_PITI_ Napisano 1 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 Nie wiem co sie stało z moim poprzednim topikiem, może komuś sie nie podobał, no trudno. Jak już wcześniej pisałem od jakiegoś czasu dość dobrze mi idzie w typowaniu spotkań dlatego psotanowiłem podzielić się swoimi typami. Mam konto w expekcie dlatego będę podawał typy własnie z tamtąd. Zaczynajmy: Kasa początkowa 102.29 zł oto kilka kuponów na dzisiaj (niestety kilka już się zaczęło): kupon 1 kupon 2 kupon 4 kupon 5 A tutaj jedeń tak dla zabawy kupon 3 stan kasy: 55 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_PITI_ Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 Widzę że już kupon 3 nie wejdzie no ale warto było spróbować Jeśli chodzi o kupon 4 to już pierwszych 5 spotkań weszło po mojej myśli, zobaczymy jak będzie dalej. Trzymajcie kciuki. Mam jeszcze na dzisiaj jeden kuponik z ligi brazylijskiej. kupon 6 Stan konta: 45 zł Mam nadzieję, że jakiś kuponik dzisiaj wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_PITI_ Napisano 1 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 No dzisiaj mi coś nie idzie, no ale takie jest życie kupon 1 (-) kupon 2 (-) kupon 3 (-) kupon 4 (-) kupon 5 (-) kupon 6 - jeszcze w grze i mam nadzieje, że ten chociaż wejdzie. Trzymajcie kciuki Postawiłem jeszcze 5 zł: kupon 7 Federer - Roddick ; 2.35 ale nie chcialo mi się robić na razie screena, jutro zrobie Stan konta: 40 zł (2 kupony w grze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adingh Napisano 1 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 Widze że typujesz na expekcie i sporo typów na piłke Więc zapraszam do mojego konkursu w expekcie Typujemy tylko piłke Zobaczymy kto jest lepszy Tutaj masz instrukcje co i jak masz zrobić : 1. Klikamy w napis konkurs po prawej stronie. 2. Gdy już klikneliśmy pokazuje się okno oraz opcja weź udział w nowym konkursie - wybieramy to. 3. Pokazuje się okno z dostępnymi konkursami, a na dole są małe strzałki ( < > ), klikamy strzałką w prawo aż do momentu gdy wśród konkursów nie pojawi się konkurs "The best of Football". 4. Gdy się ukaże dany konkurs klikamy w niego. 5. Powyższym przechodzimy do okienka - konkurs: szczegoly. Obok napisu na dole - Twój status: nie przyłączony klikamy na przyłącz się. ' 6. Już jesteśmy w konkursie. 7. Teraz trzeba wybrac kupon - wybieramy zdarzenie piłkarskie jakie chcemy dodać do konkursu, po lewej stronie, gdzie ukazany jest nasz kupon widać teraz pole: konkurs pod nim wybieramy The best of Football. 8. Zatwierdzamy kupon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_PITI_ Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 Wczorajszy dzień był kompletną klapą, ale wiem dlaczego tak było, za dużo kuponów postawiłem z meczem Rops - Tampere, przez to kiedy Tampere przegrało 3 kupony automatycznie przegrały. No cóż, człowiek uczy się na błedach. Zobaczymy jak mi pójdzie dzisiaj. kupony od 1 do 7 (-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adingh Napisano 2 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 Nigdy się nie stawia jednego zdarzenia na kilka kuponów! Pamiętaj o tym, nawet jakby to był super pewniak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_PITI_ Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 Teraz już o tym wiem i nigdy tak nie bede robił. Kiedyś tak samo postawiłem na Francje w meczu bodajże z Chorwacją i jak dobrze pamiętam był wtedy remis 2:2. No cóż... zdarza się Dzisiejsze typki podam popołudniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_PITI_ Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 Dobra to są typy na dzisiaj: kupon 8 kupon 9 stan konta 20 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_PITI_ Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2004 No nic to był najgorszy tydzien od początku mojego obstawiania. Te 20 zł ostatnie postawiłem na tenis kurs koło 4 i oczywiście obstawiłem Federera Pewnie wiecie jaki był wynik. Reszta pięknie weszła. Z powodu braku kasy robie sobie przerwę. Może mały odpoczynek mi coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adingh Napisano 4 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2004 A ile na początku wpłacałeś do expekta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_PITI_ Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2004 na początku 50 zł później wygrałem ponad 200 zł to troche wypłaciłem no i teraz sam wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi