Jump to content

Wspolny abonament z platnego serwisu?

Guest damianns
 Share

Recommended Posts

Guest damianns

Witam,

szukam osób do współpracy. Mam dostęp (każdy kto zapłaci ma :) ) do strony z płatnymi typami. Typują 2 lata bez 2 miesięcy i yield za ten czas wynosi 49% ... Zapewne wielu was w tym momencie przestanie czytać. No cóż, też kiedyś tak reagowałem, ale od stycznia gram ich typy i mogę potwierdzić tę skuteczność.

WAŻNE --> Dla każdego niezdecydowanego darmowy okres próbny w celu weryfikacji autentycznosci.

A dlaczego szukam współpracy? Bo pełny koszt (typy standardowe + USA + ruski hokej) to ponad 1500€ miesięcznie. Ile będzie wynosić składka? Zależy ile osób się zgłosi. Jak już wspomniałem jak ktoś jest zainteresowany proszę o PW. Wyślę nazwę strony itp oraz dogadamy się na temat darmowego testu.

Pozdrawiam

Guest damianns

Rzeczywiscie pisales PW, ale myslalem, ze odpowiedzialem :) Tak czy siak... ten serwis, o ktorym pisalem nie jest juz aktualny ponieważ stwierdziłem, że podrabiają archiwum. Wciąż jednak mam do dyspozycji kilka MONITOROWANYCH jakbyś był zainteresowany.

• 2 months later...
Guest alter.vultus

Przecież takie coś funkcjonuje od dawna i to bazując na serwisach z monitorowanymi archiwami: płatne-typy.info (serwis zamknięty) czy betgang.pl (serwis otwarty)

Tak więc osoby, które chcą uczestniczyć w zbiórkach nie mają z tym problemu.

Wg mnie nie sam problem zbiórek jest problemem, tylko to, żeby zebraną kasę mądrze zainwestować (czyli w sprawdzony serwis z bardzo dobrymi wynikami)

Przy czym wynik typu 49% to bajka i abstrakcja. Ktoś , kto podaje taki wynik w długim przedziale czasu po prostu kłamie. Wystarczy sprawdzić wyniki najlepszych serwisów na świecie:

http://www.sports-tipsters.co.uk/

aby zorientować się, jakie realne wyniki mogą osiągać serwisy oferujące płatne typy

Guest SylwekEZG

Polecam strone wygrane1x2.pl i gra typami jednym systemem :) jezeli ktos potrzebuje konkretnych informacji zapraszam na gg.

Gram od 2 lat typami z tej strony i moge powiedziecze jedyna profesjonalna Polska stronka z profesjonalnymi płatnymi typami kursy w granicach 2.10 2.50, jest arhiwum na tej stronie i kupony sa po koleji bez zadnego szwindlu.

Korzystałem z wielu płatnych serwisów ale w wiekszosci arhiwa były przerabiane o stronkach z f i x ami radze szybko zapomniec sa to strony zwykłych naciagaczy.

Pozdrawiam

• 1 year later...

Ja od 3 miesiecy gram typy jednego z serwisów.Jest on teoretycznie płatny ale kwota jaka sobie życzą w porównaniu z innymi stronami jest dość przyjemna bo 25zł za miesiąc do tego zawsze zapominaja "odłączyć dostęp" mnie raz odłączyli dopiero po ok 50 dniach;p. Typy mają dobre podają do tego stawki, gram ich typy i jak na razie każdy miesiąc na plus.Nie chce tu robić jakiejś "spam reklamy"więc jak ktoś chce linka to pisać na PW.

• 5 months later...
mało które są prawdziwe i ja wole obstawiać sam ...

Co jest mało prawdziwe ? to co podał alter.vultus jest jak najbardziej prawdziwe. Z resztą jest wiele stron monitorujących, którym można zaufać. Nie mówię tu oczywiście o jakiś azjatyckich śmieciach, które to podają typy i same je sobie monitorują, ale o poważnych serwisach typu: betadvisor. blogabet i jeszcze kilka innych.

Jest też wystarczająco dużo ogarniętych, w pełni darmowych źródeł żeby nie musieć płacić za jakieś hiper fixy :)