Mazur Napisano 16 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2010 Witam. Jakos pod koniec wrzesnia wracam do Kalisza i musze sprawic sobie neta. Gdzie aktualnie dostane najszybszego i bedzie dobra cena? Aha i jeszcze TV, chcemy z kumplami zamowic tylko pakiet Canal+ ale nie wiem czy tak sie da Bo mamy kablowke i Polsaty, TVn-y i inne gowna sa wiec brakuje tylko canalu+. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 16 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2010 A jaka masz kablowke? bo nie które maja pakiety c+ za np. 30 zł miesiecznie. Tylko że wtedy nie będziesz miał tego 3 kanału który teraz dodali co jest weekendowo. Ale tam są te słabsze mecze A co do neta to najtaniej pewnie jakas sieć osiedlowa, musisz się dowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 16 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2010 Możecie zamówić muli pakiet Canal + tyle że trzeba antenę montować http://www.cyfraplus.pl/multipakiet/canalplus.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 16 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2010 A jaka masz kablowke? bo nie które maja pakiety c+ za np. 30 zł miesiecznie. Tylko że wtedy nie będziesz miał tego 3 kanału który teraz dodali co jest weekendowo. Ale tam są te słabsze mecze A co do neta to najtaniej pewnie jakas sieć osiedlowa, musisz się dowiedzieć. Nie mam pojecia Ale ze sportowych to mam na niej: TVP sport, nsport i ES. Jakis czas temu byl PS zamiast ES. Wiec moze bedzie wiedziec jaka to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 16 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2010 nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 17 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2010 Może masz kablówkę z Multimedia Polska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2010 Taa widze po kanalach ze to multimedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 17 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2010 No to z netem od nich tez nie powinieneś miec problemów. A co do opcji Canal + to też chyba mają taki pakiet w ofercie , oczywiście za dodatkową opłatą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 17 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2010 plus specjalny kanał telewizyjny, Platinium polish Series, z najlepszymi serialami w polsce, Klan( ku klux) Zlotopedalscy, M jak Kupa, Na dobrze i niezle , Plebania, Renczor z Siedliska, same hity z satelity, polecam mam juz go od 5 lat, codziennie go ogladam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 17 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Sierpień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2010 Ja mam vectre (cyfrowa, wszystkie programy z ich oferty (14 w HD) w tym C+, nSport, HBO itp.) + net 24MB - 210zł miesięcznie. Nie ma chyba vectry w takich zadupiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi