helmudos Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2004 Ukraine-Spain 1 1.35 :DD Włochy-Portoryko 1 1.42 :DD Brazil-Russia 1 1.40 Spain-USA 2 1.48 :DD jak widzicie jeden błąd Lech Austria :DD Partizan :DD tez 1 błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helmudos Napisano 27 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2004 Na wekend zagrałem tak Hertha-Mainz 1 1.45 Lyon-Lille 1 1.48 Wisła-Wisła 1 1.30 PSG-St etienne 1 1.40 Werder-Wolfsburg 1 .45 Santander-Barca 2 1.80 Breda-PSv 2 1.65 Stawka:10 zł Możliwa wygrana : 163.50 zł Jesli chodzi o jakies wątpliwosci to dałem na PSG ze względu na to ze nie wygrali jeszcze zadnego meczu i w koncu sie przelamią a gdzie sie nie przełamac jak własnie u siebie z st etienne z beniaminkiem.PSG w pierwszej kolejce porazka z toulouse które jest w świetnej formie i u siebie pechowo z Caen ale sądze ze tym razem wygrają.Ludzie jak słucham obawiaja sie barcy ale ona sie najbardziej wzmocniła a nowi zawodnicy swietnie wkomponowali sie w zespoł mowa tu u Giuly Deco czy Heniek.Barca ograła w tygodniu sam Milan 2:1 więc sądze ze chcą dobrze zacząć z santander sie nie wzmocnił przed sezonem praktycznie zadnym zawodnikiem.Boje sie ja PSV kurs jak na wyjazd niezbyt wysoki ale biore pod uwage to ze są w gazie strzelają duzo bramek i w meczu w bredzie powinni jzu zagrac Cocu i Bouma co jest duzym wzmocnieniem jesli chodzi o pukładanie taktyki w zespole więc sądze ze z bredą która gra beznadziejnie z feyenordem az 0;4 u siebie mysle nalepiej nie wrózy a co to bedzie z PSV które mysle gra jeszcze lepiej od feyenordu mam na mysli bardziej efektowniej więc uwazam ze dadzą rade 2 a breda u siebie na pewno nie bedzie chciała zagrac ofensywnie bo w koncu grają u siebie a kibice tego nie lubią wiec psv bedzie miało łatwiejszy dostęp do bramki.Herthe której tez sie boje bo nie wygrali jeszcze dałem ze względu ze zagrali bardzo dobre spotkanie z bayernem przede wszytkim dobrze taktycznie a duzym wzmocnieniem okazał sie Gilberto a wichanirek myśle ze cos trafi w tej kolejce.Po drugei hertha bedzie chciała wygrac przed własną publicznoscią z beniaminkeim z Mainz który z drugeij strony nie jest taki słaby 2:4 ze stutgartem na wyjezdzie i 2:1 u siebie z hamburgiem budzi respekt.Ale zdeterminowana hertha jest w stanie wygrac z kazdym wi czuje ze wygrają wreszcie z mainz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helmudos Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2004 Koniec z przegrywaniem u buków dizś takie typki racze g Santander-Barca 2 1.75 Werder-Wolfsburg 1 1.45 AKO:2.53 STAWKA:100 EWK: 253.00 ZŁ radze zagrac te typy są przeanalziowane więc radze zagrac a kursy są zachęcające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi