PołamanaKoza Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2010 Uczeni inżynierowie, studenci i wszelakiego innego pokroju wać panowie . Maturka coraz bliżej a w główce jedne wielkie zero (coś tam jest ale niewiele ). Zdaję WOS i Historię jako przedmioty dodatkowe, zna ktoś jakieś godne polecenia Vademecuma(repetytoria), atlasy historyczne , ciekawe pozycje ktore warto obczaic/przeczytaj , a moze skuteczne sposoby nauki do maturki. Z góry dzięki za poważne porady/opinie/sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2010 Vademecum wydawnictwo Operon :cwaniak: Ja ogólnie zdawałem geografie ale miałem w ręce vademecum do Historii z roku 2009 i 2008 myślę że dają radę. W tamtym roku koszt około 60-50 zł radził bym ci kupić vademecum na ten rok, przerobisz całe to maturkę na luzie powinieneś zdać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2010 Matura to bzdura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2010 http://www.fitness4you.pl/atlas_silownia,kat.html?gclid=CIHf4ZWWnZ8CFQ-7Zwod31UceA dobre atlasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2010 Też polecam Vademecum Operonu Ogólnie nie ma co się srać przed maturą Za to studia mnie już wykańczają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2010 Jak nie zdajesz matmy to już jesteś przegrany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 11 Styczeń 2010 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2010 Jak nie zdajesz matmy to już jesteś przegrany. matmę podstawową mam obowiązkową, a rozszerzenie całkowicie nie dla mnie ... (nie mój poziom ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2010 Nie matura a chec szczera zrobi z Ciebie oficera.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 11 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Styczeń 2010 Jak nie zdajesz matmy to już jesteś przegrany. matmę podstawową mam obowiązkową, a rozszerzenie całkowicie nie dla mnie ... (nie mój poziom ) Uff... już myślałem, że nie ma obowiązkowej matmy. Całe szczęście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2010 O czym Ty mówisz handi, matma obowiązkowa to porojony pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2010 http://www.fitness4you.pl...CFQ-7Zwod31UceA dobre atlasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2010 Bepe chyba w tym roku już nie podchodzi, dał sobie siana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babilon Napisano 12 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Styczeń 2010 ja w tym roku tez im in but nie biore nic dodatkowego osly trzy przedmioty to i tak o trzy za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 22 Styczeń 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2010 w chwilach kryzysu zapuście sobie http://olo.rr.wrzuta.pl/audio/33TDt3u1XAX/malolat_ajron_-_w_tej_grze %) " Ten papierek ze szkoły nie czyni Cie człowiekiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RosteK Napisano 16 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Kwiecień 2010 Nie wiedziałem do jakiego tematu się podczepić, a nie chcę nowego tematu zakładać, więc padło na ten Poszukuję zbioru zadań maturalnych z biologii, a dokładnie chodzi mi o taki: http://img40.imageshack.us/img40/9540/biologia1j.jpg http://img535.imageshack.us/img535/3332/biologiaj.jpg Jest to dość charakterystyczny zbiór zadań, bo jest przy poleceniu taki "ptaszek", więc jeżeli ktoś miał/ma ten zbiór pewnie go kojarzy. Jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc to proszę o nazwę tej książki najlepiej z autorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi