pershing Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2010 Witam, Jestem fanem najbardziej widowiskowego sportu na swiecie. Niestety C+ (oraz Orange Sport) pokazuja okolo 160 spotkan sezonu zasadniczego, interesuje mnie jakis abonament dostepny w sieci, abym mogl ogladac wiecej spotkan poprzez siec, tylko b.dobra jakosc, a nie szukanie linkow w sieci, etc. Moze ktos podeslac jakies stronki? Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 15 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2010 Witam, Jestem fanem najbardziej widowiskowego sportu na swiecie. Niestety C+ (oraz Orange Sport) pokazuja okolo 160 spotkan sezonu zasadniczego, interesuje mnie jakis abonament dostepny w sieci, abym mogl ogladac wiecej spotkan poprzez siec, tylko b.dobra jakosc, a nie szukanie linkow w sieci, etc. Moze ktos podeslac jakies stronki? Z gory dzieki NBA League Pass, można zakupić na oficjalnej stronie nba.com.Jeszcze do rozpoczęcia sezonu zostało z 10-11 dni, lecz już niedługo będzie można zacząć kupować miesięczne pakiety lub od razu na cały sezon.Jakość świetna, nie tnie...wszystko sprawnie.Polecam w 100% Można wybrać 2 opcje, pierwsza to obraz 4:3, druga to 16:9 z HD, oczywiście różnica cen jest, choć nie wiem jak duża, zobaczymy jak będzie w tym sezonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 15 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2010 Dzieki, no to czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 20 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2010 ILP można zacząć kupować...wszystkie szczegóły i ceny są tutaj: https://ilp.nba.com/nbalp/secure/registerform Za standardówkę miesięczną prawie 70zł...nie dużo, a można oglądać każde spotkanie oprócz oczywiście tych meczów, które będą pokazywać C+ oraz Orange Sport. W pierwszym miesiącu chyba skuszę się jednak na Premium...za cały sezon od razu płacić nie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 20 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Październik 2010 Również na poczatku kupie premium na miesiac, sprawdze jak to dziala, etc. jak wsio bedzie ok to jedziemy z rocznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 24 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2010 Do 1 listopada NBA League Pass będzie dostępny dla wszystkich za darmo!Wystarczy być tylko zarejestrowanym Tak więc wstrzymuje się z zakupem o te kilka dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2010 A ja mam podobne pytanie tylko czy jest takie coś z meczami premiership?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Munez Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2010 A ja mam podobne pytanie tylko czy jest takie coś z meczami premiership?;> Takie rzeczy najlepiej sprawdzać na 'oficjalach'.Jak tak przeglądnąłem stronę to raczej nie ma podobnej usługi, tak więc chyba pozostaje Ci C+ lub internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 27 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Październik 2010 a jak jest z netem chodzi mi o szybkosc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 28 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Październik 2010 podczas ogladania, masz do wyboru 5 opcji 400, Kbps, 800 Kbps, 1600Kbps, 3000Kbps, Best Available Moje lacze to 2.4MB/s, podczas sesji pokerowej ogladam przy opcji 3, jakos obrazu b.dobra, obraz sie nie zacina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 23 Grudzień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2010 Kod na 25-go grudnia: Code: JNBBBAKHRT7G Kto pierwszy ten lepszy, Wesolych Swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 23 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Grudzień 2010 Wykorzystał ktoś go już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2011 Jak anulować automatycznie pobieranie z karty, chcę zmienić plan, obecnie mam taki, NBA League Pass Premium Monthly LAUNCH LEAGUE PASS NBA League Pass Premium Playoffs Monthly i co miesiąc pobierają mi parę $$ ( w tym ~ 86zł), wolałbym z góry zapłacić za cały sezon + PO, szukałem na stronce, ale nic nie znalazłem w opcjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi