RysiekC46 Napisano 4 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2004 Portugalia-Grecja 1/2 -0 (2,10) :DD Brann-Rosenborg -2 (1,97) Kamerun-Wyb.Kosci Sloniowej -1 (1,52) Genk-Marek Dupnica - 1 (1,37) Tampere-Khazar Univ. -1 (1,30) :DD Federer-Roddick -1 (1,30) Hiszpania-Brazylia -2 (1,25) Oto moje typy.Kursy sa podane z Toto-Mixa co po pomnozeniu kusruw daje 18,20 zł.I mysle ze mozna smialo dac za np 4 zł i EWK wynosila by 65,50 zł.Myslie ze sie oplaca :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cer0 Napisano 4 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2004 W K Słoniowej .... ten mecz dalbym na x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luke Napisano 4 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2004 Podobnie jak CerO Kamerun-WKS dal bym X2,reszta powinna wejsc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2004 A oto moje propozycje na dzis: Co myslisz o tym : Popp-Delic -1 Valkeakoski.-Kotka-1 B.Bergen.-Trondh-2 HJK Hel.-TPS Turku-1 JazzPori-Allianssi-2 Rovaniemi-Lahti -2 I co o tym myslicie??Wpisujcie sie smilo !! // Ostatnia prosba o zazpoznanie sie z regulami panujacymi w tym dziale. Zobacz jak inni podaja swoje kupony i rob tak samo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2004 Witam!! co do moje ostatnie listy z meczami niemoge sie pochwalic pozniewaz niewyszly dwa mecze mianowicie: Lahit i Allianssi.Natomiast wracajac do mojego pierwszego kupona to w nim wszystko weszlo i mam nadzieje ze ktos skorzystal z moich podpowiedzi i przy okazi wygral bo mi sie udalo 120zł z czego sie ciesze.Jutro poda kolejna ilosc moich typow,ktore ma nadzieje sie sprawdzam. Pozdrawaim Rysiek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Lipiec 2004 Podam Wam jeszcze dokladne wyniki: Portugalia-Grecja 1/2 : 0-0 :mrgreen: Brann-Rosenborg : 3-4 :mrgreen: Kamerun-Wyb.Kosci Sloniowej :2-0 :mrgreen: Genk-Marek Dupnica : 2-1 :mrgreen: Tampere-Khazar Univ :3-0 :mrgreen: Federer-Roddick : 4:6, 7:5, 7:6, 6:4 :mrgreen: Hiszpania-Brazylia : 0-3 :mrgreen: Prosze bardzo i tak jak mowie ma nadzieje ze sie komus przydaly moje typy i uddalo sie komus dzieki mnie wzbogacic polecam sie an przyszlosc !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 A oto moje trafne jak mam nadzieje typy na dzisiaj i czesciowo ja jutro.Numerki oraz aktualne kursy sa podane ze strony Toto-Mixa: 103 PERU-BOLIWIA - 1 kurs:1,50 1033 SAO PAULO-ATLETICO MG -1 kurs:1,60 107 ARGENTYNA-EKWADOR -1 kurs:1,45 1501 NORKOPING-CAFE OPERA -1 kurs:1,90 :? 3085 SPADEA-SALZENSTEIN -1 kurs:1,32 865 MARIEHAMN-MP -1 kurs:1,67 :? Kurs ogolny wynosi:14,57zł. Mysle ze zagram za 3 zł co po pomnozeniu z kursem i odjeciem 10% podatku wyniesie 39,39.Mysle ze sie oplaca i ktos skorzysta. Pozdrawaim Rysiek!! // o widzisz, jak chcesz to potrafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 A tu jeszcze mam dla Was typy z tenisa na dzisiaj.Oczywiscie numerki i kurys z Toto-Mixa: 3010 O.HERNANDEZ-KARLOVIC -2 kurs:1,95 3087 GAMBILL-MORRISON -1 kurs:1,32 3054 BJORKMAN-VENTURA -1 kurs:1,80 3053 ROBREDO-CALLERI -1 kurs:1,60 3052 F.GONZALEZ-HORNA -1 kurs:1,55 3013 MANTILLA-C.ROCHUS -1 kurs:1,40 Suma kursow wynosk:16,08zł. Mysle ze zagram za 4zł i po odjeci podatku wynisei EWK:57,91. Mysle ze sie oplaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2004 No niesteyt dzisiaj tenis nie wyszedl a konkretnie Brojkman dal sie latwo rozwalalic Venturze.No nic sory ze niewyszlo ale taki jest teni. To do jutra jutro Wam wpisze moje nowe typy na jutro oczywiscie.I ma jeszcze do Was jedna prosbe jakbyscie mogli mi pisac z jakiej dyscypiliny mam Wam dawac typy. Pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2004 Podam Wam typy na 8.07. i ma nadzieje ze ktos z nich skorzysta i wpisze swoje spostrzerznia.Oto one (numery spotkan oraz kurys sa podane jak zawsze ze strony Toto-Mixa): 111 BRAZYLIA-CHILE -1 (1,45) Uwarzam ze Brazylia to swietny zespol i bede chciec zablysnac po raz kolejny w turniju i kontynulowac swoja dobra passe. 109 KOSTARYKA-PARAGWAJ -2 (1,90) Uwarzam ze Paragwaj to jeden z wielu faworytow do zwycierzenia Copa America i pstwnowi niezaweisc swojich fanow.Pozatym prezentuja swietna gry zespolowa czego niemozna powiedziec o Kostaryce. 3021 FEDERER-KARLOVIC -1 (1,12) Mysle ze tutaj nie trzeba nic mowic.Pierwsza lokata w rankingu wspaniala gra triumf w tegorocznych rozgrywakach Wimbledonu i chec kontunulowani swietnej passy. 3057 CHELA-VERDASCO -1 (1,55) Uwazam ze po dosc szybkim odpadnieciu z Wimbledonu bedze chcial zrobic jak najlepsze wrazenie w Bastad i zajsc conajmnie dalej niz w Londynie. 3062 ROBREDO-SODERLING -1 (1,27) Gracz ten zalezy do czolowki rankingu ATP i mysle ze nieodpusci przecietnie grajacemu Soderlingowi.Pozatym mysle ze jego ambicje niepozwola mu poprzestac na wstepnej fazie rozgrywaek tego turniju. 3099 RUSEDSKI-CARLSEN -1 (1,45) Sa to dwaj ogromni zawodnicy poniewaz kazdy z nich mierzy sobie powyzej 190Cm oprucz tego kazdy z nich gra lewa renka ale jak dotad to Rusedski wypadal lepiej w tego typu turnijach wiec dalmnie to on jest faworytem w tym meczu. 3063 NADAL-VENTURA -1 (1,50) Nadal to bardzo utalentowany 18-sto letni zawodnik.Z tym ze na niego postawilem przemawia to ze juz raz wygral z 21-no letnim Hiszpanem i mysle ze teraz tez wygra ten mecz bo jest w dobrej formie i psychicznym komforcie. 3064 GAUDIO-PATIENCE -1 (1,12) Ci dwaj zawodnicy spotykaja sie poraz pierwszy w jednym meczu stymrze 26-scio letni Argentynczyk jest w o wiele wiel lepszej formie niz Francuz i praktycznie losy tego spotkania sa juz rostrzygniete chociaz roznie to byw w sporcie 3100 J.BLAKE-BOGOMOLOV -1 (1,37) Bleake juz nie od dzis przezentuje wysoka forme i sam ma nadzieje ze zojdzie dosyc daleko w turniju w Newport. Iloczyn kursow wynosi-20,27zł Moja stawka za ktora zagram-5zł EWK-10%=91,21 Mysle ze warto zagrac te mecze za 5 zł bo 5 zł to nie majatek a mecze dostyc pewne i mozna te pieniazki ladnie pomnorzyc . Goraco zachecam i pozdrawaim Rysiek!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo Napisano 7 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2004 Sądze ze za duzo typow na jeden kupon. Moze zagralbys 3z4?? Albo cos w tym stylu. Bo ciezko bedzie trafic tak duzo ilosc typow. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaligula Napisano 7 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2004 Jeśli chodzi o tenis, który podałeś, to się zgadzam, ale tylko z typami. jeśli chodzi o argumentacją, to pamiętaj o tym na jakiej nawierzchni grają, kto jak gdzie pozdro, puszczę i tak chyba tylko robredo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2004 Dzieki za rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawid_beru Napisano 9 Lipiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2004 RysiekC46, MUSZE PRZYZNAĆ ZE JESTES SPOKO !!UMIESZ GRAĆ JA JESTEM NOWY I TAKI GOSC JAK TY MI IMPONUJE !!POZDRO DLA WSZYSTKIECH !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RysiekC46 Napisano 11 Lipiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2004 Sory ze nic nie zapisalem na wczoraj i przedwczoraj ale nie bylem pewien tych meczow a ze jak nie jetsem pewien to niegram wiec nie gralem.Dzieki !! Pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi