oksFan Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Witam. Jako ze kolejny rok powoli mija, chciałem zaproponować małą zabawę, a mianowicie wybór użytkownika ROKU 2010. Swoje propozycje proszę zostawiać w tym temacie oraz ich uzasadnienie. Osoba która dostanie najwięcej głosów wygrywa 25zl na MB , za najlepsze uzasadnienie wybory osobę nagrodzę w postaci 20zł na MB . Głosy zbieram do 5 STYCZNIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Mozna na siebie jak sie poda odpowiednie uzasadnienie? A tak na serio, to moze jakies kategorie konkursowe i nominacje przez administracje do kazdej kategorii? Nawet bez kasy wtedy, bo tak jedna osobe wybrac to ciezka sprawa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Mozna na siebie jak sie poda odpowiednie uzasadnienie? raczej odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 A tak na serio, to moze jakies kategorie konkursowe i nominacje przez administracje do kazdej kategorii? Nawet bez kasy wtedy, bo tak jedna osobe wybrac to ciezka sprawa... ...kiedys amciek sie w to bawił ale teraz za często go nie ma i w sumie chęci też już nie te same pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Ja zaproponowałem temat bo trochę cicho tu, a fajnie by było wybrać pare osób.. Teraz czekam co na to BePe i reszta : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Fakt...wybrać 1 osobę to ciężka sprawa dla niektórych, choć ja mam już swojego kandydata na Człowieka Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Albo tak: zebrac liste kandydatow i kazdy niech przedstawi dlaczego to on powinien zostac wybrany i jakas komisja (organizator + admini przykladowo) wybiora tego jednego usera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Albo tak: zebrac liste kandydatow i kazdy niech przedstawi dlaczego to on powinien zostac wybrany i jakas komisja (organizator + admini przykladowo) wybiora tego jednego usera. ja jestem otwarty na propozycje od administratorów , tylko akurat teraz ich chyba nie ma , Ja od siebie daje dwie nagrody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 kiedys było tak: były wypisane kategorie... ludzie słali bodajże PW z kandydatami do każdej kategorii dla amcieka (czy jak to tam sie odmienia) i on potem walił to w ankiecie, ktora trwała iles tam dni przykład tematu http://www.goodbet.pl/kabareciarz-roku-2007-vt3823.htm bylbym za czyms podobnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 w kategorii najlepszy prezent gwiazdkowy dla dziewczyny wygrywaaaaa: Darecki :wuwu: ale i tak farciarzem roku 2010 zostaje: cubbek :wuwu: a tak serio to fajna zabawa może z tego wyniknąć oksFan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 A nie lepiej zrobić kilka kategorii a nie tylko jedną? Tak uhonorowywać tylko jedną osobę to innym będzie przykro już nie mówię żeby na kasę ale taka wygrana wybrana przez "naród" to zaszczyt sam w sobie Podczepiam się więc pod b@rto. Jako, że czas mam to mogę to nawet zorganizować czy coś takiego. Poza tym komu by się chciało pisać analizy do wyboru człowieka roku? Cały rok piszę się do spotkań to jeszcze teraz się człowieku męcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 ok. To ja moze zrobie troche inaczej. Zbieram głosy na priv wysyłane do mnie do 5 stycznia , juz jest pare typow u mnie na skrzynce , zrobie tak ,ze 2 stycznia podam pierwsza trojke , którzy mają najwiecej głosów , oczywiście bez kolejności zajmowanych miejsc i z tej trójki od 2-5 stycznia wybierzecie zwyciesce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 A nie lepiej zrobić kilka kategorii a nie tylko jedną? Tak uhonorowywać tylko jedną osobę to innym będzie przykro już nie mówię żeby na kasę ale taka wygrana wybrana przez "naród" to zaszczyt sam w sobie Podczepiam się więc pod b@rto. Jako, że czas mam to mogę to nawet zorganizować czy coś takiego.Poza tym komu by się chciało pisać analizy do wyboru człowieka roku? Cały rok piszę się do spotkań to jeszcze teraz się człowieku męcz pigenbauher... wiesz fajnie by było uhonorować więcej, ale ja nie jestem admin tu, poprostu robie swój mini konkurs, mam nadzieje, ze ktoś to doceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Najlepiej byłoby zrobić kilka kategorii...utworzyć temat i każdy podaje swojego kandydata.Niż tam wysyłać jakieś pw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 oks tu nie chodzi o nagrody według mnie tylko o sam fakt wybrania "naszych telekamer 2010 roku" kilkanaście kategorii i się bawimy //edit ewentualnie zrobić jak kolega mówi, bez nominacji kazdy daje swojego kandydata i potem zliczamy all głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oksFan Napisano 30 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 oks tu nie chodzi o nagrody według mnie tylko o sam fakt wybrania "naszych telekamer 2010 roku" kilkanaście kategorii i się bawimy dobra to moze zrobmy tak................. olewam adminow sam zakładam temat za 2min beda kategorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Ale tych kategorii to można sporo zrobić No czekamy...jak co to zarzucę swoje pomysły na kategorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 narazie proponuje skleic tutaj all kategorie a potem otworzyc tematy mozna przeciez zaczac za kilka dni wedlug mnie najpierw propozycje kategroii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 jestem za propozycjami w tym temacie np 8 kategorii bo za dużo też nie dobrze według mnie przydałyby się też ukryte posty, żeby nie było na zasadzie ty dasz głos na mnie to ja na ciebie. Można by odkryć dopiero na koniec kto kogo wytypował. a statystyki można by robić na bieżąco. ktoś by miał dostęp do tego w nowym temacie, ale to już mniejszy fun by był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 chociaż 8 to też dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 czy ja wiem czy aż tak dużo? ostatnio było ponad 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 "naszych telekamer 2010 roku" Chomiku ja bym to nazwał Złote Kaczki Goodbet 2010 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Moje (a wlasciwie zapozyczone z forum klt.net od ako (mam nadzieje, ze sie nie obrazi)) propo kategorii: 1. Najciekawiej piszący użytkownik Użytkownik którego posty czytasz chętnie, ponieważ ma dużo ciekawego do powiedzenia, ma swoje zdanie którego potrafi bronić 2. Najlepiej typujący w dziale "Nasze kupony" oraz "Yield" Użytkownik który w mijającym roku osiągnął największe sukcesy w typowaniu. Trafność jego przewidywań wywarła na tobie największe wrażenie. 3. Najlepszy pokerzysta Użytkownik, którego wyniki w grach karcianych zrobiły na Tobie najwieksze wrażenie. 4.. Najlepszy Debiutant na forum Użytkownik który przybył na forum w mijającym roku, wiele na nie wniósł i zyskał szacunek dzięki swej dobrej postawie na nim. 5. Najlepszy użytkownik (MVP forum) Użytkownik który w mijającym roku jak nikt inny łączył w sobie wszystkie zalety dobrego forumowicza(wymieńmy np. aktywność, kreatywność, poświęcenie dla forum, kultura osobista) i dlatego śmiało można go uznać userem roku 2010 na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 Może coś z wcześniejszych lat: 1. Kabareciarz/Jajcarz Roku 2. Antyusher Roku 3. Typer Roku w kategorii: (i mysle o tych ważniejszych sportach) 4. Analizator Roku 5. Moderator Roku do tego może coś z: 6. Kolorowy Roku 7. Pechowiec Roku 8. Wtopa Roku pomysłów jest fchuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 To ja żeby nie było dyskryminacji dodam propozycję: "Czarnuch" roku żeby nie było że tylko kolorowe są ważne!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 5 kategorii tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 30 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2010 szczęśliwa siódemka wg perpana :cwaniak: spam'er roku odkrycie roku mod roku zarobas roku dowcipniś roku analizator roku król Shoutboxa ewentualnie typer roku ale wiadomo że tu każdy typer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 najaraliscie sie czegos ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 Tak Czterdziestki złote Przynajmniej ja to jaram :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 ja tam przechodze na wlasne skrety bo na kupne papierosy za duzo hajsu wydaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi