Jagodek Napisano 26 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2004 Witam wszystkich serdecznie ,bede tu podawał swoje typki mam nadzieje ze sie przekonacie szybko do moich typów i cos z tego skorzystacie zaraz juz zapodam swoje pierwsze typki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagodek Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Sierpień 2004 na jutro mam oto taki kuponik :mrgreen: jak na tyle pozycii ako jest oszałamiajaco wysokie :| , ale tenis to niemoja ulubiona dziedzina wiec gram bardzo ostroznie 1 Kupon :arrowl: Molik-Hantuchowa 1 Williams.S.-Lee Waters 1 Dementieva E. - Beltrame S. 1 Zvonareva V. - Callens E. 1 Maleeva M. - Haynes A. 1 Federer R. - Baghdatis M. 1 Moya C. - Delic A. 1 Fish M. - Tabara M. 1 AKO 2.55 :shock: STAWKA 50zł EWK 115 zł Obstawiajac na Molik posygerowałem sie tym ze wiekszasc formowiczów stawia na nia ale to nic dziwnego gdyz jest ostatnio w dobrej formie ,natomiast Hantuchowa ogladałem ostatnio w tv i jej gra wygladała fatalnie wiec jak zaprezentuje sie tak w tym spotkaniu to naprawdze mozna sie spodziewac krótkiego meczu pod dyktando Molik ,co do reszty meczy to niebede pisał jakis analiz gdyz niema to sensu sa oni faworytami w turnieju a porazka z sredniej klasy zawodnikami była by kompromitacja ,jedynie boje sie ze moza wystapic jekis nieprzewidziany krecz bo dzis zje... mi kupon Ljubicic a było do wyjecia 430zł z groszami :frown: Aha i jeszcze mam prosbe do was kochani jesli znacie sie na tenisie (juz mowiłem ja tak srednio) to wypowiedzcie sie na temat moich typow (ale oczywiscie swoje wypowiedzi argumentujecie ) a moze widzicie gdzies niespodzianke ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi