Gość MAZAK Napisano 31 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2004 co myślicie o takim kuponie czy jest w stanie wpaśc pare groszy ??? to ma być rozpis 2/3 Lech-Wisła Płock 1 Jagielonia-Bełchatów 2 >---2/3 Szczakowianka-Ruch 1 a dotego pewniaki Górnik Łęczna-Cracovia 2 Wisła K.-Polonia 1 Stasiak-Łks 1 Radomsko-Mława 1 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AX22 Napisano 1 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 Mecz " Stasiak-Łks " według mnie zakończy sie x2 .Powud prosty LKS w tym sezonie idzie na awans do 1 ligi wienc nie moga stracic punktów w 2 meczu !! Pozdro !! :arrowl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 1 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Sierpień 2004 Według mnie mecz ŁKSu zakończy sie remisem, a nie wiadomo tez czy Cracovia jest taka pewna. Owsszem rozgromiła w pierwszym meczu Zagłebie Lubin, ale Łęczna zrobi wszystko zeby zrewanzwac sie za jeszcze wieksza porażką z lokalnym rywalem Cracovi - Wisłą, więc nie zaliczyłbym tego meczu do 'pewniaków' według mnie tu tez moze byc X. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MAZAK Napisano 2 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 ax chyba ciebie pogrzało jak łks ledzwo zremisował u siebie z podbeskiedziem :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sawik Napisano 2 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Sierpień 2004 dziwi mnie ze stawiasz pewniaka na przegraną Górnika Łęczna z Cracowią, moze i Cracowia zainponowała ci w z Zagłębiem ale zespół z Lubina zaprezentował sie bardzo słabo. Górnik natomiast przegrał z Wisłą bardzo wysoko ale zaprezentował sie z dobrej strony. Szczególnie pierwsza połowa meczu kiedy sędzia dał jeszcze troche pograc druzynom była w wykonaniu Górnika bardzo dobra. Widać ze nie oglądałes ani meczu Cracowi ani Wisły. /// I TAKICH WYPOWIEDZI BRAKUJE !! BRAWO !! proponuję się więcej udzielać !! /// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciak3870 Napisano 4 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2004 Górnik Łęczna powinien spokojnie wygrać. Natomiast ŁKS ja osobiście dałbym na remisik. Ale zrobisz jak będziesz uważał. POZDRO ALL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi