Skocz do zawartości

Propozycje na dzień 06.05.2010

Herr_Flick

Rekomendowane odpowiedzi

Typy wraz z analizami

Jeżeli piszecie analizy tutaj to wklejajcie te analizy również w odpowiednie tematy w działach tematycznych.

Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu = usunięcie analizy, w niektórych przypadkach ostrzeżenie.

Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, ponieważ uzna, że jest zawartość merytoryczna jest słaba.

W przypadku nie podania kursu analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu.

Hokej na lodzie - NHL

01:00

Philadelphia Flyers - Boston Bruins ( 0 : 1.5 )

typ:1

kurs:2.90

buk:betsson

Na dziszdecydowałem sie podac bardzo ciekawe spotkanie z drugiej fazy playoff pomiedzy zespołem który zajoł osiemnaste miejsce Philadelphia Flyers a czternastym Boston Bruins.Jak narazie w pojedynku tym prowadzi Boston Bruins 2-0.W tym spotkaniu licze na przełamanie gdyz sa to wyrównane zespoły .Pomimo ze Boston prowadzi 2-0 to licze na to ze wezmie sie w garsc poniewaz jezeli nie wygra dwóch najblizszych meczy u siebie to odpadnie zapewne z tej rywalizacjii dzisiejsi gospodaze graja zdecydowanie lepiej u siebie .w pierwszej rundzie pokonali zespół New Jersey Devils który w rundzie zasadniczaj zajoł 6 miejsce wiec zespół bostonu który uplasował sie 8 lokat nizej niepowinien byc dla nich zadna trudnoscia .Tak jak wspomniałem w innej analizie niespodziewanie z rozgrywek odpadł zespół Washington Capitals wiec jak wiadomo kazdy druzyna ma ułatwione zadanie i pewnie beda chcieli wykorzystac to ułatwienie wzdobyciu tytułu.Polecam

[ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2010-05-11, 21:33 ]

:n:

NBA,godzina 03:00

Suns - Spurs

Typ: Suns -3.5

Kurs: 1.95

Buk: Betsafe

Analiza: Suns wygrali 1 mecz w tej serii 111:102. W rs u siebie Suns 32-9 wygrywali 4 pkt lub więcej 27 razy. Spurs na wyjazdach grali 21-20, przegrali 4punktami lub więcej ,18 razy. W tym sezonie ekipy grały ze sobą 4 razy. 3 razy wygrywały Słońca i za każdym razem różnicą co najmniej 9punktów. OD sezonu 98/99 Suns grało z nimi u siebie 36 razy. Wygrali z tego 19 razy, w tym różnicą co najmniej 4 punktami 17 razy. Myślę że dziś Słońca uciągną te 2-0 w serii , później 2 mecze w SA, wystarczy jedna wygrana i przechodzą dalej z górki... Myslę, że spokojnie wygrają tutaj gospodarze co najmniej 4 punktami.

[ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2010-05-11, 21:34 ]

:t:

2010-05-06 15:30 Ivanovic A. - Petrova N. typ 2 - 2,15 Unibet

Tutaj to już zupełnie nie wiem, o co kaman? %-) Ana dostawała lanie cały sezon od każdego, no może prawie każdego. Ana z pierwszego miejsca w rankingu spada do szóstej dziesiątki, leci jak z górki, bez zatrzymania. Ana traci wszystko, czym kiedyś straszyła rywalki. Serwis nie siedzi, forehand nie wchodzi, poruszanie się po korcie, które zawsze było słabe robi się tragiczne. W przypadku Serbki świetnie sprawdza się przysłowie, że "lepsze jest wrogiem dobrego" Wszystko zaczęło się od tego, że pewien Pan wymyślił sobie, że Ivanovic musi zacząć serwować inaczej, w sensie technicznym, w sensie ułożenia ciała, wyrzutu piłki. I wszystko posypało się jak domek z kart. Od lutego Anę trenuje Heinz Gunthardt, człowiek, który doprowadził Steffi Graf do wygrania 12 Wielkich Szlemów. Ale efektów widać nie było. Ana przegrywała dalej. I nagle wczoraj ogrywa Dementievą. I szaleństwo z kursami. Chyba trzeba jednak tu trochę zachować zdrowego rozsądku. Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Faworytką dla mnie wyraźną jest Nadia.

[ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2010-05-11, 21:35 ]

WTA - SINGIEL: Rome (Włochy)20:30

Williams V. (Usa) - Jankovic J. (Srb)

Typ:1

Kurs:2.15

Buk: Betsafe

Analiza:Dzisiaj o godzinie 20:30 Polskiego czasu odbędzie się mecz kobiecego tenisa pomiędzy 4 a 7 zawodniczką światowego rankingu. Dzisiejszy mecz jest walką o półfinał. Ostatnie mecze pomiędzy tymi zawodniczkami to 3 zwycięstwa Williams w stosunku 2;1 w setach.Mecze te były rozgrywane na kortach betonowych. Zaś dzisiejszy mecz rozgrywany będzie na korcie ceglastym, gdzie w ostatnich pojedynkach pomiędzy tymi zawodniczkami na tej nawierzchni górą była Jankovic. Spotkania między nimi zawsze były zacięte o czym świadczy statystyka: 11 spotkań w tym 9 wyników 2-1 w setach. Venus jest w dobrej formie co pokazała w poprzednich spotkaniach. Ostatnio oglądałem jej spotkania i gdy tylko używała na "maxa" swojej bardzo mocnej zagrywki przeciwniczki były bezradne. Kurs jest bardzo dobry jak dla mnie <<2.15 i sądzę, że bardzo prawdopodobny do wygrania, gdyż w moim przekonaniu wyżej rozstawiona zawodniczka-Venus jest dla mnie faworytką tego meczu. Sądzę,że Jelena będzie miała ogromne trudności z odebraniem zagrywki Amerykanki, która serwuje najszybszą piłkę na świecie z kobiet. Mój typ to Venus Williams.:)

[ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2010-05-11, 21:35 ]

tenis, WTA Roma, godz: 16:30

Spotkanie: Ana Ivanovic - Nadia Petrova

Typ: 1

Kurs: 1,65

Bukmacher: Tobet

Dziś o godzinie 16:30 rozpocznie sie spotkanie pomiędzy uroczą Serbką Aną Ivanović a Rosjanką Nadią Petrovą. Ivanović po przerwie nie umiała wrócić do swojej optymalnej formy, przegrywała ze słabeuszkami w pierwszych rundach, spadła aż na 58 miejsce. Nadia Petrova ciągle trzyma się pierwszej 20-stki. Serbka turniej w Rzymie zaczeła bardzo dobrze od wygranej 6-1 6-3 z Vesniną , później wygrała również gładko z Azarenką i w nastepnej 3 rundzie nie spodziewanie wygrała 6-1 7-6 z kolejną Rosjanką Elana Dementievą tak więc jak to sie mówi do trzech razy sztuka i dziś Ivanovic powinna pokonać trzecią Rosjankę która staneła jej na drodze , Serbka nie straciła w tym turnieju jeszcze seta. Nadia Petrova radziła sobie lepiej w ostatnich turniejach dochodziła średnio do 2 , 3 rundy to był dla niej maximum. Turniej we Włoszech zaczeła od wygranej z Garbin 2-0 pózniej troszkę się meczyła ze Srebotnik 6-4 6-4, i wkońcu trzecia runda i mecz z Dulgheru który wygrała po 3-cio setowym pojedynku. Zawodniczki spotkały się ze sobą 8 razy wynik , 4 razy wygrała Nadia Petrova i 4 razy wygrała Ivanović. We wczorajszym meczu z Demetievą można było dostrzec jak jest zdeterminowana aby odbudować swoją dawną formę, znakomicie grała returnem, dropshoty idealne jedynie serwis niekiedy szwankował lecz nie można się tu czepiać bowiem zdobyła 3 punkty serwisem (as) a skuteczność pierwszego serwisu była bardzo dobra bowiem 70%. Nadia Petrova w swoim pojedynku z Dulgheru miała 57% pierwszego serwisu. Stawiam dziś na wygraną Serbki.

[ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2010-05-11, 21:36 ]

:t:

Piłka Nożna - Duńska Superliga

20:00

AGF - HFK Sønderjylland : Margines zwycięstwa

typ:druzyna gospodazy dwoma golami lub wiecej

kurs:4

buk:betsson

DZis zdecydowałem sie na to spotkanie poniewax gospodaze musza dzis wygrac poniewaz do konca sezonu pozostały trzy kolejki .to zwyciestwo pozwoliło by im awansowac na 9 pozycje .w ostatniej kolejce pokonali wysoko grajac na wyjezdzie zespół który zajmuje 9 miejsce a dokłdnie Silkeborg IF.wygrali oni pierwsze od szesciu spotkan i mysle ze na tym niepoprzestana .maja oni realna szanse a utrzymanie poniewaz w nastepnej kolejce spotkaja sie z zespołami Odense BK i FC Nordsjælland które juz o nic niegraja wiec zapewne odpuszccza sobie te mecze .mistrzostwo ma juz zapewnione zespół FC København walka tyoczy sie tylko o utrzymanie .walke ta zapewnestocza z zespołem z którym dzis graja poniewaz zespół Randers który tez jest blisko pozycjii spadkowej po fatalnym poczatkl teraz gra znakomicie i nieprzegrał od 13 spotkan .nie wyobrazam sobie innego wyniku niz 2 bramkowe zwyciestwo gospodazy którzy musza wygreac aby sie utrzymac

[ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2010-05-11, 21:37 ]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...