PiqenFrajer Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2010 je**ć United ku**y rozlazłe!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2010 je**ć i sie nie bac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 28 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2010 pierdo lone fr wiecej hu jstwa nie gram [ Komentarz dodany przez: lucas: 2010-12-27, 21:10 ] nie poszło ? [ Komentarz dodany przez: lucas: 2010-12-27, 21:10 ] nie poszło ? [ Komentarz dodany przez: BePe: 2010-12-27, 22:15 ] nie poszło ? co to jest fr? A ja dla odmiany też mam do poprzeklinania, ale tym razem powiem coś wręcz przeciwnego: cóż za wspaniały dzień, niechżeby trwał wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=nn_WwNRh22s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2010 i ona ma dopiero 18 lat. a w nacie to będzie wieczność. ładna kara dla niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2010 yep, juz zostaly pousuwane orginalne nagrania, teraz tylko chodza kopie po yt, ale wszak dlugo to bedzie krolowac, znajac zycie jeszcze jest z tego dumna ! ale z drugiej strony, rownie dobrze mogla sciemniac, zeby "zaimponowac redaktorowi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2010 typowa pszczółka maja przyjaciółka wszystkich członków płci męskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2010 oralny .net tu jest wyjasnienie tego wywiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2010 pier****ne ku**y z jebanego jukurit. Zeby do 50 minuty prowadzic 4:1 i wjebac z jakimis ku**a cieciami szczapko czy inne chuje to naprawde szczyt... ps. Fortuno - pierdol sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2010 zje bani kurierzy z siodemki, nie wyrabiaja sie albo nie chce im sie podjechac, a na stronce pier dolnie, ze przesylka awizowana mimo, ze go w ogole nie bylo, debile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2010 c**j w dupę Wągierowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rakowiak1921 Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2010 pier*** kur*** z je*** jukurit. Jukurit to nie pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 29 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2010 JOKERIT TO PEWNIAK KIERWAAAA go go United go go Arsena go go Liver :k: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 wez nie tiltuj debilu w 2011 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 pier****ne w dupę do ch**a Pana daremne życie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 31 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2010 to sa ku**a jaja... to jest poważna drużyna??? ku**a hornetsi pier****ni w 4 kwarcie dostaja 16-0 ku**a takich cyrków dawno nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2011 co mnie podkusiło żeby stawiać live?! a do tego jeszcze wpier doliłem hajsy na zakładzie Arsenal - Manchester City over 0.5 po śmiesznym kursie a oni nawet jednej nie wbili. nożesz kur wa! tylko je***ąć baranka o ściane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2011 Q*** mać - pierd.. jeb.. Premier League.. Jak wszyscy wygrywali ja nie grałem, dziś wszystko na odwrót qrw* Chelsea to jakaś paranoja - Anczeloti i na wyjeb**. Już dawno nie miałem tak zjebanego dnia ale ch** jutro się odegramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2011 Spoko, ja tak mam od miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2011 ? Przecież nie było żadnej niespodzianki dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2011 ? Przecież nie było żadnej niespodzianki dzisiaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
handicap Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2011 Niespodzianką było to, że zagrałem pierwszy raz od paru miesięcy cokolwiek poza tenisem. No i będzie o też pierwszy raz na przyszłe parę miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2011 Mnety ja jebie jakie to są koszykarki... jak mozna przepierdolic z jakims Charlotte gdzie nie gra 4 ważnych graczy w tym 3 z pierwszej piątki... prosze mi to wytłumaczyć bo ja za ch**a nie czaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2011 prosze mi to wytłumaczyć http://www.google.pl/search?q=+poradnia+uzale%C5%BCnie%C5%84+bia%C5%82ystok&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2011 je**ć minete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2011 pier****ne dogrywki w pierdolonej NBA niech je c**j strzeli w kosmos ku**a mać!! dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2011 Minety prosze mi to wytłumaczyć bo ja za ch*** nie czaje http://www.google.pl/sear...lient=firefox-a Bepe nie to chciał wiedzieć Masz Gryzoń Nie dziękuj Tu Chomik masz wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2011 podziękował :k: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 9 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Styczeń 2011 Do usług.Na mnie zawsze można liczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi