buli_MKS Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 Jakiś dobry telefon do 800zł jakieś propozycje? Najlepiej nie dotykowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 A po ch** Ci taki drogi telefon?? Tańszych nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 buli zależy od Twoich oczekiwań ja bym szukał czegoś z SE, bo do nich najbardziej przekonany jestem ale mowie kwestia tego czego potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 Sam mam SE wy zamiast tu spamować to na sylwestra się szykować raz raz!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 http://www.goodbet.pl/zakup-telefonu-komorkowego-vt10874.htm juz chyba mozna kupic za ~800zl, osobiscie idealnie spelnia moje oczekiwania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 31 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 persh mówisz o U10i AINO? Ile trzyma bateria:)? Osobiście podoba mi się Samsung Innov8 ale czytałem ze bateria 1 dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2011 persh mówisz o U10i AINO? Ile trzyma bateria:)? Tak, ładuję raz/dwa razy na tydzień, z tym, że praktycznie nie słucham na Nim muzyki, tak samo gry - bardzo rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2011 aha a co sądzisz o tym Samsung Innov8? Tu masz linka: http://allegro.pl/super-telefon-samsung-i8510-innov-bez-locka-i1387270532.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2011 Może ktoś jeszcze poleci jakiś fajny telefonik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 1 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2011 Motorola V 70 A tak serio może coś z HTC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 1 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2011 Wiesz z HTC już patrzałem ale same z dotykowym.Znasz jakiś fajny ale nie na dotyk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 1 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2011 http://allegro.pl/sony-ericsson-xperia-x8-24m-gw-2gb-orange-p-n-i1382817668.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 1 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2011 E72 doplacisz stówke i bedziesz zadowolony http://allegro.pl/nokia-e72-navi-kurier24h-sklep-bez-simlocka-gw24-i1387116015.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 3 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 Mial ktos stycznosc ze smartfonami z rodziny HTC? Polecane mi sa przez wiele osob, ale rozbieznosc cenowa jest dosc spora. Zastanawiam sie czy warto brac te z nizszej polki, jak chociazby Wildfire... Podobno bateria trzyma 1 dzien, co mnie troche zniecheca... Przy obecnym SE W810i laduje srednio raz na 5 dni Zalezy mi na tym, aby byl GPS, aparat cyfrowy 5Mpix w zupelnosci wystarczy i koniecznie WiFi (potrzebne do pracy dyplomowej). Zadne klapki, nie lubie tez zbytnio otwieranych jak Xperia. Jak macie jakies inne propozycje chetnie poczytam. Do 1000zł. Pozwolilem sobie skorzystac z gotowego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 3 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2011 Też słyszałem że HTC są dobre ale dotykowe. Ja polecam HTC Desire ale one są raczej z wyższej półki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 4 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2011 Temat można zamknąć tel kupiony. Chyba że komuś się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 4 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Styczeń 2011 co kupiłeś napisz i jak Ci sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 5 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2011 Kupilem Samsuna Innov8 mam go narazie 1 dzień więc dużo nie napisze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2011 Ja sie zdecydowalem na HTC HD2, czekam az do salonu przywioza, ale ten testowy co mialem w reku to zrobil na mnie wielkie wrazenie Tylko trzeba to nazwac inaczej: to nie jest telefon z opcjami kompa, tylko to jest komputer z opcja dzwonienia Wbrew pozorom ogromna roznica 1GHz procek i prawie 500MB pamieci operacyjnej - telefon wrecz smiga w sprawach wifi czy GPS... Oprawa wizualna powala na kolana, szukalem i nie moge znalezc haka, jakiegos minusa (oprocz poniekad baterii). Potestuje go z tydzien, pobawie sie i moze wtedy cos wiecej napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi