Cymbał Joo Napisano 8 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2010 Czarnogóra - Szwajcaria 2 2.880 Pinnacle stawka: 479.35 ew: 1380,50 Według mnie kurs na gości jest odrobinę za duży. Czarnogóra wygrała oba mecze w eliminacjach, więc buki ich faworyzują, ale Szwajcaria to drużyna, która jest w stanie zdobyć dzisiaj Podgoricę. Szwajcaria zebrała ostatnio z Angolami, ale to przecież były baty "planowe". Dzisiaj jest zupełnie inny mecz, bo Helweci chcąc zająć 2 miejsce w grupie muszą tutaj powalczyć. Mecz w okolicach remisu, ze wskazaniem na gości (uwzględniając kurs i możliwości) według mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymbał Joo Napisano 8 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2010 Czarnogóra - Szwajcaria 2 2.880 pinnaclestawka: 479.35 ew: 1380,50 mecz jak myślałem w okolicach remisu, tyle że bramkę na wagę zwycięstwa strzelili gospodarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymbał Joo Napisano 10 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2010 Fredericia vs Vejle DNB 2 2.250 Pinnacle stawka: 417.00 ew: 938,25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymbał Joo Napisano 10 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Październik 2010 Fredericia vs Vejle DNB 2 2.250 pinnaclestawka: 417.00 ew: 938,25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymbał Joo Napisano 11 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Październik 2010 Cleveland Cavaliers - Dallas Mavericks 2 1.543 Pinnacle zagrane dość gruuubo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymbał Joo Napisano 12 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2010 Cleveland Cavaliers - Dallas Mavericks 2 1.543 pinnacle troszkę tutaj umoczyłem... -400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymbał Joo Napisano 13 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2010 Zapomniałem podać tego typu wcześniej na forum, a nie chcę potem kombinować z liczeniem yieldu i dzielić na ten faktyczny i ten z tematu. Podaję teraz, a Was za zamieszanie przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymbał Joo Napisano 10 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2010 Wolves - Arsenal 2 1,65 Betclic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymbał Joo Napisano 10 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2010 Wolves - Arsenal 2 1,65 Betclic po co komu płatne typy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cymbał Joo Napisano 11 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Listopad 2010 Forum: dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach. Po co się człowiek uzewnętrznia na tym forum, skoro to praktycznie bez echa pozostaje? Zero komentarzy, zero wpisów, zero zainteresowania ze strony moderatorów... totalna cisza. Na dożynkach już się więcej dzieje niż tutaj. Uważam, że kilka fajnych typów podałem, jakiś czas temat prowadzę, a w temacie mam przeciąg jak na spotkaniu gospodyń wiejskich w dużym mieście. Bardzo proszę usunąć/zamknąć ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi