Gość Latawiec Napisano 4 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2004 W tym "temacie" mam zamiar podawac pojedyncze typy, a za pierwszorzedny cel stawiam sobie dorobic sie niezlej kasy zaczynajac od 10zl. $$$ kupon 1 $$$ Chesterfield - Milton Keyns 1 (1.85) STS Wybralem ten mecz z posrod ubogiej w tym tygodniu listy kursowej. uwazam ze kurs jest calkiem niezly zwazywszy na to ze Chesterfield jest w czubie tabeli ,a Milton Keyns trzyma sie szarego konca. Chesterfield w szesciu rozegranych dotychczas meczach zdobylo 13 pkt. z czego 9 pkt. na wlasnym boisku strzelajac 6 ,a tracac 2 bramki u siebie. Milton Keyns natomiast w szesciu meczach zdobylo tylko 4 pkt. i to na wlasnym boisku. Na wyjazdach idzie im za to fatalnie w trzech meczach nie zdobyli pkt. i stracili 8 bramek strzelajac tylko 3. Tak wiec statystyki i gra obu zespolow przemawia za druzyna Chesterfield! AKO:1.66 (1,85x0,9) STAWKA:3 EWK:4.99 POWODZENIA! WYNIK NA ZYWO: Chesterfield 2-2 Milton Keynes Dons Tcham NToya - '31 Aaron Downes - '48 '61 - Izale McLeod '88 - Wade Small Niestety wtopa a bylo tak blisko nastepnym razem sie poprawie mam juz kilka typow na oku pozdro!! STAN KONTA: 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Latawiec Napisano 5 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2004 Po wczorajszym niepowodzeniu postanowilem po wnikliwej analizie wystawic jeszcze jeden mecz $$$ kupon 2 $$$ Cordoba - Pontevedra 1 (1,95)PROF Pomimo ze obie druzyny doznaly w pierwszej kolejce porazki (kazda 1-0) stawiam na Cordobe. Jest ona faworytem tego spotkania grala w zeszlym sezonie w Segunda Division natomias Pontevedra jest beniaminkiem. Za Cordoba przemawia takze atut wlasnego boiska ( w zeszlym sezonie w 21 meczach zdobyla 28 pkt. strzelajac i tracac odpowiednio 22-20 bramek)(tylko w 5 meczach nie strzelila bramki) Na temat Pontevedra niestety nie wiem nic procz tego ze jest beniaminkiem Segunda Division . Stawiam jednak na atut wlasnego boiska i ogranie w lidze. AKO:1,75 (1,95x0,9) STAWKA:3 EWK:5,26 POWODZENIA! WYNIK NA ZYWO: Cordoba 0-0 Pontevedra Drugi typ i drugi remis moze zaczne obstawiac remisy hahaha. Ale tak na serio gra obu druzyn przelozyla sie na wynik poprostu nic nie graly i nic nie ugraly niczym liga polska. Mam nadzieje ze bedzie lepiej. Do nastepnebo , oby trafnego typu. STAN KONTA: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Latawiec Napisano 7 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2004 Dwa remisy z rzedu , teraz musi byc lepiej. Zastanawialem sie ponad tydzien nad tymi typami ,analizowalem je z kazdej strony i mam nadzieje ze wyjdzie mi to na dobre. $$$ KUPON 3$$$ Tottenham - Norwich 1 (1,60)STS Tottenham moim zdaniem jedna z druzyn, ktora bedzie walczyla o europejskie puchary. Po pierwsze atut wlasnego boiska (w dwuch meczach 4 pkt.). Po drugie silna kadra i jeden z najlepszych trenerow na swieci. Po trzecie wysokie aspiracje i chec pokazania swojej sily w lidze. Po czwarte podtrzymanie possy meczy bez porazki. Norwich jak dla mnie najslabsza druzyna w lidze nadal bez zwycieztwa. Slaby kadrowo sklad i brak ogrania w Premier League. Uwzam takze ze jest to zespol ktory mentalnie nastawiony jest na to ze bedzie walczyl od samego poczatku o utrzymanie. AKO:1,44(1,60x0,9) STAWKA:5 EWK:7,20 WYNIK NA ZYWO: Tottenham 0-0 Norwich STAN KONTA:-1 POWODZENIA!!! JUTRO NASTEPNY TYP W SUMIE BEDA CZTERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Latawiec Napisano 8 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2004 Ile razy kazdy mowil mam pewniaka, a tak naprawde to pewnikow nie ma sa tylko faworyci, ktorzy czasem sprawiaja niespodzianki. Ja stawiam na nastapnego faworyta, oby trafnie. $$$ KUPON 4$$$ Toulouse - Ajaccio 1 (1,80)STS :mrgreen: Jestem pelen podziwu dla druzyny z Toulusy. To nie ta sama druzyna ktora walczyla w zeszlym sezonie o utrzymanie. Z przecietnym skladem wojoja lige. W dotychczasowych 4 meczach nie zaznali goryczy porazki. U siebie zdobyli juz 4 pkt. w dwuch meczach, a na pochwale zasluguje zwycieztwo nad PSG. Graja efektownie i efektywnie co przeklada sie na wyniki. Ajaccio to najslabsza druzyna ligi i bez watpienia bedzie ponownie walczyla o utrzymanie. W dotychczasowych 4 meczach zdobyli zaledwie 1 pkt. na wlasnym boisku. W ich grze widac ze nie maja wiary w zwyciieztwo i w tym meczu tez tak bedzie. W tym meczu spotka sie skutecznosc i piekna gra przeciwko boiskowej bezradnosci AKO: 1,62 (1,80x0,9) STAWKA:4 EWK:6,48 WYNIK NA ZYWO: Toulouse 3-1 Ajaccio Nabil Taider - '9 '22 - Pereira Surcin Da Silva - '85 Dominique Arribagé - '88 STAN KONTA:1,50 POWODZENIA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Latawiec Napisano 9 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2004 Dzisiaj na celowniku mam angielska div. one. Wybralem dwa spotkania ktore maja szanse zamienic sie na zywa gotowke. $$$KUPON 5$$$ Hull - Blackpool 1 (1,65)STS :mrgreen: Hull jak dotad utrzymuje sie w tabeli w okolic druzyn walczacych o play-off. w siedmiu meczach zdobyli 12 pkt. z czego polowe w domu. Blackpool jest jak dotad najslabsza druzyna ligi zdobyli narazie 2 pkt. (wylocznie u siiebie). Na wyjazdach idzie im tragicznie nie zdobyli jeszcze pkt. i strzelili zaledwie 2 bramki tracac 10. AKO:1,48 (1,65x0,9) STAWKA:5 EWK:7,42 WYNIK NA ZYWO: Hull 2-1 Blackpool Stuart Green - '13 '37 - Scott Taylor Stuart Elliott - '57 STAN KONTA:4 $$$KUPON 6$$$ Port Vale - Huddersfield 1 (1,85)STS Port Vale zajmuje obecnie 3 miejsce w lidze z dorobkiem 13pkt. A z wlasnego boiska nie dali wyrwac sobie nawet pkt. przeciwnikowi. Za przeciwnika maja Huddersfield Town ktore tez calkiem niezle sobie radzi. Na swoim koncie maja 10 pkt. i sa na 11 miejscu. Niezle to wyglada ale az 7 z 10 pkt. zdobyli na wlasnym terenie. Tak wiec jak widac na wyjazdach sa slabiutcy i mysle ze po najblizszej kolejce nic sie nie zmieni. AKO:1,66 (1,85x0,9) STAWKA:4 EWK:6,66 WYNIK NA ZYWO: Port Vale 0-3 Huddersfield '62 - Pawel Abbott '67 - Pawel Abbott '75 - Pawel Abbott Przynajmniwj jeden Polak dobrze prezetuje sie na angielskich boiskach.Bravo Pawel!!! STAN KONTA:0 POWODZENIA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Latawiec Napisano 1 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2004 Po dluzszej nieobecnosci powracam aby sie odegrac, narazie wtopilem 10 zl i jestem na zero. Mam nadzieje ze analizy ktorych dokonalem pomoga mi wyjsc na prosta. A oto kilka typow na weekend ktore ppomogi mi sie odkuc(mam nadzieje). Obstwiam teraz w BET-AT-HOME wiec kursy beda z ich listy kursowej. $$$KUPON 7$$$ SLAVIA PRAGA - 1.FC SLAVOCKO 1 (1.55) Spotykaj sie trzecia sila ligi czeskiej z druzyna ktora na poczatku sezonu miala -12 pkt. Druzyny te zgromadzily taka sama liczbe punktow z tym ze Slavia jest na miejscu 7 a Slavocko na ostatnim jeszcze z ujemnym bilansem punktowym (-1) Slavia nie stracila jeszcze punktu na wlasnym stadionie i stracila tylko 1 bramke w 3 meczach strzelajac 6. Slavocko na wyjazdach zgromadzilo zaledwie 2 pkt. w 4 meczach strzelajac 2 ,a tracac 4 bramki. Jak widac jest to druzyna wlasnego boiska jak i wiekszosc druzyn w lidze czeskiej. Za Slavia przemawia wieksze doswiadczenie, silniejsza kadra i co najwazniejsze atut wlasnego boiska. (W lidze czeskiej 62% zwyciestw odnosza druzyny grajace u siebie, natomiast az 84% druzyn na wlasnym boisku nie przegrywa) Za druzyna 1. FC Slavocko przemawia determinacja w checi odrobienia strat punktowych. AKO:1,55 STAWKA:5 EWK:7,75 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi