Gość thaay Napisano 8 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2004 Witam, jestem nowy na tym forum i nie chcialem byc gorszy od innych uzytkownikow, wiec takze postanowilem zalozyc swoj temat z typami. Glownie specjalizuje sie w typowaniu REMISÓW w pierwszych ligach czolowych lig Europy. Pozatym bardzo lubie obstawiac hokej, szczegolnie slowacki i czeski, a od finskiego i szwedzkiego staram trzymac sie z daleka. Nie nawidze natomiast NFL, NBA i WNBA. Mam nadzieje, ze na tym forum utrzymam dobra skutecznosc, ktora zaowocuje w postaci paru groszy odebranych z PROFESJONALA. Pierwsze typy podam prawdopodobnie w nastepnym tygodniu, byc moze nawet juz na PUEFA i LM, ale czas pokaze. GL! thaay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poinformowany Napisano 10 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2004 i co kiedy pierwsze typy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra0036 Napisano 10 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2004 tez lubie stawić remisiki dużo za nie płaćą :mrgreen: hokej tez lubie stawiać masz racje czasami finski i szwedzki hokej daje czasmi po dupie :mrgreen: ja proponuje taki remisik szchtar donieck-fc brugg dlaczego te 2 druzyny w swojej histori spotkały sie dwukrotnie i co ........ 2 remisy 1-1 Bruggy FC Sachtor Doneck 1:1 1.60 3.40 4.83 Wed 28-08-2002 Sachtor Doneck Bruggy FC 1:1 2.05 3.15 3.19 Wed 14-08-2002 to tez był eliminacje do champions league :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość thaay Napisano 10 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Sierpień 2004 Niestety nie widze zadnych remisow w meczach PUEFA i LM a tym tygodniu, wiec zagralem sobie cos takiego: Shelbourne - LaCoruna 1.4 2 Juventus - Djurgarden 1.18 1 Grazer - FC Liverpool 1.24 X2 :mrgreen: Tbilisi - Legia 1.24 X2 :mrgreen: Omonia - CSKA Sofia 1.5 1X :mrgreen: Bystrica - Wil 1.63 1 :mrgreen: AKO 6.21 stawka = 10 PLN EWK = 55.90 PLN cobra0036 w meczu Szachtara z Brugge remis dosc prawdopodobny, aczkolwiek bardziej realne wydaje mi sie zwyciestwo Szachtara.. GL! thaay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość thaay Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 Pierwsze koty za ploty, a wiec ciagniemy ta "zabawe" dalej. Tym razem puscilem zaklad rozpisowy 2z5 za 10 PLN. Zaklad zawiera piec remisow oraz pewniaka, aby zniwelowac podatek. Chelsea-Manch.Utd 3.1 X - A 1:0 :mrgreen: Nurnberg-Stuttgart 3.2 X - B 1:1 :mrgreen: Alkmaar-Heerenveen 3.3 X - C 1:1 :mrgreen: Slavia-Liberec 3.0 X - D 1:0 Haverfordwest-Rhyl 3.1 X - E 2:1 East St.-Gretna 1.15 2 - T 1:2 :mrgreen: Przy dwoch remisach mam prawie zwrot. GL! thaay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 jestem bardzo ciekaw czy ci to wejdzie!!! nawet bardzo lecz moim zdaniem mecz chelsea - MU bedzie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość thaay Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 Wlasciwie to masz racje, "jeden" bardzo prawdopodobne, aczkolwiek nie znalazlem innego piatego remisu i biorac pod uwage, ze to I kolejka moze pasc tu remis.. :mrgreen: GL! thaay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość thaay Napisano 15 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2004 No i jest bardzo dobrze. Zwrot juz mam wiec nie ma mozliwosci straty pieniedzy. Licze na to, ze jeszcze wejdzie jeden remis i kupon przyniesie mi male zyski. GL! thaay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość thaay Napisano 19 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2004 Weekendowe 2z5, stawka podstawowa.. AC Milan-Lazio R. 3.5 X - A Porto-Benfica 3.3 X - B Trnava-Ruzomberok 3.1 X - C Charlton-Portsm. 3.1 X - D Cakovec-Pula 3.0 X - E Stenhous.-East St. 1.25 1 - T pozdrooo.. :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 19 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2004 no jestem bardzo bardzo ciekaw czy wejda ci chociaz 2 mecze bo do pewniaka jestem 100% przekonany ze wejdzie!! Milan - Lazio jest szansa ze bedzie remis w 90 min. ale pamietaj o tym ze to superpuchar wiec zespoly zakupily nowych zawodnikow a oni z pewnoscia jeszcze nie wgrali sie w druzyne !!! i to 1 ich powazny mecz przed liga wiec bedzie ciekawie canal+ i jedziemy Porto - Benfica rowniez superpuchar ale w tym meczu bardziej mnie zastanawia gdzie bedzie rozegrany mecz . moim zdaniem w tym meczu predzej przyznalbym 3 punkty FC Porto niz Benfice lecz Lisbona zdobyla puchar Portugalii tylko w poprzednim sezonie i z pewnoscia beda chcieli ograc wielkie Porto, ale zespol z Porto ma w swoim skladzie gwiazdy Portugalii wiec powinni sobie poradzic dla mnie faworytem do zdobycia superpucharu jest :Porto na slovackiej lidze zbytnio sie nie znam ale wsyztsko mozliwe moze akurat bedzie X chorwacka to wogole dla mnie zagadka hehe a co do angielskiej to Charlton Athletic gra przed wlasna publicznoscia i z pewnoscia bedzie chcialo wygrac (mozna powiedziec jak kazdy zespol) ale oni ladnie zaczeli sezon od remisu 1-1- z beniaminkiem na ich terenie a Sowy 0-2 w leb i znow graja na wyjezdzie pozdro podoba mi sie twoje granie lecz trzeba ugrac te 2 remisy hehe pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziubla Napisano 19 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2004 Taaaaa Canal+ i jedziemy :? Szkoda tylko że Canale nei transmitują meczy o Superpuchar...a w tym przypadku niestety nie postanowili zrobić wyjątku... Poniżej zamieszczam program na sobote od godziny 18:00 :arrowd: Canal+ Niebieski Program na 21.08.2004 sobota 18:05 Liga francuska Piłka nożna mecz: OGC Nice - Olympique Marsylia 20:00 Wstęp do meczu 20:15 Liga polska Piłka nożna mecz: Wisła Płock - Groclin Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski 22:30 Liga+ Piłka nożna magazyn ligi polskiej 23:45 Liga angielska Piłka nożna mecz: Newcastle United - Tottenham Hotspur 01:40 Liga+ Piłka nożna magazyn ligi polskiej 02:55 Liga francuska Piłka nożna mecz: OGC Nice - Olympique Marsylia 04:45 Wstęp do meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdzislaw422 Napisano 19 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2004 Porto - Benfica Piątek 22,15 RTP International 19*E- Astra niekodowany RTP International 13*E - Hot B. niekodowany Polsat sport 13*E - Hot.B. kodowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi