Gość dealer_dil Napisano 10 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 W związku z omyłkowym usunięciem mojego poprzedniego tematu, zakładam nowy. W miarę możliwości bedę tu zamieszczał swoje typy wraz z krótkim uzasadnieniem. Podtrzymuję oczywiście swój typ na USA w meczu z Polską. Wciąż jednak czekam na kursy w Expekcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 10 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 Z miejsca apeluję o KULTURĘ SŁOWA, USZANOWANIE ODMIENNYCH POGLĄDÓW i KOLEŻEŃSTWO :mrgreen: :mrgreen: To się tyczy wszystkich !! Bez wyjątków !! :mrgreen: jeśli nie macie nic wartościowego do napisania to nie piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dealer_dil Napisano 10 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 Z miejsca apeluję o KULTURĘ SŁOWA, USZANOWANIE ODMIENNYCH POGLĄDÓW i KOLEŻEŃSTWO :mrgreen: :mrgreen: To się tyczy wszystkich !! Bez wyjątków !! :mrgreen: Dlaczego uważasz, że mogłoby owej kultury komuś zabraknąć? Na tym forum są sami typerzy, a każdy typer wie, że nie podejmuje sie walki(również słownej) jesli nie mozna wygrać. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zidan Napisano 11 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 jakie masz typy, moim zdaniem brazylia powinna wygrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 11 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 heh.. a jednak bo głebokim przemysleniu stawiam dzis na porazke Polski (jednak przekonała mnie twoja argumentacja ) miejmy nadzieje ze jak wszystko wczesniej wejdzie to i Polska dopełni formalnosci i wtedy przegra jak bedziesz miał jakis ciekawy typ na poniedziałem to go odrazu zapodaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dealer_dil Napisano 11 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 Ja niestety omawianego przez siebie meczu nie postawiłem, bo Expekt przezornie nie dodał go wogóle do oferty :x . W związku z tym, ze nie stawiałem meczu to teraz mocno ściskam kciuki za Polskę C . PS. W poniedziałek raczej nic nie bede stawiał, bo w piłce noznej brakuje ciekawych zdarzeń(nie licząć Copa America, ale tego turnieju nie będe obstawiał wogóle). Wogóle nadchodzący tydzień nie będzie obfitował w ciekawe zdarzenia i cięzko będzie znaleźć jakąś perełkę. :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dealer_dil Napisano 12 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2004 Szczęśliwym trafem meczu USA-Polska nie mogłem postawić gdyż Expekt nie miał go w ofercie. No cóż zdarza się . Moja strategia na sezon ogórkowy jest prosta: przetrwać go. Nie lubię stawiać meczy w ligach, które mniej mnie interesują. Wiem jednak, ze nie bede umiał sie powstrzymać i bede musiał mimo to coś obstawiać. Dlatego też bede stawiał mecze pewne liczac na drobne wygrane i na to, że uda mi sie przeczekać do wrzesnia kiedy to Eredivisie i Bundesliga bedą juz w miarę rozkręcone. Mój typ na środę: Skonto Ryga(Łotwa)- FC Rhyl(Walia) 1 1,2 stawka: 100zł do wygrania 120zł. Expekt Skonto to taka łotewska Wisła Kraków. Klub z Rygi jest lepiej zorganizowany niż nie jeden nasz rodzimy pierwszoligowiec. Piłkarze Skonto mają na pewno w pamięci swoje przedwczesne odpadniecie z Eliminacji do LM w zeszłym sezonie, na pewno tym razem nie zlekceważą rywala, nawet gdyby był nim zespół złozony z piekarzy, murarzy, tynkarzy i akrobatów. :DD Jedyne co mogło by kogoś odwieść od grania tego typu jest to, ze czołowe gwiazdy zespołu z Rygi mogą być zmęczone poprzednim sezonem oraz Mistrzostwami Europy. Jednak liczę, że podczas środowego meczu od Zemlinskisa, Isakovsa i Blagonadezdinsa będzie bił taki majestat, że opór amatorów z Walii stopnieje niczym śnieg od promienii słonecznych . Poza tym doświadczenie tejże trójki powinno zacząć procentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 12 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2004 siemka mam prosbe mógłbys przyblizyc nam przeciwnika Skonto ,bo zamierzam ostawic tutaj na skonto ale .... nio własnie brakuje mi kilka słow o druzynie z Walii z góry dzieki i pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dealer_dil Napisano 12 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2004 No cóż, FC Rhyl to mistrz Walii . Zespół ma status amatorski, a to oznacza, że piłkarze tego klubu oprócz grania w piłkę wykonują normalnie również inne zawody. Gdyby na przykład mecz nie był rozgrywany w wakacje, a w drużynie FC Rhyl występowałby nauczyciel to byłoby bardzo prawdopodobne, że wogóle nie przyjechał by na mecz .W rodzimej lidze Rhyl spisuje się równie dobrze w meczach u siebie jak i na wyjeździe. Mistrzostwo zdobył jednak z przewagą zaledwie jednego punktu nad Llansantffraid. Ogólnie rzecz biorąc Rhyl to zespół amatorski i według wszelkich przewidywań powinien ukorzyć sie przed Łotyszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi