PiqenFrajer Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Dream Match Tennis Pro to gra stworzona przez Bimbosooft, poświęcona wszystkim fanom tenisa. Gra istnieje od 2005 roku, osobiście gram od 3 dni :mrgreen: i uważam, że gra jest niesamowicie wciągająca.W grze dostępnych jest wiele opcji, ale najfajniejszą jest gra online, konkurowanie z ludźmi z różnych krajów, walka o pozycję w rankingu. Gra oferuję niezwykle dopracowany system gry: * pełen realizm* cztery rodzaje odbić piłki + 3 serwisy * wszystkie nawierzchnie kortów (3x Hard, 1x Grass, 1x Clay, 1x Indoor Carpet) * zawodnicy do wyboru z czołówki światowej, np. (Nadal, Federer, Sampras, Agassi, Chang itd) Link do pobrania gry: http://www.bimboosoft.com/DMTP/Oraz patch, który poprawia wygląd gry: http://dmt.prophpbb.com/topic441.html Jeżeli ktoś z was gra lub chciałby zagrać niech ustawia się w tym temacie. Poda swój nick w grze, aby było wiadomo kto jest kim W razie jakichkolwiek pytań , piszcie PW lub tu w temacie. Służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 to je płatne tak pobranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 gdzie sie mam zarejestrować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Demo jest bezpłatne. Jeśli chce się mieć full wersję to trzeba zapłacić 19.95$ jak ktoś chce link do strony z kupnem też mogę podać. Ale żeby grac online nie trzeba mieć full wersji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 gdzie sie mam zarejestrować? A po co chcesz się rejestrować? Przecież to niepotrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 to jak sie gra online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Najpierw musisz mieć jakiegoś przeciwnika. Ugadać się z kimś. Bierzesz log in. Tam wpisujesz GUEST. Wchodząc tam powinno być już wpisane. Potem wymyślasz sobie jakiś nick pod którym będziesz grał. I albo sam tworzysz grę albo dołączasz do kogoś. Mam nadzieję, że jasno wyjaśniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 pinq odezwij sie do mnie na gadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Podejrzewam, że mój internet tego nie wytrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Możliwe ale jak znajdziesz kogoś z dobrym hostem to może warto spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 a gdzie trzeba wpisac tego kogos z kim chce sie grac?? dawaj zagramy jakis pojedynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 a gdzie trzeba wpisac tego kogos z kim chce sie grac?? dawaj zagramy jakis pojedynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Po prostu się umawiacie, że chcecie grać jeden robi hosta a ten drugi co do niego ma dołączyć widzi stworzoną grę (nazwa gry jest nickiem tego co hostuje) Łączycie się i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 no dobra wlaczam gre w co pozniej wchodze w jaka opcje aby zrobic tego hosta??? o to mi chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Log in. Musisz się zalogować. Pisałem już wyżej. Najpierw piszesz GUEST a potem jakiś swój nick. Potem create game. To wsio chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 mój nick w Drema to Buli ktos sparka;p? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 a ty oplacales cos w tej grze czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Nic nie trzeba placic chyba ze chcesz pełną wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 zrob ja gre moj nick to akupok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Ja jeszcze nie bo szkoda mi kasy ale nie powiem dużo fajniej by się grało w pełną wersję z wszystkim możliwymi opcjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Jeżeli chcesz grać przez sieć dajesz tak: LOG IN ->GUEST(powinno być wpisane)-->NICK--->Wybierasz gracza z listy-->JOIN GAME. Jeżeli chcesz hostować: LOG IN--->GUEST--->NICK---->CREATE GAME--->OK--->czekasz aż ktoś wbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 aku wbij do mnie mam serwa nick Buli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 dobrze bylo hehe jak na 1 raz 6-1 6-0 6-1 dla buliego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Niestety trzeba wprawy :mrgreen: ja też tak dostaje więc nie ma się czym martwić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 Ze względu na dużo uczestników w tą gre można zrobić jakiś turniej (bez nagród) chyba że nasi kochani admini zasponsorują Aha jak się gra to najlepiej mieć wylączone livescory sciągania itp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 mozemy sie pobawic w jakas lige tak jak kiedys z fifa jak bedzie sie krecilo to mozna by zrobic jakies wpisow np 10 zl i jakis podzial na lige, jacys chetni na tymczasowa lige o pochwale za wygrana? 1. akupoczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akupoczek Napisano 19 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2010 creowac ktos gre i gramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buli_MKS Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2010 ja też mogę zagrać Buli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2010 Proponował bym na razie nauczyć się w to porządnie grać bo niektórzy tak jak np. JA nie umieją dobrze serwować :mrgreen: A zapisy zrobiłbym jakoś inaczej bo jak każdy tak będzie pisał w postach oddzielnych to się bałagan zrobi i będzie trzeba szukać...Tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3r0 Napisano 20 Wrzesień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2010 Wciągająca gra, trzeba przyznać Jakby ktoś chciał zagrać to mój nick to: n3r W razie czego piszcie na GG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi