bodzios861 Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2010 Demko zainstalowane Mój nick: bodzios861 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczepi Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2010 lepiej zrobic turniej w tenisa lajf :cwaniak: , u pershinga na korcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2010 Nie bo nie umien grać :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2010 lepiej zrobic turniej w tenisa lajf :cwaniak: , u pershinga na korcie + pływanie u grubego na basenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 21 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2010 A tak się chciałem pochwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 21 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Wrzesień 2010 najwiecej mowi statystyka niewymuszonych ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 22 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2010 trenuj trenuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 22 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2010 sparek z graczem z pełna wersją 6-3 6-4 dla mnie :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 23 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Wrzesień 2010 A się pochwalę Ale on jest słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 26 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 27 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2010 I następny do kolekcji ale tutaj było mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 3 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Październik 2010 mozemy sie pobawic w jakas lige tak jak kiedys z fifa jak bedzie sie krecilo to mozna by zrobic jakies wpisow np 10 zl i jakis podzial na lige, jacys chetni na tymczasowa lige o pochwale za wygrana? 1. akupoczek 2. Sanczopanczo chętnie zagram ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 8 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2010 Ma ktoś ochotę zagrać? jak coś to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 8 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2010 dziala wam jeszcze za free? jak sie sciagnie ze stronki to wersja online jest platna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 8 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2010 Działa normalnie, może ściągłeś złą wersje , opisz jaki Ci błąd wyskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2010 Sciagnalem jeszcze raz wersje 2.16, trzeba wyslac meila o rejestracje zeby ten kod przeslali? nie da sie tego obejsc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2010 Nie wiem ja znalazłem kod na necie, poszukaj a na pewno znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marmon Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2010 Juz mi dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanczopanczo Napisano 9 Październik 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Październik 2010 Trenuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi