Jump to content

jak myslicie prosze o opinie???

Guest MAZAK
 Share

Recommended Posts

Guest MAZAK

co myślicie o takim kuponie czy jest w stanie wpaśc pare groszy ???

to ma być rozpis 2/3

Lech-Wisła Płock 1

Jagielonia-Bełchatów 2 >---2/3

Szczakowianka-Ruch 1

a dotego pewniaki

Górnik Łęczna-Cracovia 2

Wisła K.-Polonia 1

Stasiak-Łks 1

Radomsko-Mława 1

8)

Mecz " Stasiak-Łks " według mnie zakończy sie x2 .Powud prosty LKS w tym sezonie idzie na awans do 1 ligi wienc nie moga stracic punktów w 2 meczu !! :D Pozdro :arrow: !! :arrowl:

Według mnie mecz ŁKSu zakończy sie remisem, a nie wiadomo tez czy Cracovia jest taka pewna. Owsszem rozgromiła w pierwszym meczu Zagłebie Lubin, ale Łęczna zrobi wszystko zeby zrewanzwac sie za jeszcze wieksza porażką z lokalnym rywalem Cracovi - Wisłą, więc nie zaliczyłbym tego meczu do 'pewniaków' według mnie tu tez moze byc X.

Guest MAZAK

ax chyba ciebie pogrzało jak łks ledzwo zremisował u siebie z podbeskiedziem :x

dziwi mnie ze stawiasz pewniaka na przegraną Górnika Łęczna z Cracowią, moze i Cracowia zainponowała ci w z Zagłębiem ale zespół z Lubina zaprezentował sie bardzo słabo. Górnik natomiast przegrał z Wisłą bardzo wysoko ale zaprezentował sie z dobrej strony. Szczególnie pierwsza połowa meczu kiedy sędzia dał jeszcze troche pograc druzynom była w wykonaniu Górnika bardzo dobra. Widać ze nie oglądałes ani meczu Cracowi ani Wisły.

/// I TAKICH WYPOWIEDZI BRAKUJE !! BRAWO !! proponuję się więcej udzielać !! ///

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...