Jump to content

Proszę userów o opinię w kwestii bolszewii zakazu hazardu

wasyl
 Share

Recommended Posts

Mam takie pytanie do BePe i innych userów.

BePe jak myślisz długo jeszcze pogramy w necie zanim bolszewia nam zabroni ?

do wejścia w net szykuje się prezesunio Fortuny , ale podobno ma warunek : odciąć Polaków od hazardu internetowego . Oj zapomniał jak to w Czechach można grać u każdego buka beż obostrzeń .

Panowie niedawno byłem w Bułgarii ,

Normalnie istny raj dla fanów kasyn , bukmacherów , pokerromów .Coś wspaniałego naprawdę . Pełny luz bluz jeżeli chodzi o hazard i nikomu to nie przeszkadza.

Mam prawo wydawać kasę gdzie mi się podoba , bo ja ją zarabiam , a bolszewia chce całkowicie odciąć mnie od hazardu !!! he he

Na UE nie ma co liczyć .Dali polskiemu rządowi wolną rękę w tej kwestii i jak rząd zechce to nas pozbawi hazardu i w dup... będzie miał UE.

a prezesunio Fortuny wejdzie do neta wtedy i będzie płacił grzecznie nawet największe podatki.

A nam co pozostanie ?

Fortuna netowa.

Gówniany totolotek i finito

mysle ze dla graczy zarowno u bukmachera jak i w pokera ta ustawa zwisa bo kazdy i tak gra gdzie chce i jak chce na zagranicznych stronach , portalach roomach itp. Aktualnie polska strona nie ma nic do powiedzenia w wladzy wykonawczej tej "hazardowej blokady" chociazby dlatego jak ktos chce to nie problem aby pobrał pieniadze z roomu badz buka bez posrednictwa polskich organow ( bank itp )

Fajnie jakby tak było , ale ciągle się gra ze stresem bo choroba a nóż widelec okrągłogłowym uda się zablokować nam grę u buków :

POWTARZAM MOJA KASA I MAM PRAWO JĄ WYDAWAĆ GDZIE CHCE A BOLSZEWII WON OD TEGO .

już debilny zakaz reklamy hazardu przeforsowali . Piszę debilny nie bez powodu bo pozbawił sport kasy , którą można było wyrwać bukom.

Jejku ile ja się naoglądałem reklam Betclic podczas meczu Juve - Lech i jakoś nie zgłupiałem he he .

ale jak ustawy będą uchwalać matołki to niestety takie prawo będzie .

Zacznijmy od tego, ze nawet jesli jakas debilna ustawa przejdzie to i tak bedziemy grali tyle, ze bedzie to czarny rynek, zreszta tak jak jest teraz, nic sie nie zmieni, nie da sie przejac kontroli nad hazardem w necie (oczywiscie hazard = kasyna internetowe). Na pewno nie zrobia nam zamknietego rynku jak u zabojadow, bo Polski rynek jest zbyt maly w porownaniu do francuskiego. Poza tym nie mozna zabronic czegos w panstwie nalezacym do UE skoro UE nie zakazuje gry w internecie. Bylo spotkanie przedstawicieli PFPS z Kapica, na razie zbytnio nic nie wskurali, ale to duzy + dla nas, ze politycy dopuscili do takiego spotkania. Co do poprzednich debilnych ustaw, ktore przygotowano na szybko aby zamazac afere hazardowa i odwrocic uwagi ludzi od skandalu (walka ze zlem, czyms co jest zgubne dla kraju, walka z hazardem, ah jak to pieknie brzmi :lol: ) to pewnie dobrze wszyscy wiecie, ze zawieraly one mase bledow i zakazow w ogole niezgodnych z konstytucja i prawami czlowieka i jakie kary byly za to. Jak na razie wszystko ucichlo, takze spokojnie :D

Mam tutaj na mysli przede wszystkim pokera, ale buka rowniez.

buki zagraniczne nie pozwola sobie na to azeby stracily swietnych polskich klientow u nas jest bum na hazard online szczegolnie mocno roskwita poker.Bedzie coraz wiecej promocji azeby zatrzymac graczy u siebie takie moje zdanie :cwaniak:

do wejścia w net szykuje się prezesunio Fortuny , ale podobno ma warunek : odciąć Polaków od hazardu internetowego .

Widocznie prezes Fortuny obejrzał film "Kariera Nikosia Dyzmy"i jemu również zamarzyło się za pomocą jednego podpisu, jednej ustawy wykoszenie konkurencji - vide żelatyna i cło zaporowe :)

Jest jeszcze coś w tym gorszego - wkrótce jakiś jeb. debil, złodziej będzie nam tłumaczył w TV że zdanie "wiesz Rysiu robie co mogę tylko ja sam biegam w tej sprawie" nie znaczy to co znaczy :)

pozdr