Osfojony Napisano 8 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2004 siemanko jestem tu 1 raz napewno nie ostatni .To bedzie 2 forum na którym bede podawał swoje typy (mam nadzieje ze cos z nich skorzystacie ) :mrgreen: jak narazie bede stawiał za mała kaske bo jej a duzo nieposiadam ale z czasem sie to zmieni ,kupony niebede z rewelacyjnymi przypuszczalnymi wygranami ale stawiam bo lubie i przyokazji mozna cos wygrac :twisted: na dzis marny kuponik z 2 meczmi ale przynajmiej sie poemocjonuje w nocy jak bede ogladał bezposrednie transmisje o to kupon puszczony w STS : Paragwaj-Kostaryka 1 1.9 Brazylia-Chile 1 1.5 Kurs ogolny 2.85 Stawka 4 zł :oops: Przewidywana wygrana 10.3 :oops: nastepne kupony beda lepiej wygladac chociaz jak by ten siadł to tez bym nienarzekał bo bym zagrał jakies 2 mecze na 10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2004 aha i jeszcze 1 czekam na wasze rady oraz ciekawe prezentacje własnych kuponow wrecz wam powiem niebujcie sie pisac na moim temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2004 a o to wyniki mojego wczorajszego kuponu Paragwaj-Kostaryka 1 1.9 :mrgreen: 1:0 (gol w 85min) Brazylia-Chile 1 1.5 :mrgreen: 1:0 (gol w 90min) nio i w sumie kupon puszczony za 4zł WYGRANA 10.30zł ale zawsze ktos mogł skorzystac i walnoc za wieksza kase chociaz warpie Tak wogole ten kupon pósciłem zeby poemocjonowac sie ogladajac bezposrednie nocne transmisje a tu podczas 1 mecz w ktÓrym grał Paragwaj chyba juz troszke zdegustowany oziomem meczu usnołem w ok 80min meczu :twisted: Kupon na dzis wrzuce troche pozniej bo zobacze jak inni typuja na dzis bo w sumie niema nic ciekawego na dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2004 TYPY NA NA PIATEK CZYLI DZIS kuponik bedzie podobny do wczorajszego poniewaz niema cio wybrac za bardzo w tenisa przewaznie stawiam a nawet jakbym chciał to dzis niezdaze kupon bedzie puszczony w STS o to moj kuponik (miałem dac jeszcze na Austrie W. z GrazerAK kurs 2.7 ale sie wachałem a jak sie wacham to niestawiam ) Polska-Francja 1 1.58 (Siatkowka LŚ 1 mecz) Peru-Wenezuela 1 1.55 (Copa America) Kurs ogólny 2.45 Stawka 10zł Przewidywana wygrana 22.10zł tych 2 meczy nieproponuje zbytnio stawiac za jakas duza kase bo ten kupon nniejest az jakis pewny strasznie poniewaz Francja mimo ze przyjezdza w rezerwowym składzie na mecz z Polakami to niebedzie łatwo a jak Polsce niebedzie szło tak jak Z Bułgaria to moze byc róznie miejmy nadzieje ze zagraja zdecydowanie lepiej a natomiast cio do meczu Peru-Wenezuela to Wenezuela da z siebie wszystko bo przegrana praktycznie ja eleminuje ale niezapomnijmy Peru gospodarze i tez bo pierwszym meczu nie sa do konca zadowoleni i tez potrzebuja 3 pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2004 Tylko pogratulowac gry Polakom :? Polska-Francja 1 1.58 (Siatkowka LŚ 1 mecz) 1:3 TRAGEDIA Peru-Wenezuela 1 1.55 (Copa America) :mrgreen: 3:1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 9 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2004 Oto kupony jakie posciłem dzis czyli w Sobote 1KUPON Argentyna-Meksyk 1 1.65 (niebedzie łatwo napewno Argentynie bo Meksyk skupi sie na defensywie i kontratakach ale jak wiemy druzyna argetynska juz sie przyzwyczaiła do takiego stylu przeciwnika i po pierwszym wygranym wysoko spotkaniu atmosfera w druzynie jest bardzo dobra i beda chcieli dzis wygrac i przypieczetowac awans z grupy ,wygrana im da prawo wystawienia troszke rezerwowego składu ale to nieznaczy wcale ze gorszego w nastepnym meczu a wiemy jest to duzy plus gdyz czołowi zawodnicy druzyny argetynskiej sa wyczerpani sezonem ) Urugwaj-Ekwador 1 2.20 ( kurs przyciagajacy uwage wydaje mi sie ze jest to mecz który napewno niezakonczy sie przegrana Urugwaju po ostatniu nieudanych meczach w eliminacjach to mistrzostw swiata Urugwajska druzyna naprała pewnosci siebie po udanym dla nich meczu z Meksykiem natomiast Ekwadorska druzyna jest natomiast w nienajlepszych nastrojach po wysokiej porazce z Argentyna 1:6 woli walki ekwadorczykow napewno nie zabraknie dlatego proponuje podorke a dla odwaznych 1 ) Bułgaria-Japonia(LS 1mecz) 1 1.07(tu bedzie krótko Bułgraska druzyna niejedzie na olimpiade wiec pozostaje jej walka o udział w finala LŚ a potrzebne jej do tego sa 2 wygrane z JAponia która zamyka grupe z dorobkiem samych porazek -pewna 1 wynik przewiduje 3:0 ) Kurs Ogólny 3.88 Stawka 3zł Przewidywana Wygrana 10.50zł 2KUPON (ryzykowny) Lok.Moskwa-Krylia 1 1.7 (Lokomotiv moskwa to zdecydowanie lepsza druzyna od Krylii lecz z forma jej jest roznie ale przekonało mnie wygrana 4:2(przegrywali juz 0:2) na wyjezdzie w ostatnich derbach z Dynamo natomiast Krylia ostatnio przegrała 8 kolejek ale w 2 ostatnich kolejkach forma jej spadła ledwo co zremisowali ze słabiutkim Kubaniem i Wygrali szczesliwie z Rostelamsch -dodam jeszcze ze obje druzyny spotkały sie 3 kolejki temu i wygrała Krylia u siebie 1:0 wiec Lokomotiv jest zadny rewanzu a jest ku temu okazjia bo ich forma zwyzkuje proponuje stawiac 1X dla odwaznych 1 ) Rostelmash-Dynamo M X 3.1 (stawiam tu remis bo Rostelmasch na własnym terenie wrecz moze zdobyc z kazdym pkt a Dynamo gra rostatnio róznie wiec watpie ze wygraja ten i jeszcze statystyki wskazuja tu na remis bo Dynamo to jedna z druzyn która ma najwiecej remisów w lidze a jej ostatni remis az 6 kolejek temu wiec przyszła pora na remis ) Cafe Opera-Brage 1X 1.11(stawiam ten mecz bo w STS stawiajac lige rosyjska wymagane sa minimum 3 spotkania a Cafe na własnym terenie zadko przegrywa a gra z Brage którzy jeszcze na wyjezdzie nie wygrali w tym sezonie ,Cafe ma u siebie na 6 meczy 4 remisy i ostatnio grala w pucharze wiec piłkarze moga byc troszke podmeczeni wiec typuje 1X ) Kurs Ogólny 5.85 Stawka 2zł Przewidywana wygrana 10.50zł KUPON3 System2/3 Gent-Vardar 1 1.55 A (o:1 1 MECZ jak chca awansowac a zapewne chca musza wygrac ) Kamen-Spartak.M 1 2.5 B (1 mwcz 0:3 wiec Kamen juz niema zbytnio szans na awans ale o wygrana powalcza natomiast Spartak przyjezdza w lakko rezrwowym sładzie bo oszczedza siły na lige ) Vetra-Hibernian 2 2.7 C (1 mecz 1:1 typuje 2 bo hibernian posiada piłkarzy grajacych dobrze fizycznie i potrzebuja wygranej na awans natomiast Vetra to przeciaetniak litewski za którym niewidze zadnych plusow by mieli wygrac ten mecz ) Stawka 2zł Łączna stawka 6zł Przewidywana wygrana 26.70zł KUPON 4 Kazhar-Tampere 1 3.0 (wynik pierszego meczu 0:3 bardzo interesująco zapowiadające się spotkanie Khazaru z Tampere, które zostanie rozegrane w temperaturze +30 stopni C, a jak wiemy, w Finlandii nigdy tak nie będzie . Tampere najprawdopodobniej odpuści sobie to spotkanie, zachowując siły na ligę. ) Vlazna -Slaven 1 3.0 (1 mecz 0:2 spotkanie tak naprawdę nie odbędzie się na boisku, tylko w restauracji, gdzie to różni bardzo "wpływowi" ludzie w Albanii kupią(lub już kupili) mecz od Chorwatów. Vllażnia już nie raz kupiła lub sprzedała mecz, kolejny fix to błahostka. KURS ogólny 9zł Stawka 2zł Przewidywana wygrana 16,20zł Pierwsze 3 kupony sa sa puszczone w STS i analizowane wyłacznie przezemnie natomiast 4 kupon jest puszczony w profesjonalu i skorzystałem z analiz SenD (on przeniósł od Paolo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_donot Napisano 9 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2004 Odradzam grę ligi rosyjskiej. Mam związane z nią złe wspomnienia, kiedy nie postawię to przegrywam. Pada tam dużo "nieprzewidzianych" wyników, ale decyzja należy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Lipiec 2004 oto wyniki wczorajszych kuponow 1 Kupon Lok.Moskwa-Krylia 1 1.7 (Lokomotiv moskwa to zdecydowanie lepsza druzyna od Krylii lecz z forma jej jest roznie ale przekonało mnie wygrana 4:2(przegrywali juz 0:2) na wyjezdzie w ostatnich derbach z Dynamo natomiast Krylia ostatnio przegrała 8 kolejek ale w 2 ostatnich kolejkach forma jej spadła ledwo co zremisowali ze słabiutkim Kubaniem i Wygrali szczesliwie z Rostelamsch -dodam jeszcze ze obje druzyny spotkały sie 3 kolejki temu i wygrała Krylia u siebie 1:0 wiec Lokomotiv jest zadny rewanzu a jest ku temu okazjia bo ich forma zwyzkuje proponuje stawiac 1X dla odwaznych 1 ) :mrgreen: 1:0 Rostelmash-Dynamo M X 3.1 (stawiam tu remis bo Rostelmasch na własnym terenie wrecz moze zdobyc z kazdym pkt a Dynamo gra rostatnio róznie wiec watpie ze wygraja ten i jeszcze statystyki wskazuja tu na remis bo Dynamo to jedna z druzyn która ma najwiecej remisów w lidze a jej ostatni remis az 6 kolejek temu wiec przyszła pora na remis ) 2:0 Cafe Opera-Brage 1X 1.11(stawiam ten mecz bo w STS stawiajac lige rosyjska wymagane sa minimum 3 spotkania a Cafe na własnym terenie zadko przegrywa a gra z Brage którzy jeszcze na wyjezdzie nie wygrali w tym sezonie ,Cafe ma u siebie na 6 meczy 4 remisy i ostatnio grala w pucharze wiec piłkarze moga byc troszke podmeczeni wiec typuje 1X ) :mrgreen: 1:1 Kupon 2 System2/3 Gent-Vardar 1 1.55 A (o:1 1 MECZ jak chca awansowac a zapewne chca musza wygrac ) :mrgreen: 1:0 Kamen-Spartak.M 1 2.5 B (1 mwcz 0:3 wiec Kamen juz niema zbytnio szans na awans ale o wygrana powalcza natomiast Spartak przyjezdza w lakko rezrwowym sładzie bo oszczedza siły na lige ) 0:1 no cóz ten lekko rezerwowy skła jest lepszy od 1 skaładu Kamen Vetra-Hibernian 2 2.7 C (1 mecz 1:1 typuje 2 bo hibernian posiada piłkarzy grajacych dobrze fizycznie i potrzebuja wygranej na awans natomiast Vetra to przeciaetniak litewski za którym niewidze zadnych plusow by mieli wygrac ten mecz widocznie Hibernian niezalezy na intertoto 1:0 3 kupon Argentyna-Meksyk 1 1.65 (niebedzie łatwo napewno Argentynie bo Meksyk skupi sie na defensywie i kontratakach ale jak wiemy druzyna argetynska juz sie przyzwyczaiła do takiego stylu przeciwnika i po pierwszym wygranym wysoko spotkaniu atmosfera w druzynie jest bardzo dobra i beda chcieli dzis wygrac i przypieczetowac awans z grupy ,wygrana im da prawo wystawienia troszke rezerwowego składu ale to nieznaczy wcale ze gorszego w nastepnym meczu a wiemy jest to duzy plus gdyz czołowi zawodnicy druzyny argetynskiej sa wyczerpani sezonem ) 0:1 brak skutecznosci zadecydował Urugwaj-Ekwador 1 2.20 ( kurs przyciagajacy uwage wydaje mi sie ze jest to mecz który napewno niezakonczy sie przegrana Urugwaju po ostatniu nieudanych meczach w eliminacjach to mistrzostw swiata Urugwajska druzyna naprała pewnosci siebie po udanym dla nich meczu z Meksykiem natomiast Ekwadorska druzyna jest natomiast w nienajlepszych nastrojach po wysokiej porazce z Argentyna 1:6 woli walki ekwadorczykow napewno nie zabraknie dlatego proponuje podorke a dla odwaznych 1 ) :mrgreen: 2:1 Bułgaria-Japonia(LS 1mecz) 1 1.07(tu bedzie krótko Bułgraska druzyna niejedzie na olimpiade wiec pozostaje jej walka o udział w finala LŚ a potrzebne jej do tego sa 2 wygrane z JAponia która zamyka grupe z dorobkiem samych porazek -pewna 1 wynik przewiduje 3:0 ) :mrgreen: jak przewidziałem tak było (trudno tego było nieprzewidziec:P)3:0 Kazhar-Tampere 1 3.0 (wynik pierszego meczu 0:3 bardzo interesująco zapowiadające się spotkanie Khazaru z Tampere, które zostanie rozegrane w temperaturze +30 stopni C, a jak wiemy, w Finlandii nigdy tak nie będzie . Tampere najprawdopodobniej odpuści sobie to spotkanie, zachowując siły na ligę. ) :mrgreen: 1:0 Vlazna -Slaven 1 3.0 (1 mecz 0:2 spotkanie tak naprawdę nie odbędzie się na boisku, tylko w restauracji, gdzie to różni bardzo "wpływowi" ludzie w Albanii kupią(lub już kupili) mecz od Chorwatów. Vllażnia już nie raz kupiła lub sprzedała mecz, kolejny fix to błahostka.(a tu mała moja gapa mecz jest w niedziele ale jak ma wejsc to niech wejdzie i w niedziele KURS ogólny 9zł Stawka 2zł Przewidywana wygrana 16,20zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 Kupony z niedzielnymi meczami 1Kupon Kazhar-Tampere 1 3.0 (wynik pierszego meczu 0:3 bardzo interesująco zapowiadające się spotkanie Khazaru z Tampere, które zostanie rozegrane w temperaturze +30 stopni C, a jak wiemy, w Finlandii nigdy tak nie będzie . Tampere najprawdopodobniej odpuści sobie to spotkanie, zachowując siły na ligę. ) 1:0 Vlazna -Slaven 1 3.0 (1 mecz 0:2 spotkanie tak naprawdę nie odbędzie się na boisku, tylko w restauracji, gdzie to różni bardzo "wpływowi" ludzie w Albanii kupią(lub już kupili) mecz od Chorwatów. Vllażnia już nie raz kupiła lub sprzedała mecz, kolejny fix to błahostka KURS ogólny 9zł Stawka 2zł Przewidywana wygrana 16,20zł 2Kupon USA-Polska 1 1.7 (o to co zadecydowało ze stawiam ten mecz - amerykanska liga jest w trakcie szonu natomiast w Polsce niedawno zaczol sie okres przygotowawczy ,oraz Polska gra zawodnikami ligowymi i niewidze zabardzo aby Polscy piłkarzy byli z grani ) heh po raz 1 stawiam przeciwko naszej reprezentacji ale to tylko dlatego ze to spotkanie towarzyskie i naprawde szanse na korzystny wynik sa nikłe Rotor-Torpedo.M. 2 1.8 (Rotor zamyka tabele z 11 porazkami na 15 meczy natomiast Torpedo było liderem ale bo 2 ostatnich nieudanych meczach z CSKA Moskwa wyjazd 3:3 i u siebie 1:2 z Saturn zajmuje 2 miejsce lecz w walce o mistrza ma ciagle duze szanse wiec niewidze innego rozwiazania niz wygrana Torpedo bo nawet remis w meczu z Rotorem to fatalny wynik dla nich ) Mariehamn-PP 70 1 1,7 (ten mecz niejest jakis super pewny pozniewaz Mariehamn w ostatniej kolejce doznała 1 porazki na własnym stadionie 1:3 ale walczy ciagle o awans wiec niemoze sobie pozwolic na kolejne pkt na własnym stadionie a gra z przecietniak 2 ligi finladzkiej który napewno bedzie chciał sprawic niespodzianke -mimo to stawiam jedynke proponuje 1X a 1 tylko dla odwaznych ) Barrichello R. (skl.) 1 1.15 (niepowinien miec problemow z dojechaniem do mety gdyz to 1 z głownych faworytów wyscigu) Schiavone-Mauresmo 2 1.18 (Ćwierćfinał Pucharu Fedaracjii -stan meczu Włochy:Francja 0:2. Mauresmo powinna rostrzygnac mecz gdyz jest w świetnej formie co świadczy wczorajsze łatwe zwyciestwo z Farine-Elie 6:1 6:2 natomiast Schiavone nietrafiła z forma gdyz wczoraj przegrała w komprymitujacy sposob z Pierce 3:6 4:6) KURS ogólny 7.06zł Stawka 2zł Przewidywana wygrana 12,70zł 3Kupon System2/3 Brazylia-Kostaryka 1 1.4 A (Brazylia 1 z najlepszych druzyn swiata ,mimo ze gra w nienajmocniejszym składzie zawsze jest grozna niepowinni miec problemow z Kostaryka gdyz pokazali oni w meczu z Paragwajem ze niemaja szans liczyc sie w tym roku na Copa America ,za Brazylia przepowiadaja tez statyski bo w ostatnich czasach druzyny spotkały sie kilkakrotnie i zawsze wygrywała Brazylia ) Paragwaj-Chile 2 2.5 B (Paragwaj w 1 meczu wygrał dosc szczesliwie bo gra niezachwycili i wydaje mi sie ze moga miec problemy z zajeciem miejsca w grupie w pierwszej2 gdyz wydaje mi sie ze w tym czasie Chile prezentuje lepsza piłke której moze niepokazała do kona w meczu z Brazylia (0:1) no i jeszcze Chile jak chce wyjsc z grupy musi tem mecz wygrac i tak tez przewiduje ) Nice-Esbjerg 1 1.5 C (1 mecz 0:1 dzis nieprzewiduje juz takiej niespodzianki gdyz Nicea mam nadzieje ze nieodpusci pucharu intertoto gdyz obchodzi w tym roku 100 lecie klubu wiec beda chcieli to ucic jak najlepsza gra w lidze i pucharach ) P-Iirot - GBK T (moim zdaniem najwiekszy pewniak dziesiejszego dnia gdyz P-Iirot beda chcieli pokazac sie kibicom z jak najlepszej strony i wygrac wysoko gdyz w tym sezonie na 4 meczu u siebie wygrali tylko1 a na poprawienie tych statystyk jest ogromna szansa gdyz GBK odstaje poziomem od 2 ligi finskiej co swiadczy jej bilans zaledwie 1pkt w 10 meczach ) TAB -wkałd 2zł kurs 5.25 wygrana 9.5zł TBC-wkład2złkurs5.63wygrana 10.10zł TAC-wkład2złkurs3.15 wygrana 5.70zł w sumie kupon za 6zł przewidywana wygrana 25,30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 12 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2004 z niedzielnych kuponow siadł ten 1 kupon a reszty wynikow niebede pisał bo mam gdzies to forum ,koncze z podawaniem swoich typów i komentowania kuponow innych graczy a to daltego ze czuje sie obrazony poniewaz wypowiedziałem sie w temacie innego gracza stwierdzajac ze 1 mecz wejdzie na 100% a 2 mam przeczucie ze niewygraja (dotyczyło to meczu Startu co jak wiemy zremisował wiec dobrze przeczuwałem)i za to otrzymałem ostrzezenie bo stwierdzono zebym niepisał takich badziew wiec jak mam niepisac to niebede pisał nic .wkoncu ja na tym nic nietrace ze niebede umieszczał tu swoich typów zycze powodzenia graczom //gdybyś napisał, że start ostatnio przechodzi kryzys, fartowna wygrana na wyjeździe 2-3(92min) i przegrana 3-0 ostatnio, i że pors gra b.dobrze u siebie, to byłoby coś, zrozum, ostatnio jest fala postów bez żadnej wartości merytorycznej !! chodzi tylko o argumentację pozdro i nie obrażaj się ;)// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Osfojony Napisano 12 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Lipiec 2004 naszczescie sprawa sie wyjasniła i oto moje dzisiejsze typy 2 mecz sie juz zakonczyły i bez analizy bo niema sensu pisac analize o tej godzinie Boliwia-Wenezuela 1X 1.36 Kalmar-Landskrona 1X 1.21 :mrgreen: 1:1 Parra-Jidkova 2 1.9 Stepanek-Guzman 1 1.3 :mrgreen: 2:0 (7:6 6:3) Kurs 4.06 Stawka 4zł Przewidywana wygrana 14.60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi