Gość Ckrzysiek15 Napisano 5 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2004 Jestem tu nowy (po raz pierwszy) Spodobała mi się ta strona i bedę na niej dosyć czesto Bedę zamiszczał moje typy. Porszę o skomętowanie ich. Tyle by było w ramach wstępu na dziś polecam : Rovaniemi-Lahti 2(śmiało) JazzPori-Allianssi 2X (bardzo ryzykowne) Valkeakoski.-Kotka 1 (śmiało) B.Bergen.-Trondh. 2X (powinno wejść)dla pewności 2X Tyle narazie pozdrawiam Ckrzysiek15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 5 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2004 Zobacz jak inni pisza, pisz kurs stawke ewk i gdzie stawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 5 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2004 No co tu duz ppowiedziec o tych typach poniewaz typy w sumie dobre chociarz nie jetem pewein co do tej golej 2 na Lahti ja tu bym dal X2.No ale jak na poczatkujacego typy moga byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ckrzysiek15 Napisano 5 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2004 Podam typy na środe i czwartek bedę kursy pisał z oferty Profa: Spartak M-Krasnodar 1 (1,63) Zenit-Alania 1 (1,53zl) Samara-Rostow 1 (1,53zl) dla pewności można dać 1X (tylko czy się opłaca)?? Jaroslawl-Rotor 1(1,63zl) Hammarby-Helsinborg 1(1,79zl) dla pewności można dać 1X Orebro-IFK Goeteb X2(1,36zl) IFK-MP(1,68zl) Raukaunat-GBK 1(1,4zl) PP-70-kraft 1(1,63zl) Inter-JAro 1(1,5zl) lahti-tps X2(1,47zl) można zaryzykować i puścić nawet 2 bez podpurki Rops-Hjk 2(1,7zl) To typy które polecam na środe i czwartek według mnie najpewniejszcz wydaje mi sie spokanie:ZENT oraz SPARTAK i ewentualnie PP-70 kurs ogólny:217,58zl (oczywiście poradzam rozmieścić to mądrze na pare kuponów) stawka:dowolna (ja stawiam 5zl) EWK:979,11 (bez rozdzielania na pare kuponów) Piszcie co o tym myślicie: :idea: Pozdrawiam Ja lece narazie prosze o zaglądanie i o wymienianie poglądów oraz o podawanie post-ów z Waszymi typami pozdrawiam Ckrzysiek15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo Napisano 5 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2004 To typy które polecam na środe i czwartek według mnie najpewniejszcz wydaje mi sie spokanie:ZENT oraz SPARTAK Według mnie liga rosyjska w ogole nie jest pewna, ani troszeczke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 5 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2004 za duzo meczy jak dla mnie!!! /pozdro ale zycze wygranej Wysokiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ckrzysiek15 Napisano 6 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 Hej!! Tak jak wczoraj wspomniałem zaraz znajdą się już przeanalizowane typy które zamiszcze.Typy bedą na środe i czwartek z tenisa i z nogi (kursy z profa) Hammarby-Helsinborg 1(1,79zl)- Jest to mecz dosyć pewny Hammarby przezentuje dobą piłkę widać że jest w dosyć dobrej formie.Na dodatek gra dobrze u siebie i to jest dodatkowy atut dla Hammarby... Zenit-Alania 1 (1,53zl)- To spotkanie ocenałbym w porcentach na 90% Zenit gra u siebie a Alanie czeka długa mecząca podruż co może Ją dodatkowo osłabić... Spartak M-Krasnodar 1 (1,63zl)- Jest to jeden z meczy które można moim zdaniem nazwać za dosyć pewny Raukaunat-GBK 1(1,4zl)- Sądze że dla raukaunat bedzie to mecz prosty poniewasz GBK jest teraz w bardzo słabej dyspozycji widać że nie mają formy,a atutem dla Raukaunat jest gra u siebie... lahti-tps X2(1,47zl)- W tym zdarzeniu można nawet spróbować zaryzykować i puścić czystą 2-kę ale nie wiadomo jak zagra Lahti ale widać że w ostatnich meczach formą nie błyszczą (wczoraj zremisowali z ROPS teoretycznie słabym zespołem) więc jak mówię nie mają optymalnej formy ale może dojść do niespodzianki i bedzie remis więc dla pewności proponuję 2X jak równierz samą 2-jkę (JA STAWIAM SAMĄ 2-kę) Kurs ogólny:9,18zł Stawka:5zł EWK:41,34 Pozdrowienia !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 6 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 o i tak pisz - dobrze, czytelnie z analizą ! Pisz zawsze kurs, typ, i AKO i bedzie good pozdro - typy dobre (moze ryzykownie z Hammarby ale to tylko piłka...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchbox Napisano 6 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 Ckrzysiek15 brawo tak czymaj krótka i zwiezła analiza wiadomo że to tylko twoje przemyslenia i opinie teraz jestes wiarygodny dzieki ze posłuchałes wskazówek chetnie tu bede zaglądał by poczytac twych analiz i popatrzec jak sobie radzisz duze BRAWO! zmieniłem twój tytuł tak jak prosiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ckrzysiek15 Napisano 6 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 Hej!! Zaraz postaram się podać typy na środe,typy bedą z aktualnymi kursami profa. Heu/Schu-Ross/Wawr 1(1,61) Według mnie team Heu/Shu jest to silniejszczy zespół od Ross/Wawr poza tym mają przewagę własnego boiska które dobrze znają.Shuttler dziś wygrał co jeszcze bardziej podbuduje go i jego partnera. :DD Sp.Moskwa-Krasnod. 1(1,63) Sp.Moskwa dysponuje dobrym składem (powinni wystąpić wszyscy zawodnicy) napewno przewaga boiska na którym żadko przegrywają a raczej zwycięrzają ale są równierz remisy co pozwala wątpić w forę Sparty M. jednak ich przeciwnicy bedą pod presją i (z tego co słyszałem) zabraknie kilku podstawowych graczy.Dla niepewnych proponuję 1X tylko wtedy kurs bedzie marny a dla mnie mecz ten nie powinien mieć jakiegoś zaskakującego rostrzygnięcia. :DD Malmo-Sundsvall 1(1,55) Malmo prezentuje dobrą formę w lidze stwarzają niespodziaki (Vall.Oslo remis) przewaga stadionu i przeciwnik niezbyt wymagający(według mnie) Meksyk-Urugwaj 2(2,7) Jest to dosyć szalony typ ale według mnie Urugwaj sprawuje się lepiej chociarz Meksyk gra też nie najgorzej.Urugwaj posiada dobrego bramkarza i dobry atak dlatego mogą pokusić się o wygraną. To by było na tyle z moich typów na środe Kurs ogólny:10,98 zł Stawka:5 zł EWK:49,42 zł Pozdrawiam Ckrzysiek15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke Napisano 6 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 Meksyk jest to solidny zespol wiec watpie zeby przegral z przecietnie grajacym Urugwajem(ja bym stawial na Meksyk) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ckrzysiek15 Napisano 8 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2004 Witam!! Moje typy wrzuce w piątek (typy będą na weekend) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 8 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2004 Mam tylko jedno pytanie jak czescto sie twoej typy sprawdzaja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo Napisano 8 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2004 hmmm moze Ckrzysiek15 prowadzilbys jakies podsumowania?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ckrzysiek15 Napisano 23 Październik 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2004 A TERAZ KAWAL O WAŚCE (CZY JAK MU TAM JEST ) MAMA PYTA WAŚKE. CZEMU MASZ TAKIE BRUDNE RECE WAŚKA ?? MAMO MYŁEM SOBIE SZYLE !!!!!! A TERAZ O DRUGIM INTELIGETNYM ADMINEM TEJ ZJEBANEJ STRONY,MIANOWICIE CHODZI MI O neo : MYŚLE WIEC JESTEM !! NEO ZNIKA !!!!!!!!!!!!!!!!! I JESZCZE JEDNE DOWCIP O JEDNYM Z NAJWIEKSZYCH PEDANCIKOW CZYLI SMIESZNYM RYSZARDKU CZYLI RYSIEKC46 CZY COS TAKIEGO : GRAJA W SZACHY DWA PEDANCIKI CZYLI RYSIEK I MATROX I RYSIEK WYZUCA KARTY I MOWI SZACH,MAT A MATROX MOWI,CO TY RYSIEK NIE GRAMY W PING-PONGA //na razie zablokowałem ten temat, a sami zainteresowani jak zobaczą za co koleś dostał bana to niech temat usuną :evil: //Kisi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi