Gość jarek1919 Napisano 20 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2004 MOJE TYPY NA WEEKEND TO : Arsenal - Middlesbr.. 1 1.37 Sautham.. - Blackburn 1 2.34 Puszczam za 2000 zł. Mam nadzieje że siądzie.......... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow_no Napisano 20 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2004 Skoro takie pewniaki to jeszcze mogłeś dodać Wisełkę... To też jest 100% zwycięstwo, a zawsze trochę by podniosło ako. BTW: na ile kuponów podzieliłeś te 2000zł ? Bo w jednym chyba nie przyjęło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisi Napisano 20 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2004 Southampton to już nie jest ta drużyna co w zeszłym sezonie !! Odeszło dwoch najlepszych napastników (Beattie i Phillps) i będzie ciężko. Więc jak naprawde chcesz to grać za 2 tysiaki to przeanalizuj to najlepiej jeszcze raz, bo moim zdaniem tu remisik jest jak najbardziej prawdopodobny Powodzenia :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss1415027677 Napisano 20 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2004 witam shadow_no napewno koleś rozłożył to po 500 zł bo tak jest najlepiej,powyżej 1000 już sa małe problemy,nie zawsze sie zgodza i tszeba rozbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seeksik Napisano 21 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2004 Szczęściu trzeba umiec pomóc. Southampton wygrało 3-2 :DD Choć do 84 min był remis 2-2. Powodzenia z Arsenalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kisi Napisano 21 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2004 jarek1919 sorka że wprowadziłem Cie w błąd z tymi transferami, ale w turnieju w USA Beattie grał w Celticu :shock: A wydawalo mi sie że Phillips też już sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarodziej Napisano 21 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2004 sorry jarek1919, ale twoj temat wydaje mi sie smieszny, gdybys mial taka skutecznosc to bylbys miliarderem i mieszkalbys na hawajach, wystarczylo by grac caly czas po 1000 zl i bys przegral 4 razy na 100 Nikt nie ma takiej skutczenosci i ten temat wydaje mi sie bardzo zabawyny.. A jak narazie to na forum masz skutecznosc 50 % w najlepszym wypadku.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donalt Tusc Napisano 21 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2004 sorry jarek1919, ale twoj temat wydaje mi sie smieszny, gdybys mial taka skutecznosc to bylbys miliarderem i mieszkalbys na hawajach, wystarczylo by grac caly czas po 1000 zl i bys przegral 4 razy na 100 Nikt nie ma takiej skutczenosci i ten temat wydaje mi sie bardzo zabawyny.. A jak narazie to na forum masz skutecznosc 50 % w najlepszym wypadku.. 1) przecież mogło być tak że dopiero nie dawno dorobił się takiej kaski. 2) grał za 10 i grając po dwa spotkania puscił kilkanaście kuponów i teraz może grać tysiącami 3) to może być skuteczność z jednego miesiąca 4) może grać mało spotkań i bardzo uważnie wybierać tylko te najpewniejsze dla niego. Ps. Jarek jeśli chcesz by wyczyścić topic wal na priva masz do tego prawo. Wysokich wygranych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi