PiqenFrajer Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2011 Spier** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2011 graj jebana chinska dziwko bo zrec nie dostaniesz!! Napierrrrrrrrrrrrrrdalaj teraz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2011 kieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerwa co za pały głupie mają mecz pod kontrolą i takie gówno zagrać... sędzia pała rąk nie widzi Pep zmiany robil jakby w w 2 lidze trenowal jakies gowno i przegrywal 0:8 idz Pan pod c**j!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 16 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2011 powiem jedno... BARCA TO PEWNIAK !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 dobrze, że potem bronił wyniku ściągając Iniestę, przegrali by dwoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soderling Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 Lakers są w ładnej dupie. Mecz za meczem - wpi***ol za wpier***em ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 17 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Luty 2011 dobrze, że potem bronił wyniku ściągając Iniestę, przegrali by dwoma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 Monaco ty kupo gówna! Wawrinki bez nogi nie umiesz ograć! Wiedziałem, że zrobił Cię karaluch, ale nie wiedziałem, że z szyszką! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 Je*** Udinese Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 20 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2011 udine wyjebalo bez masla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 Miałem darować ale nie daruje Madryckie suki oddajta mnie moje miedziaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 Kucnij do miecza to ci rzucę miedziaka i bez wyzwisk jeszcze jest rewanż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 A chu* mnie rewanż obchodzi i sam se kucaj do mieczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 Piq nie ma kucania nie ma miedziaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 Od Ciebie nawet bym nie chciał Poszukaj se innego chetnego frajera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 Piqe a Ty już możesz kucać w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 no fakt nie pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 Piqe a Ty już możesz kucać w ogóle? Daje sobie jakoś rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 Potwierdzam za to daje pomógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2011 Zesz ku**a ile razy ktos zachwala typ ze super, ku**a truper to jest c**j. Rops - Tranmere malo ku**a siatek nie porwali, tyle goli padlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 23 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2011 Tranmere Tranmere to w Anglii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sokolinho Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2011 kur*** pie******* PSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2011 sie kruwa nie dziwic bylo pisane, ze irasowi zamykaja Siebie oszukasz, mnie oszukasz, irasa oszukasz, ze 20 zl nei masz na MB ale zycia nie oszukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2011 c**j ci na imię, małecki c**j ci na imię! TYLKO ARKA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2011 Rogal Ale mowilem ze Wiselka strzeli? Mowilem? To nie, nie wierzyli, Wisla slaba, Wisla chujowa, no i macie - Legia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2011 ARKA GDYNIA WAS JEBAŁA ! ARKA TO PANY I LECHIA TEŻ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2011 ARKA GDYNIA WAS je*** ! ARKA TO PANY I LECHIA TEŻ ! Dwulicowa Tczewska menda TCZEW 100% ARKA GDYNIA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2011 Ten malecki takie moje wrazenie, mimo ze uratowal mi singla to ma IQ tej pilki co kopnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi