Gość brenno Napisano 19 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2004 Grindavík - ÍA Akranes typ 12 kurs 1,3 stawka 100 możliwa wygrana 130 jak pech to pech = przerwa wakacyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brenno Napisano 22 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2004 kolejna próba ... tym razem pójdę w stronę "kasa robi kasę" system ten jest oparty na podobnym troche do silni matematycznej dzialaniu ... prosty w założeniu i wymaga chyba minimum mozliwości typerskich ... jego wada to że jeże3li zawiedzie podczas progresji wówczas tracimy wszystko ... no cóż jednak jeżli zaczynając od 500 zł trafimy 5 kuponów z rzędu po jednym meczu ze stawką np.1,3 wówczas z tych 500 zł robimy1856 zł Viikingit - GBK 1 kurs 1,35 expect stawka 500zł do wyjęcia 675 zł powodzenia :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brenno Napisano 23 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2004 Viikingit - GBK 5-3 stan konta 675 Ried - Austria Lustenau 1X kurs 1,15 stawka 675zł do wyjęcia 776 zł pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppavulon Napisano 23 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2004 moze lepiej graj za zysk 2-3 pewne zdarzenia bo jesli cie zawiedzie "kasa robi kase" co jest calkiem matematycznie prawdopodobne bedziesz cale swoje 500zl do tylu a tak grasz za "nie swoje" pieniadze. taka mala moja rada (przynajmniej nie zal az tak uciekajacej gotowki ) a z "pewniakami" roznie bywa\pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brenno Napisano 23 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2004 moze lepiej graj za zysk 2-3 pewne zdarzenia bo jesli cie zawiedzie "kasa robi kase" co jest calkiem matematycznie prawdopodobne bedziesz cale swoje 500zl do tylu a tak grasz za "nie swoje" pieniadze. taka mala moja rada (przynajmniej nie zal az tak uciekajacej gotowki ) a z "pewniakami" roznie bywa\pozdro ja gram mecze które uważam za bardzo prawdopodobne do obstawienia, jeżeli będzie ich w ciągu dnia nawet 5 to je obstawie, a tym stylem pokazuję jak zrobić sporo kasy w krótkim czasie...gdybym teraz zaczął progresję od zysku czyli 175zł wówczas potrzebowałbym 8 trafnych kuponów żeby wygrac około 1500zł (oczywiście mówimy po jednym zdarzeniu na kupon ze stawka 1.3) a tak potrzebuję jeszcze tylko 4 aby mieć 1800zł.....ogólny kurs progresji to tylko 3.71(5 kuponów po kursach 1.3) więc dlatego kasa robi kasę... zaczynając od 10 zł zysk = 27zł od 500 = 1356zł pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchbox Napisano 23 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2004 ja w podobny sposób oparty nie na analizie drużyn a jedynie na danych. Zmontowałem sobie arkusz w excelu gdzie wyłaniałem drużynę a póżniej grałem na remis. Zimny prysznic przy kwocie około 2500 zł sprowadził mnie na ziemie. Obecnie korzystam z tego arkusze ale kwotę obracam o wiele mniejsze ps. jak masz jakieś ciekawe rozwiazania systemowe zapraszam do dziłu Bukmacherzy -SYSTEMYjak pokonac buka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brenno Napisano 23 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2004 z babcia juz jest bardzo dobrze przyjeżdzajcie jutro pogrzeb stan konta 0zł poniewaz patałachy przegrały u siebie 1 do 4 papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi