczach zdobyli zaledwie 1 pkt. na wlasnym boisku. W ich grze widac ze nie maja wiary w zwyciieztwo i w tym meczu tez tak bedzie. W tym meczu spotka sie skutecznosc i piekna gra przeciwko boiskowej bezradnosci AKO: 1,62 (1,80x0,9) STAWKA:4 EWK:6,48 WYNIK NA ZYWO: Toulouse 3-1 Ajaccio Nabil Taider - '9 '22 - Pereira Surcin Da Silva - '85 Dominique Arribagé - '88 STAN KONTA:1,50 POWODZENIA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Latawiec Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 Dzisiaj na celowniku mam angielska div. one. Wybralem dwa spotkania ktore maja szanse zamienic sie na zywa gotowke. $$$KUPON 5$$$ Hull - Blackpool 1 (1,65)STS :mrgreen: Hull jak dotad utrzymuje sie w tabeli w okolic druzyn walczacych o play-off. w siedmiu meczach zdobyli 12 pkt. z czego polowe w domu. Blackpool jest jak dotad najslabsza druzyna ligi zdobyli narazie 2 pkt. (wylocznie u siiebie). Na wyjazdach idzie im tragicznie nie zdobyli jeszcze pkt. i strzelili zaledwie 2 bramki tracac 10. AKO:1,48 (1,65x0,9) STAWKA:5 EWK:7,42 WYNIK NA ZYWO: Hull 2-1 Blackpool Stuart Green - '13 '37 - Scott Taylor Stuart Elliott - '57 STAN KONTA:4 $$$KUPON 6$$$ Port Vale - Huddersfield 1 (1,85)STS Port Vale zajmuje obecnie 3 miejsce w lidze z dorobkiem 13pkt. A z wlasnego boiska nie dali wyrwac sobie nawet pkt. przeciwnikowi. Za przeciwnika maja Huddersfield Town ktore tez calkiem niezle sobie radzi. Na swoim koncie maja 10 pkt. i sa na 11 miejscu. Niezle to wyglada ale az 7 z 10 pkt. zdobyli na wlasnym terenie. Tak wiec jak widac na wyjazdach sa slabiutcy i mysle ze po najblizszej kolejce nic sie nie zmieni. AKO:1,66 (1,85x0,9) STAWKA:4 EWK:6,66 WYNIK NA ZYWO: Port Vale 0-3 Huddersfield '62 - Pawel Abbott '67 - Pawel Abbott '75 - Pawel Abbott Przynajmniwj jeden Polak dobrze prezetuje sie na angielskich boiskach.Bravo Pawel!!! STAN KONTA:0 POWODZENIA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Latawiec Posted October 1, 2004 Report Share Posted October 1, 2004 Po dluzszej nieobecnosci powracam aby sie odegrac, narazie wtopilem 10 zl i jestem na zero. Mam nadzieje ze analizy ktorych dokonalem pomoga mi wyjsc na prosta. A oto kilka typow na weekend ktore ppomogi mi sie odkuc(mam nadzieje). Obstwiam teraz w BET-AT-HOME wiec kursy beda z ich listy kursowej. $$$KUPON 7$$$ SLAVIA PRAGA - 1.FC SLAVOCKO 1 (1.55) Spotykaj sie trzecia sila ligi czeskiej z druzyna ktora na poczatku sezonu miala -12 pkt. Druzyny te zgromadzily taka sama liczbe punktow z tym ze Slavia jest na miejscu 7 a Slavocko na ostatnim jeszcze z ujemnym bilansem punktowym (-1) Slavia nie stracila jeszcze punktu na wlasnym stadionie i stracila tylko 1 bramke w 3 meczach strzelajac 6. Slavocko na wyjazdach zgromadzilo zaledwie 2 pkt. w 4 meczach strzelajac 2 ,a tracac 4 bramki. Jak widac jest to druzyna wlasnego boiska jak i wiekszosc druzyn w lidze czeskiej. Za Slavia przemawia wieksze doswiadczenie, silniejsza kadra i co najwazniejsze atut wlasnego boiska. (W lidze czeskiej 62% zwyciestw odnosza druzyny grajace u siebie, natomiast az 84% druzyn na wlasnym boisku nie przegrywa) Za druzyna 1. FC Slavocko przemawia determinacja w checi odrobienia strat punktowych. AKO:1,55 STAWKA:5 EWK:7,75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts