Kaligula Napisano 13 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2004 Wiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Listek Napisano 13 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2004 Dobry temat, przynajmniej nie trzeba bdzie wszedzie szukac Faktycznie dzis wszedl dobry typ, kursy u naziemnych byly w granicach 5 , a to byl ten mecz: Pobeda 1 - 3 Pyunik Yerevan (Arm) Na 15.07 podobno mecz Toftir - Ventspils jest sprzedany, poza tym gospodarze sa duzo slabsza druzyna i nawet jakby chcieli wygrac to im sie to nie powinno udac . A kursy leca powaznie w dol na gosci, dlatego jesli ktos chce sprobowac to grajcie na Ventspils Jak cos jeszcze gdzies wyczytam obiecuje ze tutaj zarzuce Wy tez nie badzcie bierni i przegladajcie wszystko co mozliwe, dzwoncie po wujkach, ciociach moze oni akurat tez cos wiedza Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 14 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2004 1) w meczu Osters - Llansantffreid kurs na goscia jest 6.00 ale cos mi sie wydaje bo w wielu bukow sie machnelo z tym kursem i wiecej szans daja gosciom!!!! w procentach jest tak : 15% 48% 69% ----->wiec tutaj moze byc chaczyk jak cos mozecie grac na goscia!!!! ale zobaczymy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 22 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2004 jak narazie mam taki mecz na sobote z STS 926 14:30 Japonia - Tajlandia 7.90 4.30 1.30 --------juz poprawili na odpowiedni szkoda :frown: a to kurs ze strony betbase.info Thailand - Japan Sat 24-07-2004 - 14:30 9 9.00 4.60 1.35 jak spojrzalem na innego bukmachera to pewniakiem jest japonia a nie Tailandia!!! wiec buk narazie sie pomylil i ja jade ta pomylke wykorzystac pozdro Japonia - Tailandia 4-1 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra0036 Napisano 23 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Lipiec 2004 osobiście dla mojej osoby przekrętem był mecz basel co za frajerrzy zremisowali 1-1 a pierwszy mecz 6-0. a wiecie dlaczego zremisowali? bo wczesniej grali sparing z werderm i przegrywająć 1-3 wyrównali na 3-3 wyjechali swoje akumatory, pstanowili sie pokazc w swiecie a nie w krainie mlekim i milką płynąca. WAŚKA respekt for you :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: //yeah :DD// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donalt Tusc Napisano 24 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2004 krążą plotki że niektórzy gracze Vardar Skopje obstawili swoją przegraną z Schalke 04 kursy spadaja na Schalke Expekt wycofal wogole Unibet zmiejszyl do 1.6 w betandwin tez nie ma tego meczu reszty nieche mi sie sprawdzac w STS jest po 2.00 wiec jesli ktos ma ochote sprawdzic czy te plotki sa prawdziwe to smialo :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 24 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2004 Postawiłem Najpierw poszedłem do profesjonała ale spóźniłem się 15 minut - zablokowali , ale na całe szczęście(mam nadzieje ) STS przyjął tego fixed'a a ty waśka stawiałeś?...skąd masz takie przecieki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donalt Tusc Napisano 24 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2004 stawialem stawialem ale na laczonym niestety. o szwiglu dowiedzialem sie juz po postawieniu z zagranicznego forum. Jesli ktos zna angielski to prosze oto co jeszcze znalazlem: Odds for Shalke are dropping due to Vardars players motivation. Yesterday they were promised that they would get their bonuses for the first two rounds of Intertoto by the end of the day, but as usual the club officials didnt fulfill their promises. Then they promised them that they would receive their money before the match starts. With all this mess I dont think that the players will be giving their maximum especially after the firs leg result. The second reason for odds dropping is that Shalke travelled to Skopje with their best team, and according to their coach they will start with the best 11. They even said that even Krstaic who is slightly injured will start in the first 11. The third reason is the whether. Untill yesterday it was 35 degrees,and that was a clear advantage for Vardar, but this morning there was a slight rain un Skopje, the sky is partially cloudy and the temperature should be around 26-27 at the time of the start of the match. po krótce chodzi oto ze 1 )gracze Vardaru mieli dosciac wczoraj kase za przejscie do 3 rundy jednak jej calej nie dostali i reszte mieli dostac dzis do rozpoczecia meczu tak im obiecal klub. wiec maja juz kase i sa zadowoleni. 2 )schalke ma przyjechac w najmocniejszym skladzie. 3 ) to sprawa pogody gospodarze liczyli ze bedzie upal i ze sobie poradza (mialo by 35 stopni i to mial byc ich atut) niestety na ich nie korzysc spadl deszcz i temperatura ma sie utrzymymwac miedzy 26 a 27 stopni czyli nic tylko grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AX22 Napisano 24 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2004 Nowłasnie ja tez obstawiłem w STS dałem za 50 zł. ma mam nadzieje ze wejdzie !! :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AX22 Napisano 24 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2004 zgadzam sie z " Rovers " zchecia bym popatrzył co pisza na tamtym forum A przyokazji dzieki za cynk z tym Schalke dzieki tobie jestem 67 zł. na czysto do reki :mrgreen: WIELKIE DZIEKI !! !! !! !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 24 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2004 Uff skończyło si na 1:2 ale końcówka była nerwowa. podejrzewam że tą bramke schalke dało sobie strzelić aby chłopaków z Vadaru niezlinczowali kibice :DD Dzięki waśka !! wypije za twoje zdrowie :arrowl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donalt Tusc Napisano 24 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Lipiec 2004 szkoda że ja nie miałem czasu puścić singla na schalke, tylko na łączonym który już niestety się zawalił. Dobrze że chociaż ktoś na tym zarobił :DD Gratulacje dla odważnych. Jak kiedyś coś wynajdę to dam znać. W końcu trzeba sobie pomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rovers Napisano 27 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2004 Szkoda że taki piękny fixed game nam uciekł KF Tirana 2 - 3 Ferencvaros mecz ewidentnie musiał byc ułożony !! 42'[0 - 1] S. Huszti (pen.) 58'[1 - 1] Mukaj 66'[2 - 1] Mukaj 89'[2 - 2] Hajdari (o.g.) 90'[2 - 3] S. Huszti dziwne to bardzo aby w jednym meczu tyle cudów się działo Odrazu przypomina mi się chociażby Legia - Widzew 2:3 z 1997 roku... proponuje postawić na remis w rewanżu:napewno już się dogadali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ppavulon Napisano 27 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2004 42'[0 - 1] S. Huszti (pen.) 58'[1 - 1] Mukaj 66'[2 - 1] Mukaj 89'[2 - 2] Hajdari (o.g.) 90'[2 - 3] S. Huszti karny,samoboj, 2 bramki w 2min. czyli wszystko czym sie chrakteryzuje mecz ustawiony...... w rewanzu to raczej bym omijal to moze pasc wszystko - 0:1 dla Tirany,remis i wygrana Ferencvaros wszystko to faworyzuje wegrow.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukers Napisano 28 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2004 zaczęły chodzic plotki że Wisła w rewanżu wystawi drugi skład i zostanie wyłożona kasa na zwycięstwo WIT a kurs będzie pewnie kosmiczny. Jak będzie jakieś info dotyczące składu na ten mecz to piszcie proszę lecz jako kibic mam nadzieje że nie odpuszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Donalt Tusc Napisano 28 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2004 Białą Gwiazda ma się podłożyć ? nie wierzę ! Po za tym ten mecz bankowo będzie zablokowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Baryłka 18 Napisano 30 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2004 zaczęły chodzic plotki że Wisła w rewanżu wystawi drugi skład i zostanie wyłożona kasa na zwycięstwo WIT a kurs będzie pewnie kosmiczny. Jak będzie jakieś info dotyczące składu na ten mecz to piszcie proszę lecz jako kibic mam nadzieje że nie odpuszczą To tylko głupie plotki , Wisła nie odpuści tego meczu na bank bo liczy się z kibicami.W Krakowie będzie pogrom 5:0 :DD Wisła Kraków - Wit (1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo Napisano 30 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2004 Napewno Heniu wystawi ,,rezerwy" jednak czy na pewno to oznacz porazkę?? Wisla dysponuje dwoma rownorzednymi skladami. Mojim zdaniem Wisla i tak pokona w Krakowie mistrza Gruzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luka601 Napisano 30 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Lipiec 2004 Wisla Plock-Gornik Zabrze to moim zdaniem jest z gory wiadomy wynik, pod koniec tamtego sezonu Gornik musial zdobyc jeden punkt i zdobyl go w meczu z Plockiem,a jak wiadomo kibice obu tych druzyn daza sie sympatia,wiec gdzie mozna bylo zdobyc ten punkt jak nie u kolegow.Teraz sadze ze Gornik w ramach rewanzu podlozy sie i Wisla wygra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poinformowany Napisano 31 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2004 haha, nie ma to jak domysly i plotki krazace z ust do ust.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 4 Sierpień 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2004 no to padlem ofiarą duńczyków 58' FC Copenh'gen (Den) 0 - 4 Nova Gorica (Slo) co to jest ??????????????????????????????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cober007 Napisano 4 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Sierpień 2004 0-5 drogi koleżko Aleksander Rodic 28 Jani Sturm 39 Miran Srebrnic 45 Aleksander Rodic 53 Jani Sturm 78 a co to to nie pytaj, bo nikt Ci chyba nie odpowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bandyta Napisano 12 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2004 OTELUL GALATI-PARTIZAN BELGRAD - 2 / 2,5 totosyf dostalem cynk ze meczyk sprzedzany , buki opuszczają kursy, grac szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo Napisano 12 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2004 Cynk ale od kogo?? Masz na to jakis dowod?? Albo moze znasz zrodlo?? Skad mamy wiedziec czy nie jestes wyslannikiem od jakiegos netowego buka ktory chce na nas zarobic kase ?? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maca Napisano 12 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2004 wie ktos co sie stalo z portugalia na olimpiadzie???????? (2-4 z irakiem dostali ) przeciez tam podobno pojechala mocna ekipa (ronaldo , boa morte itd) nie rozumiem co sie stalo irakijczycy w ogole potrafia grac w pilke nozna??????!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mugol Napisano 12 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2004 Ja też nie wiem co to się stało też miałem wyobrażenie,że Irak nie umie grać w piłkę ale wydaje mi się,że to wina Portugalii,że przegrała i w następnych meczach można spokojnie stawiać na rywali Iraku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość iron Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 Ktos dziwi sie ze Irak wygrał......Trzeba bylo patrzec na Mistrzostwa Azji (nazywali ich brazylijczykami azjatyckimi). Irak tam grał rewelacyjnie. Moze Kasperczak patrzy na ich gre, bo warto sciagnac ich do Polski. Wysmienita technika polaczona z wytrzymoscia i szybkoscia. Mysle ze awansuje do przynajmniej do polfinału...Zycze im tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadow_no Napisano 13 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Sierpień 2004 Ale to paraolimpiada przecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walesa Napisano 30 Sierpień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2004 witajcie Przekret to byl ze Stoczniom Gdanskom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 28 Wrzesień 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Wrzesień 2004 Dobrze że w Polsce niemożna stawiać na III lub IV ligę - to by była dopiero jazda :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi