Guest damianns Posted February 15, 2010 Report Share Posted February 15, 2010 Witam, szukam osób do współpracy. Mam dostęp (każdy kto zapłaci ma ) do strony z płatnymi typami. Typują 2 lata bez 2 miesięcy i yield za ten czas wynosi 49% ... Zapewne wielu was w tym momencie przestanie czytać. No cóż, też kiedyś tak reagowałem, ale od stycznia gram ich typy i mogę potwierdzić tę skuteczność. WAŻNE --> Dla każdego niezdecydowanego darmowy okres próbny w celu weryfikacji autentycznosci. A dlaczego szukam współpracy? Bo pełny koszt (typy standardowe + USA + ruski hokej) to ponad 1500€ miesięcznie. Ile będzie wynosić składka? Zależy ile osób się zgłosi. Jak już wspomniałem jak ktoś jest zainteresowany proszę o PW. Wyślę nazwę strony itp oraz dogadamy się na temat darmowego testu. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
edi143 Posted February 21, 2010 Report Share Posted February 21, 2010 ok,jestem ciekawy.czy to oznacza ,ze za taka forse kupujesz juz te tpy?.pozdawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xanti Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 hmm, napisałem mu juz dość dawno na pw i dalej odpowiedzi nie dostałem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest damianns Posted February 25, 2010 Report Share Posted February 25, 2010 Rzeczywiscie pisales PW, ale myslalem, ze odpowiedzialem Tak czy siak... ten serwis, o ktorym pisalem nie jest juz aktualny ponieważ stwierdziłem, że podrabiają archiwum. Wciąż jednak mam do dyspozycji kilka MONITOROWANYCH jakbyś był zainteresowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alter.vultus Posted May 18, 2010 Report Share Posted May 18, 2010 Przecież takie coś funkcjonuje od dawna i to bazując na serwisach z monitorowanymi archiwami: płatne-typy.info (serwis zamknięty) czy betgang.pl (serwis otwarty) Tak więc osoby, które chcą uczestniczyć w zbiórkach nie mają z tym problemu. Wg mnie nie sam problem zbiórek jest problemem, tylko to, żeby zebraną kasę mądrze zainwestować (czyli w sprawdzony serwis z bardzo dobrymi wynikami) Przy czym wynik typu 49% to bajka i abstrakcja. Ktoś , kto podaje taki wynik w długim przedziale czasu po prostu kłamie. Wystarczy sprawdzić wyniki najlepszych serwisów na świecie: http://www.sports-tipsters.co.uk/ aby zorientować się, jakie realne wyniki mogą osiągać serwisy oferujące płatne typy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziduszko1 Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 mało które są prawdziwe i ja wole obstawiać sam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest SylwekEZG Posted May 23, 2010 Report Share Posted May 23, 2010 Polecam strone wygrane1x2.pl i gra typami jednym systemem jezeli ktos potrzebuje konkretnych informacji zapraszam na gg. Gram od 2 lat typami z tej strony i moge powiedziecze jedyna profesjonalna Polska stronka z profesjonalnymi płatnymi typami kursy w granicach 2.10 2.50, jest arhiwum na tej stronie i kupony sa po koleji bez zadnego szwindlu. Korzystałem z wielu płatnych serwisów ale w wiekszosci arhiwa były przerabiane o stronkach z f i x ami radze szybko zapomniec sa to strony zwykłych naciagaczy. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojciechJ Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 Ja od 3 miesiecy gram typy jednego z serwisów.Jest on teoretycznie płatny ale kwota jaka sobie życzą w porównaniu z innymi stronami jest dość przyjemna bo 25zł za miesiąc do tego zawsze zapominaja "odłączyć dostęp" mnie raz odłączyli dopiero po ok 50 dniach;p. Typy mają dobre podają do tego stawki, gram ich typy i jak na razie każdy miesiąc na plus.Nie chce tu robić jakiejś "spam reklamy"więc jak ktoś chce linka to pisać na PW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kefir Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 mało które są prawdziwe i ja wole obstawiać sam ... Co jest mało prawdziwe ? to co podał alter.vultus jest jak najbardziej prawdziwe. Z resztą jest wiele stron monitorujących, którym można zaufać. Nie mówię tu oczywiście o jakiś azjatyckich śmieciach, które to podają typy i same je sobie monitorują, ale o poważnych serwisach typu: betadvisor. blogabet i jeszcze kilka innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest alvaro Posted September 4, 2012 Report Share Posted September 4, 2012 Jest też wystarczająco dużo ogarniętych, w pełni darmowych źródeł żeby nie musieć płacić za jakieś hiper fixy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts