Skocz do zawartości

The Best Types By Łukasz Gramza !!

gramza

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Mam na imię Łukasz !!! Od ponad półtora roku jestem "Typerem - Amatorem" Od dziś tutaj będę wstawiał posty ze swoimi typami i chciałbym zasięgać rad oraz je dawać Życzę wysokich wygranych !!! :DD :D

%-)

OtO moje typy na sobotę(Piłka nożna mężczyźni IO, ćwierćwinał) :

21-08 Sobota

17:00 Wlochy - Mali 1

17:00 Irak - Australia x2

20:00 Argentyna - Kostaryka 1

20:00 Paragwaj - Korea Pld. 2

PISZCIE CO O TYM SĄDZICIE ...... :arrow::arrow::arrow:

To jest moje zdanie i możesz sie z nim nie zgodzić ale co mi tam.

Ja w sobote postawie napewno na ARG. i Irak obydwa jako single za coś wiekszego.

Co do reszty to włochy na 80% i Korea na 65% wejdą.

Pozdrawiam

Czekam na wasze opinie i stawiam tutaj pytanie :

Czy Australia ma szanse wygrać z Irakiem ?? Bo moim zdaniem Irak ma drastyczny spadek formy i uważam, że Australia powinna wygrać ten mecz. Wacham się więc nad tym czy postawić na niego z podpórką czy bez ??

Jak sądzicie.... :frown: ??

Dzięki bardzo za opinię Lucyfer21 lecz nie jestem pewnien co do Iraku , Myślę , że Australia da z siebie wszystko i zremisuje bądź wygra :D W końcu to są IO a Australia całkiem dobrze sobie w czasie nich radzi..... no niewiem nie jestem przekonany do końca :(

A to są moje typy które uważam że wejdą w stu procentach i nie zamierzam tu popierać ich argumentami bo są zbędne, no może jedno DRUŻYNY, NA KTÓRE STAWIAM JUTRO Są o klasę lepsze od ich przeciwników i prawie wszystkie grają na swoim boisku.... Wszystko pójdzie w STS'ie za stawkę 5 lub 7 jeszcze zobaczę

Arsenal - Middlesbrought 1

Newcastle - Tottenham 1

Liverpool - Menchester City 1

Southampton -Blackbourn 1

GKS Katowice - Wisła Kraków 2

:p SZYKUJE SIE NIEZŁA KASKA (no nie dużo ale wystarczy)

Wszystko fajnie tylko ten Southampton mnie martwi :? Blackburn w zeszłym sezonie prezentował sie na mój gust lepiej ale nie wolno porównywać poprzedniego sezonu do nowego jak wiadomo ;) A w tej jak do tej pory jedynej kolejce ligi angielskiej Southampton przegrał z Aston VIllą 2:0 na wyjeździe zaś Blackburn zremisował z West Bromwich 1:1...Remis zawsze lepszy aczkolwiek West Bromwich jest "chyba" "lekko" gorsze od Aston Vilii ;) No i ten remis na własnym boisku :? No po tym co napisałem zaczynam sie wachać czy aby na pewno słuszeni boje sie Southamptona na 1 ;) Ale cóż-pożyjemy zobaczymy :D

Mam do was BARDZO WAŻNE pytanie :

Czy Newcastle - Tottenham na 1 jest dobrym typem ?? Czy też mogą być niespodzianki ?? A może lepiej zrezygnować z obstawki tego meczu ??

:arrow::arrow: :| :roll: POMÓŻCIE !!! :roll: :| :arrowl: :arrowl:

Ja sądze że typ jest słuszny :) Sam tesh mam obstawione na Newcastle...TOttenham jest to ligowy średniak albo nawet tego nie :D W ostatniej kolejce zremisował z Liverpoolem u siebie co uważam za dobry wynik aczkolwiek było to na własnym boisku :? Zaś Newcastle zremisowało na wyjeździe z Borough...Czego nie uważam za dobry wynik ale na wyjeździe więć darujemy :D Ogółem uważamże spokojnie możesz grać ten typ :D

Gość Bogdan800

Totenham to cieniasy.A tera jak trenuje ich Santini to jeszcze wieksze cieniasy;)

Ale nie należy zapominać że zawsze początek sezonu Newcastle ma nieudany.

No mam nadzieje Gramza że wymieniłeś ten Southampton po moich zaleceniach bo na 15minut do końca 1:2 dla Blackburn...a taki ładny kurs 3.25 na dwójeczke był :( Tak mnie kusiło ale wolałem nie ryzyklować...ech chyba teraz będe tylko intuicyjnie grał bo ostatnio jak sie boje to nei wchodzi a jak jestem pewien to wchodzi cvhociażby był krus 20 :[

Wowo ale jazda Sotuhampton w ostatnich sekundach strzelil na 3:2 :D

I to z karnego...zupełnie jaklby sutawiony mecz....(nie oglądałem ale bramka na zwycięstwo w doliczonym czasie z karnego to...)...Ociaż sprzedawanie mecuz w drugiej kolejce było by bez sensu :D

W tym poście podam moje typy na ten tydzień, dziś idę wysłać je do STS'u :

Kupon 1. :

565 Real Madryt - Wisła Kraków 1 Czw.

807 Korzeniowski - Nizheg. 1 Czw.

1322 Norwich - Arsenal 2 Sob.

1317 Chelsea - Southampton 1 Sob.

1924 Mench. Utd. - Everton 1 Pon.

Stawka: 4zł

Kupon 2. :

1422 Shalke - Rostock 1 Sob.

1689 Valencia - Villarreal 1 Niedz.

Moje typy nie są poparte argumentami, ponieważ nie mam czasu ich teraz opisywać ale jak dla mnie to są one dobre i zamierzam coś wygrać !! Jeśli chcecie możecie skorzystać z moich typów, jeśli nie chcecie nie musicie :D Proszę o komentarze....

:arrowu: :arrowu: :arrowu: :arrowu: :arrowu: :arrowu:

Mam obawy podobnie jak webqurt co do meczu Shalke - Rostock, moim zdaniem Shalke może sie męczyć z Rostock'iem, dlatego powinieneś dać w tym meczu podpórke. Niespodzianka może również sie zdarzyć w meczu Valencia - Villarreal. Villarreal ma silny atak i moim zdaniem w tym sezonie będzie walczyć o wysokie miejsce w lidze, a po za tym nie wiadomo czy nie złapią jakichś kontuzji po dzisiejszym meczu z Zaragozą, w którym raczej nie będą sie oszczędzać, bo będą chcieli napewno wygrać Super puchar hiszpani. Jeśli chodzi o reszte meczy to powinny wszystkie wejść bez problemu choć jak wiadomo cuda sie zdarzają. 8)

Oto moje uzasadnienie :

565 Real Madryt - Wisła Kraków 1 Czw.

:arrowu:

tak postawiłem, gdyż pamiętamy jak Wisła pięknie grała ale w chwili nieuwagi padł gol, a za nim następny i tak Real wygrał na wyjeździe, a w meczu który obstawiam Real gra u siebie .... no zobaczymy ale w głębi serca liczę, że Wisła wygra .... gdyby z tego powodu nie wszedł mi 1-den kupon to bym sie nie wkurzył :DD No cóż trzeba wierzyć:D

:arrowu:

Jeśli nasz "Korzeń" nie nabawi się kontuzji a jest w takiej formie jak o nim gazety piszą to mnie nie zawiedzie 8)

:arrowu: :arrowu: :arrowu:

Te mecze typowałemtak po prostu dlatego, że w lidze angielskiej drużyny, które wytypowałem królują.... i mam nadzieje,że żadnych niespodzianek tutaj nie będzie...

:roll::)

A co do Shalke to nie jestem pewien, stawiałem na tę drużyne tylko ze szczerą nadzieją i z tego co się pytałem kumpli to wiem, że mogę na to stawiać choć sam nie oglądałem meczy granych przez Shalke w tym sezonie... :D:) Bądźmy dobrej myśli ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...