Mazur Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Sports Keeping -świetny program ze statystykami piłki nożnej,34 ligi,statysytki z Eliminacji Euro 2008,LM,P.UEFA,Intertoto.Program w kilku językach.Tabele aktualizujemy ściągając plik ważący ok. 100kb i wklejając go do katalogu gdzie program jest zainstalowany.Moim zdaniem bardzo dobra rzecz, korzystam z niego już 2 lata.Dzęki niemu mogę szybciej przeanalizować dane spotkanie i nie muszę szukać informacji na różnych stronach. Program ściągniecie z tej strony: http://www.sportskeeping.com/ Komentujcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Programik znam i korzystam... Wszystko jest bardzo ładnie i kolorowo przedstawione... codzienna aktualizacja danych to też wielki plus... Niejednokrotnie mi się przydawał przy typowaniu.... Gorąco polecam :cwaniak: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Marcin17 Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 A nie wiece jest taki program tylko do innych sportów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolodziejmar Posted July 31, 2011 Report Share Posted July 31, 2011 Mam pytanie chciałem wrócić do korzystania z tego programu ale widzę że chyba juz nie ma aktualizowanych baz danych. a może ja nie umiem znaleźc wiecie cos na ten temat???A może znacie podobny program chodzi mi o aktualizowane na bierzaco tabele z wynikami jak największej ilości lig europejskich Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts