Herr_Flick Napisano 26 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2010 Typy wraz z analizami Jeżeli piszecie analizy tutaj to wklejajcie te analizy również w odpowiednie tematy w działach tematycznych. Pomoże to nam rozwinąć działy z analizami. Złamanie jakiegokolwiek punktu regulaminu = usunięcie analizy, w niektórych przypadkach ostrzeżenie. Opiekun działu ma prawo nie zaliczyć analizy do statystyk, ponieważ uzna, że jest zawartość merytoryczna jest słaba. W przypadku nie podania kursu analiza nie będzie liczona, za brak podania godziny odejmujemy 0.3 z kursu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Chomik Napisano 28 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2010 29.04.2010 - 04:30 - NBA Denver - Utah Typ: Denver(-5.5) Kurs: 1.75 Expekt Czwarty mecz PO w NBA. Wynik trochę zaskakujący gdyż to Denver raczej miało większe szanse na wygranie tego pojedynku, w którym póki co mamy 3:1 dla graczy z Utah. Jak dobrze wiemy gramy do 4 zwycięstw. Tak więc ekipa Nuggets gra dzisiaj o wszystko. Jako, że kurs na czystą 1 jest mały, skusiłem się na handi. Linia zaledwie 5.5 punkta więc nie ma tragedii. Po pierwszym wygranym meczu przez Denver 126:113 nikt nie spodziewał się na pewno, że w 3 kolejnych meczach górą będą gracze Utah. W sezonie zasadniczym Denver było 5 drużyną najlepiej grającą na swoim parkiecie. Jestem niemal przekonany, że jutro to udowodnią i chociaż o jedną grę przedłużą swój tegoroczny pobyt w PO. Nie wyobrażam sobie, żeby jutro zakończyli swój tegoroczny sezon. Melo i spółka mają duży potencjał i powinni pokazać, że stać ich na coś więcej. Analiza trochę uboga, ale nie widzę sensu rozpisywania więcej statystyk bo mija się to z celem. Według mnie warto grać to spotkanie. [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2010-05-01, 10:09 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czajekmilenium Napisano 29 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2010 Spotkanie: Ferrer David - Murray Andy Typ: 2-0 Kurs:2.50 Bukmacher:Expekt godzina: 16:30 Analiza: Mecz trzeciej rundy turnieju masters w Rzymie, pomiędzy Hiszpanem Davidem Ferrerem, a Brytyjczykiem Andy Murrayem. Bardzo dobrze rozpoczoł ten sezon finał wielko szlemowego Australian Open i przegrana z Federerem. Potem Murray zgasł nie osiagał juz tak znaczących wyników w pojednyńczych turniach. Zdarzały mu się wdaki z niżej notowanym zawodnikami. Natomiast Ferrer z turnieju na turniej coraz bardziej się rozkręca. Z Murryem grali kilka razy. Jedno ze spotkań miało miejsce na cegle, ktory wygrał Ferrer. W Rzymie Murray w przeciwieństwie do Ferrera nie błyszczy. David nie stracił jescze seta. Myślę, ze dzisiaj uda mu sie pokonać Brytyjczyka, a przy tym wygrać bez straty seta. [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2010-05-01, 10:09 ] postaraj się trochę bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robison Napisano 29 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Kwiecień 2010 Tenis, ATP Rzym, godz. 16:00 David Ferrer - Andy Murray Typ: Andy Murray wygra 2-0 Kurs: 3.75 Bukmacher: Betsson Spotkanie 3 rundy na turnieju w Rzymie pomiędzy znakomitymi tenisistami z 20 rankingu ATP. Po finale w Australian Open Murray zatrzymał się w miejscu i nie potrafi z niego wyjść, 1/8 na turnieju w Indian Wells to największe osiągnięcie poza wspomnianym szlemem. Zdecydowanie lepiej prezentują się wyniki Hiszpana, który zaliczył już 3 półfinały, odnotował jeden finał i jedno zwycięstwo na turnieju w Acapulco. Murray zamiast gonić czołówkę w każdym kolejnym turnieju traci kończąc swoje przygody na 1 rundzie, jak to było w przypadku Monte Carlo i Miami. Jestem jednak przekonany, że Szkot ma już za sobą najgorsze chwile w tym sezonie i teraz będzie już tylko lepiej. To prawda, że zdecydowanie bardziej podchodzą mu szybkie nawierzchnie, ale nie można go skreślać na cegle, bo niejednokrotnie już udowadniał, że i na tej nawierzchni nie pozostawia złudzeń najlepszym rywalom. Ferrer jak większość Hiszpanów to ziemniak, jego ulubiona nawierzchnia to właśnie cegła i tutaj odnosi największe sukcesy, jednak nie specjalnie wychodzą mu mecze z czołówką rankingu. W tym sezonie nie miał zbyt wielu okazji do gry z lepszymi tenisistami i według mnie dzisiaj po raz kolejny pokaże swoją niemoc, bo Murray mimo nie najlepszej formy jest w stanie zagrać tak, że przeciwnik nie ma nic do powiedzenia. [ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2010-05-01, 10:11 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi