b@rto Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2010 ku**a pier****ne chwasty z Lyonu, caly mecz atakowac, strzelac w pizdu gdzies po trybunach, zeby na 5 minut przed koncem dac sie zeszmacic... c**j wam w dupe cwele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2010 jebana w dup e zima ku**a,... niech spierdala na drzewo, po c**j komu -10 stopni a zaraz dojebie jeszcze -30 do ch**a niech spierdala gdzieś na niemcy i tam siedzi cały rok, a nie ku**a przychodzi do mnie i pozbawia mnie podjechania do sklepu ku**a bo maleństwu było za zimno w nocy do ch**a je**ć ZIME !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2010 zima jest wporzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2010 proszę zbanować tego Pana wyżej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2010 kur*a mać, tak mi garaż zasypało, że po łopatę nie mogę wejść aby odśnieżyć, bo drzwi nie da rady otworzyć. Paradoks kota z kromką posmarowaną masłem. I weź tu bądź mądry i zaparkuj w garażu. a sąsiada łacha o łopatę prosić nie będę. Ch uj w dupę niech stoi na parkingu. Poczekam może jakiś pług puszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2010 cwel łopaty użyczyć nie chciał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2010 z psami nie gadam jak nie muszę. wolę rano szyby skrobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2010 ja mam kumpla psa wporzo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2010 to zapytaj czy pożyczy łopaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 29 Listopad 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 1 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2010 PRZEPRASZAM - kto nie lubi "wulgarnych słów" - NIE CZYTAĆ Ogólnie jestem bardzo spokojnym człowiekiem, nie okazuję zbytnich emocji. Zbieram je wręcz w sobie i czasem jest tak, że jak się tego dużo uzbiera, to wszystko zaczyna mnie wkurwiać. Pewnie każdy to zna. Oto kilka przykładów: 1. Gołębie. Nie dość, że mam cały obsrany balkon i parapet, to jeszcze się zagnieździły gdzieś pod dachem i od 5.00 rano napierdalają·· , gruchu...gruchu.... ku**a GRUCHU! Ja pier**e wkoło tyle zajebistych lasów, łąk c**j wie, czego a one muszą mi napierdalać od rana nad uchem. Szykuję proso z arszenikiem. 2. Kolejka w kebabie. Kiedy ku**a nie pójdę na kebab to jest tam od ch**a ludzi. Jak przechodzę po prostu obok- pusto. Ale gdy się już wybiorę, zawsze kolejka aż na zewnątrz. ku**a. Dzisiaj myślę sobie. Zrobię ich w ch**a, pójdę o 13.00. Ludzie są w pracy, dzieci w szkołach menele jeszcze śpią... Idę a tam już daleka widzę 15 metrową kolejkę. Akurat maturzyści byli po egzaminie... 3. Służba zdrowia. Wypierdoliłem się o krawężnik jak byłem najebany. Fakt- moja wina, trzeba było nie chlać. Rano wstaje, patrzę- lewa gira 2 razy większa. Myślę nie ma, co trzeba iść do lekarza. Oczywiście nie mogę iść od razu do chirurga, bo muszę mieć jebane skierowanie. Żeby dostać skierowanie, trzeba się zarejestrować, jak nie- trzeba czekać . ku**a czekałem 3 godziny. Alleluja mam skierowanie. Idę cały zadowolony do chirurga, wchodzę, patrzę- w poczekalni mafia geriatryczna- 15 moherów. Myślę nie ma ch**a czekałem 3 godziny, poczekam i dłużej. Czekałem ponad 2... Prawdziwe wkurwienie ogarnęło mnie jednak dopiero, gdy usiadłem przy drzwiach gabinetu i usłyszałem jak wygląda wizyta mohera u lekarza. - Panie doktorze a moja córka to w stanach jest... - Panie doktorze a mojemu Władkowi w uszach szumi (u chirurga) - Panie doktorze jaka ładna pogoda... - Panie doktorze pomyślałabym ku**a o ludziach, którzy czekają w kolejce i nie pierdoliła przez pół godziny o dupie maryni. A totalnie mnie wkurwiło jak po 7 godzinach czekania (razem licząc) dostałem UWAGA... okład z Altacetu... Poczułem się jak ktoś naprawdę wyjątkowy 4. Menele w autobusach. Niby taki bamber też człowiek, może jeździć autobusem... Ale mógłby ku**a, chociaż raz do roku umyć dupę. Ja rozumiem ZIMA. Piździ, wieje, nie ma gdzie się umyć. Ale na wiosnę mógłby chociaż zamoczyć dupę w jeziorze, stawie, fontannie.... ku**a gdziekolwiek. Ludzi od skurwysyna, ścisk taki, że nie ma jak oddychać a tu wpierdala się śmierdzący żur z reklamówką i staje obok Ciebie jak gdyby nigdy nic... Ja pier**ę trochę samokrytyki. 5. Katar sienny. Jak ktoś wie, co to, to nie muszę komentować. 3 dni już mnie męczą fluki. Wiecznie mi ku**a cieknie z nosa. Jem i mi gile ciekną. Uczę się- gile. Sram- gile. Nie dość, że muszę wycierać dupę to jednocześnie nos. Jakbym wiedział, co to pyli, to bym wyjebał te drzewa w c**j. Chociaż kto wie.... Może to te wyżej wymienione gołębie... rozjebało mnie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 MIAMI HEAT CO KURWWWWWWWYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!! pier****ne trzy gwiazdki i reszta tępych niedojebców !!!!!!!!!!!!!!! SUKKKI !!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 Kobe i reszta nie lepsza... zeby przejebac 4 mecze z rzędu to trzeba mieć talent ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 kwrwa mać jak mnie wku**ia ten spam na poczcie. Codziennie blokuje te jebane adresy z jakiegoś cienkiego kasyna i codziennie mam ich znowu w c**j. I zawsze wysyła je Rolland Deforge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 c**j w dupę technikom z firmy ATEM!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 Jebana w dupę sparta praga ch... jebane !!! qrwa jego mać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dikimow43420 Napisano 2 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2010 PRZEPRASZAM - kto nie lubi "wulgarnych słów" - NIE CZYTAĆ Ogólnie jestem bardzo spokojnym człowiekiem, nie okazuję zbytnich emocji. Zbieram je wręcz w sobie i czasem jest tak, że jak się tego dużo uzbiera, to wszystko zaczyna mnie wkur***ć. Pewnie każdy to zna. Oto kilka przykładów: 1. Gołębie. Nie dość, że mam cały obsrany balkon i parapet, to jeszcze się zagnieździły gdzieś pod dachem i od 5.00 rano napierdalają·· , gruchu...gruchu.... kur*** GRUCHU! Ja pier*** wkoło tyle zaje*** lasów, łąk ch** wie, czego a one muszą mi napierdalać od rana nad uchem. Szykuję proso z arszenikiem. 2. Kolejka w kebabie. Kiedy kur*** nie pójdę na kebab to jest tam od ch*** ludzi. Jak przechodzę po prostu obok- pusto. Ale gdy się już wybiorę, zawsze kolejka aż na zewnątrz. kur***. Dzisiaj myślę sobie. Zrobię ich w ch***, pójdę o 13.00. Ludzie są w pracy, dzieci w szkołach menele jeszcze śpią... Idę a tam już daleka widzę 15 metrową kolejkę. Akurat maturzyści byli po egzaminie... 3. Służba zdrowia. Wypierdoliłem się o krawężnik jak byłem najebany. Fakt- moja wina, trzeba było nie chlać. Rano wstaje, patrzę- lewa gira 2 razy większa. Myślę nie ma, co trzeba iść do lekarza. Oczywiście nie mogę iść od razu do chirurga, bo muszę mieć je*** skierowanie. Żeby dostać skierowanie, trzeba się zarejestrować, jak nie- trzeba czekać . kur*** czekałem 3 godziny. Alleluja mam skierowanie. Idę cały zadowolony do chirurga, wchodzę, patrzę- w poczekalni mafia geriatryczna- 15 moherów. Myślę nie ma ch*** czekałem 3 godziny, poczekam i dłużej. Czekałem ponad 2... Prawdziwe wkur*** ogarnęło mnie jednak dopiero, gdy usiadłem przy drzwiach gabinetu i usłyszałem jak wygląda wizyta mohera u lekarza. - Panie doktorze a moja córka to w stanach jest... - Panie doktorze a mojemu Władkowi w uszach szumi (u chirurga) - Panie doktorze jaka ładna pogoda... - Panie doktorze pomyślałabym kur*** o ludziach, którzy czekają w kolejce i nie pier***ła przez pół godziny o dupie maryni. A totalnie mnie wkur***ło jak po 7 godzinach czekania (razem licząc) dostałem UWAGA... okład z Altacetu... Poczułem się jak ktoś naprawdę wyjątkowy 4. Menele w autobusach. Niby taki bamber też człowiek, może jeździć autobusem... Ale mógłby kur***, chociaż raz do roku umyć dupę. Ja rozumiem ZIMA. Piździ, wieje, nie ma gdzie się umyć. Ale na wiosnę mógłby chociaż zamoczyć dupę w jeziorze, stawie, fontannie.... kur*** gdziekolwiek. Ludzi od skurwysyna, ścisk taki, że nie ma jak oddychać a tu wpierdala się śmierdzący żur z reklamówką i staje obok Ciebie jak gdyby nigdy nic... Ja pier***ę trochę samokrytyki. 5. Katar sienny. Jak ktoś wie, co to, to nie muszę komentować. 3 dni już mnie męczą fluki. Wiecznie mi kur*** cieknie z nosa. Jem i mi gile ciekną. Uczę się- gile. Sram- gile. Nie dość, że muszę wycierać dupę to jednocześnie nos. Jakbym wiedział, co to pyli, to bym wyjebał te drzewa w ch**. Chociaż kto wie.... Może to te wyżej wymienione gołębie... rozjebało mnie to haha zajebiste.. przypominiał mi sie Dzień świra bo tam też tak napierdalał Konrad, gdzie znalazłeś takie teksty?? bo idzie sie uśmiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 ku**a mać!!!!!!!!!!!! Pierdolić całą tą bukmacherkę i osoby ustalające kursy!!!!!!!!!!!! W nocy Denver dwoma punktami do overu w dallas zabrakło 1 pkt ( o 0,5 pkt przegrany kupon ) , handi na Lakers -7.5 a oni ku**a wygrywają 7 pkt i znowu przegrana o 0,5 pkt kurwaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! i jeszcze słowa podziękowania dla pierdolonego Gasola i Nowitzkiego którzy mieli po 2 rzuty osobiste w ostatnich sekundach w dallas i Los Angeles i obaj wykorzystali tylko jeden rzut - wielkie kurwwwwwaaaaaaa dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 nooo je**ć ich !!! też ujebałem wszystko co miałem przez patałachów ku**a... teraz niech mi oddają swoje wypłaty miesięczne w zupełności wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2010 Tygodniówki Ci nawet wystarczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b@rto Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2010 Betis chuje, oddawac mi moje pieniadze!! Jak do ch**a mozna wygrywac 2:0 i w kilka minut wjebac na remis? Niech ida na c**j. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chmielu Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2010 Jesli stopien nasilenia bluzgow i miesa w postach jest proporjonalny do wysokosci poniesionych strat to napisze tylko: Luongo to menda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 9 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2010 :k: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2010 Anderlecht i totti dziwki jebane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 13 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Grudzień 2010 Kamczatka ku**a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Grudzień 2010 Norwegia ja pier**e Gracze pokroju Thorsena przegrywają z jakimiś małolatami i nie pokrywają overa Nigdy więcej towarzyskich meczów bez stawki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 19 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Grudzień 2010 KURWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO ZA KUTASY JEBANE Z MARITIMO I SEDZIEGO GRAĆ Z PRZEWAGA I W 96 minucie stracić bramke na 1-1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KURWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2010 pierdo lone fr wiecej hu jstwa nie gram [ Komentarz dodany przez: lucas: 2010-12-27, 21:10 ] nie poszło ? [ Komentarz dodany przez: lucas: 2010-12-27, 21:10 ] nie poszło ? [ Komentarz dodany przez: BePe: 2010-12-27, 22:15 ] nie poszło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2010 dawca ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 27 Grudzień 2010 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Grudzień 2010 hahahahaha wiedzialem, ze to napiszesz hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi