gulu Napisano 18 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2004 Witam wszystkich na tym temacie bede podawal swoje typy jakie zagralem i takze swoje statystyki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2004 Pierwsze moje typy na dzien dzisiejszy (firma Expekt) 1kupon Bulgaria - Dania typ 2 kurs 1,7 :mrgreen: Wlochy - Szwecja typ x2 kurs 1,7 2kupon ilosc zutow roznych w meczu under/over 9,5 Bulgaria - Dania over9,5 kurs 1,55 (9 zutow roznych) typy podane 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 18 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2004 Co do Szwecji to też bym tak zagrał, co wiecej mam nadzieję,ze skopiš im d*py. Pewni siebie Włosi powinni dostać karę - mam nadzieje,że to sie dzis stanie. Co do Danii to niby nie wypada zagrac inaczej :cheesy: ale ten mecz mierdzi mi remisem :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Czerwiec 2004 Co do Szwecji to też bym tak zagrał, co wiecej mam nadzieję,ze skopiš im d*py. Pewni siebie Włosi powinni dostać karę - mam nadzieje,że to sie dzis stanie.Co do Danii to niby nie wypada zagrac inaczej :cheesy: ale ten mecz mierdzi mi remisem :? Dania jest zdecydowanie silniejszym zespolem od bulgari no i mam nadzieje ze w koncu skonczy sie seria jednego meczu dziennie konczacego sie remisem (choc co do tego mam male watpliwosci z Wlochami ktorzy lubia defensywny futbol) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 19 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2004 podsumowanie 1kupon Bulgaria - Dania typ 2 kurs 1,7 :cheesy: (0:2) Wlochy - Szwecja typ x2 kurs 1,7 :cheesy: (1:1) 2kupon ilosc zutow roznych w meczu under/over 9,5 Bulgaria - Dania over9,5 kurs 1,55 (9 zutow roznych) Typy 3 trafione 2 skutecznosc 75% Na dzisiaj kupon 1 Holandia - Czechy typ 1 kurs 2,55 kupon 2 Lotwa - Niemcy (polowa czasu) typ 2 kurs 1,70 kupon 3 Lotwa - Niemcy Ilosc zutow roznych under/over 9,5 typ over 9,5 kurs 1,45 kupon 4 Holandia - Czechy ilosc zutow roznych under/over 9,5 typ over 9,5 kurs 1,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 19 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2004 kupon 1 Holandia - Czechy typ 1 kurs 2,55 kupon 2 Lotwa - Niemcy (polowa czasu) typ 2 kurs 1,70 kupon 3 Lotwa - Niemcy Ilosc zutow roznych under/over 9,5 typ over 9,5 kurs 1,45 kupon 4 Holandia - Czechy ilosc zutow roznych under/over 9,5 typ over 9,5 kurs 1,5 Holandia - Czechy - 2, ew.X2 (wierzę w Czechów, moi faworyci - po tym meczu będzie wiadomo czy majš szanse odegrać "co" na tych mistrzostwach czy niestety nie) Łotwa - Niemy (1p.połowa) - można tak zagrać, ze względu na kurs Lotwa - Niemcy (il rzutow roznych under/over 9,5) - to jest w większoci loteria - ja na tego typu zdarzenia nie gram... Holandia - Czechy (il rzutow roznych under/over 9,5) - to samo co wyzej, choc w tym meczu bedzie sporo akcji podbrmkowych (mam nadzieję) i jest bardziej prawdopodobne, ze bedzie 10 lub wiecej cornerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michaq Napisano 19 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2004 Heh 13 rzutów rożnych w meczu Holandia - Czechy Co ja teraz będe robił z pieniędzmi....chyba powinienem co obstawić :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 20 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Czerwiec 2004 Heh 13 rzutów rożnych w meczu Holandia - Czechy Co ja teraz będe robił z pieniędzmi....chyba powinienem co obstawić :twisted: nie podniecaj się tylko graj dalej na CZECHÓW:p - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2004 kupon nr 1 Szwajcaria - Francja typ 2 kurs 1,35 kupon nr 2 Szwajcaria - Francja Ogólna liczba rzutów rożnych. typ over 9,5 kurs 1,60 kupon nr 3 Chorwacja - Anglia Ogólna liczba rzutów rożnych. typ over 9,5 kurs 1,60 typy7 trafione 4 skutecznosc 55% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2004 kupon nr 1 Szwajcaria - Francja typ 2 kurs 1,35 :mrgreen: kupon nr 2 Szwajcaria - Francja Ogólna liczba rzutów rożnych. typ over 9,5 kurs 1,60 :shock: kupon nr 3 Chorwacja - Anglia Ogólna liczba rzutów rożnych. typ over 9,5 kurs 1,60 :mrgreen: typy 10 trafione 6 skutecznosc 60% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2004 Na dzisiaj nie podaje typow bo dzis jest dzien odpoczynku ale jakbym mial grac to napewno tak Szwecja - Dania typ x Włochy - Bułgaria typ 1 I mysle ze Włochy pozegnaja sie z mistrzostwami (troche zaluje bo zawsze kibicowalem tej druzynie no ale coz ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2004 Szwecja - Dania typ x Włochy - Bułgaria typ 1 I sie nie pomylilem :mrgreen: ale nie zaliczam tego do swoich statystyk bo to by nie bylo fer play Na jutro napewno zagram na dwa spotkania gdzie powinni wygrac Niemcy i Holendrzy z tym ze Holendrzy pojada po jutrzejszym dniu do domu a Niemcy beda grali dalej w turnieju (czesi wystawia swoj rezerwowy sklad na ten mecz wiec wynik powinien byc jeden ) Holandia - Litwa typ 1 kurs 1,35 (jak narazie wysoki) 10/10 Niemcy - Czesi typ 1 kurs 1,80 ( jak dla mnie to daja pieniadze za darmo :DD ale to jest pilka i wszystko sie moze zdazyc) 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 23 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Czerwiec 2004 cos na jurto Portugalia - Anglia typ x 3,05 (dla pewnosci mozna podeprzec 1 ) ogolna liczba zotow roznych over/under 9,5 typ over 9,5 kurs 1,45 Ten mecz bedzie bardzo zaciety obie 11 to bardzo dobrzy zawodnicy . Mysle ze mecz rozczygna zuty karne w koncu na kazdych mistrzostwach mozna ogladac zuty karne ktore decyduja o dalszej grze zawodnikow Typy 12 trafione 7 skutecznosc 58 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 24 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2004 Holandia - Litwa typ 1 kurs 1,35 (jak narazie wysoki) 10/10 Niemcy - Czesi typ 1 kurs 1,80 ( jak dla mnie to daja pieniadze za darmo :DD ale to jest pilka i wszystko sie moze zdazyc) 8/10 Po pierwsze to Lotwa a nie Litwa ,a po drugie trzeba bylo poczytac wypowiedzi w innym dziale to bys nie postawil na niemcow tylko na CZECHOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2004 Holandia - Litwa typ 1 kurs 1,35 (jak narazie wysoki) 10/10 Niemcy - Czesi typ 1 kurs 1,80 ( jak dla mnie to daja pieniadze za darmo :DD ale to jest pilka i wszystko sie moze zdazyc) 8/10 Po pierwsze to Lotwa a nie Litwa ,a po drugie trzeba bylo poczytac wypowiedzi w innym dziale to bys nie postawil na niemcow tylko na CZECHOW Z Litwa to byla pomylka a Niemcy graly w podstawowym skladzie a Czesi w rezerwowym i tylko dlatego stawialem na Niemcow z reszta ciesze sie ze Czesi wygrali bo wole Holendrow w cwiercfinale niz Niemcow . :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2004 Jurtro losowanie drugiej rundy kwalifikacji do ligi mistrzow i ciekawe na kogo trafi Wisla ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2004 Portugalia - Anglia typ x 3,05 (dla pewnosci mozna podeprzec 1 ) :mrgreen: (w regulaminowym czasie gry 1:1) ogolna liczba zotow roznych over/under 9,5 typ over 9,5 kurs 1,45 :mrgreen: typy14 trafine 9 skutecznosc 64% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_webqurt Napisano 24 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2004 po co piszesz typy w czasie trwania meczu? ;] rotfl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2004 po co piszesz typy w czasie trwania meczu? ;] rotfl Nie pisze typow w czasie trwania meczow zajzyj na 1 strone to zobaczysz jak stawialem :mrgreen: . A mecz trwa dalej ale w regulaminowym czasie gry byl wynik 1:1 :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_webqurt Napisano 24 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2004 zwracam honor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Czerwiec 2004 No i zuty karne przysporzyly troche nerwow ale sie udalo i Portugalia awansowala dalej . Oby tylko nie odpadli w pofinalach ... Typy na jutro Francja - Grecja typ 1 kurs 1,45 :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 25 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2004 Cos mi sie wqydaje ze Francuzi moga nie wygrac tego meczu tak latwo o ile wygraja bo Grecy prezentuja bardzo poprawny futbol i sa dobrze zorganizowani ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B-F.PL Napisano 25 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2004 no i stało się wielkie buuuummmm FRANCJA - GRECJA 0-1 mega lol :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2004 No coz Francuzi jada do domu (nie jestem z tego powodu zbytnio smutny) i w koncu cos ciekawego dzieje sie w tych mistrzostwach , czy bedzie powtorka z ligi mistrzow ?? zobaczymy . Szwecja - Holandia typ 1x kurs 1,75 ( dla odwaznych proponowalbym 1) typy 15 trafione 9 skutecznosc 60% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2004 No i graja jak narazie to nic specjalnego sie nie dzieje . Holendrzy atakuja a szwedzi probuja z komtry grac :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2004 Typy na Niedziele Stabćk - Vĺlerenga typ x kurs 3,30 (valeranga dawno nie zremisowala wiec odwazylem sie na takie zagranie . Zagram progresywnie ) Czesi - Dania typ 1 kurs 2,00 8/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2004 No i do przerwy remis ale spotkanie nie wyglada najlepiej (podejrzewam ze bedzie czysty x i dogrywka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 26 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2004 No i do przerwy remis ale spotkanie nie wyglada najlepiej (podejrzewam ze bedzie czysty x i dogrywka) lepiej obstawiac ze padnie mniej niz 6 zoltych kartek !!! narazie sie tylko na anglii przejechalem ale wczoraj : Francja - Grecja 4 zolte a narazie Holandia... 1 zolta pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulu Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2004 No i do przerwy remis ale spotkanie nie wyglada najlepiej (podejrzewam ze bedzie czysty x i dogrywka) lepiej obstawiac ze padnie mniej niz 6 zoltych kartek !!! narazie sie tylko na anglii przejechalem ale wczoraj : Francja - Grecja 4 zolte a narazie Holandia... 1 zolta pozdro Ja gralem na zuty rozne tez dosc pewne ale wole wytypowac wynik meczu wiekrza satyswakcja :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djseba Napisano 26 Czerwiec 2004 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2004 Ja gralem na zuty rozne tez dosc pewne ale wole wytypowac wynik meczu wiekrza satyswakcja :DD tak jak wczoraj FRancja - Grecja spodziuewales sie tego hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi