old_Waciak Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2011 debil Kiedys słuchałem Stara Punkowa kapela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 8 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amciek Napisano 10 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2011 Widzę , że ktoś postanowił kontynuować moją tradycję Postaram się przygotować jeszcze kilka kategorii dla antyoskarów tj nagród kwaśnej mandarynki. Edit : w ogóle to mogę zorganizować cały plebiscyt, przygotować ankiety itp... dajcie mi góra 2-3 dni to ogarnę cały temat. Tradycja to tradycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Styczeń 2011 WYNIKI : 1. Odkrycie ( debiut) Roku: Piqenbauer 2. Sportowy typer roku: ZIELEmale 3. Pokerzysta roku: Pershing 4. Moderator roku: Herr_Flick 5. Ulubieniec Forum 2010 : Iras Forumowiczem roku wg Was został : ZIELEmale - 25zł nagroda na MB najlepsze uzasadnienie - Perpan - 20zł na MB meile na moj priv, nagrody do 5 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2011 i co kiedy siano ? jakiego tasiemca bym zapodał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2011 1. Odkrycie ( debiut) Roku: Piqenbauer Właśnie zająłem 1 miejsce i gdzie moje pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2011 1. Odkrycie ( debiut) Roku: PiqenbauerWłaśnie zająłem 1 miejsce i gdzie moje pieniądze nie ma, bo znowu na Gran Derbi pojedziesz bez nas.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2011 Żeś się czepił tego gran derbi jak nie powiem co... Trzeba było jechać ze mną a nie marudzić potem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2011 zaraz będzie pisał o jakie Gran Derbi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2011 nikt mi nie chciał pożyczyc.. to żem nie pojechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2011 jako partner mogłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 20 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Styczeń 2011 jako partner mogłeś bez Ciebie się nie chciałem ruszac.. [ Komentarz dodany przez: Chomik: 2011-01-20, 14:16 ] ojjj... misio :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2011 Forumowiczem roku wg Was został : ZIELEmale - 25zł nagroda na MB najlepsze uzasadnienie - Perpan - 20zł na MB meile na moj priv, nagrody do 5 dni oksFan 3 tygodnie minęły a siana nie ma. się deklarujesz a potem fchuja tniesz? bezsens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2011 spokojnie pewnie moze nie meic teraz , zapewne bedzie mial to wyplaci, to jego dobra wola wiec powinienes mu podziekowac a nie wyzywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2011 spokojnie pewnie moze nie meic teraz , zapewne bedzie mial to wyplaci, to jego dobra wola wiec powinienes mu podziekowac a nie wyzywac gdzie ja go wyzwałem??? proszę Cię nie koloryzuj! Chodzi tylko o fakt, że minęły trzy tygodnie. Skoro nie ma to niech nie przelewa ale mógłby napisać co się dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2011 chodzilo mi o "w ch**a tniesz" nie to ze wyzywasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 31 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2011 ale napisałes cos o wyzywaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi